Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Malkoçoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    26 Temmuz Zilina
    30 Temmuz Heerenveen
    2 Agustos Real Betis ( Trabzon)
    şu ana kadar oynadığımız taımlardan çok daha ciddi takımlar iyi bir havaya girilerek oynanmalı maçlar daha doğru stadlarda daha düzgün zeminlerde
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• Geçen yıl yine bu ayarda takımlarla oynayıp 4-5 gol atıyorduk. Sezon başladığında skorların bizi yanılttığını gördük. Bu skorlar da yanıltıcı olacaktır. Geçen yıldan daha iyi seviyedeyiz mutlaka. Fakat yönetim bu skorlardan dersini alıp minimum 2-3 transfer yapmalı.

Yorum

• merak ediyorum ciddi bir takımla ne zaman maç yapacağız? Allahtan sezonun başlamasına bir aya yakın bir süre var, bu saatten sonra gelen transferler ne zaman alışacak da takıma uyum sağlayacak...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          merak ediyorum ciddi bir takımla ne zaman maç yapacağız? Allahtan sezonun başlamasına bir aya yakın bir süre var, bu saatten sonra gelen transferler ne zaman alışacak da takıma uyum sağlayacak...
          20 gün var ya. Çok az kaldı harbiden
          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            merak ediyorum ciddi bir takımla ne zaman maç yapacağız? Allahtan sezonun başlamasına bir aya yakın bir süre var, bu saatten sonra gelen transferler ne zaman alışacak da takıma uyum sağlayacak...
            Abi öncelikle hayırlı olsun göreviniz.

Yarın Slovakya şampiyonu Zilina, 30 Temmuz Heerenveen, 2 Ağustos Real Betis' miş rakipler.. Bence gayet ciddi rakiplere geçtik artık. Tabii yinede ölçü olmayacaktır ancak en azından bu rakiplere karşı As kadro denenebilir.

Transferler konusundan %100 haklısınız. Yerli oyuncu bile olsa kamp görmediği sürece yeterli verim hiç bir zaman alınamaz diye düşünüyorum bende..
            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Size kalsa bizde hiçbir zaman hoca olmadı zaten. Ne Şenol, ne Vahid, ne MRA hiçbiri hoca değildi. Murinyo gelse Klopp, Conte vs gelse onlar da hoca değil deriz.
              Neyseki taraftarın çoğu ve yönetim hocaya güveniyor.
              Biz kimiz benim düşüncelerimi ne kadar biliyorsun hemen genellemeye katıyorsun. Ersun kaçıncı kez geldi. Önceki geliş ya da gidişlerinden şuan ne farkı var ?
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz kimiz benim düşüncelerimi ne kadar biliyorsun hemen genellemeye katıyorsun. Ersun kaçıncı kez geldi. Önceki geliş ya da gidişlerinden şuan ne farkı var ?
                  Siz derken böyle düşünenleri kastediyorum işte.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz derken böyle düşünenleri kastediyorum işte.
                    Dostum bi genelleme yapıyorsun ama karşındakinin düşüncelerini bile bilmiyorsun. Sorduğum sorulara bi cevap versen peki siz çok olağanüstü farklı düşünenler olarak.

Yorum

Sahi Mustafa, siz kimsiniz kuzum?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sahi Mustafa, siz kimsiniz kuzum?
                        Paralel Trabzonsporlularız biz. Devrim yapacağız. İçten yıkacağız sizi hocaları beğenmeyerek

Yorum

Paralel Trabzonsporlularız biz. Devrim yapacağız. İçten yıkacağız sizi hocaları beğenmeyerek
                          Paralel ama yere
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

Dostum bi genelleme yapıyorsun ama karşındakinin düşüncelerini bile bilmiyorsun. Sorduğum sorulara bi cevap versen peki siz çok olağanüstü farklı düşünenler olarak.
                            Siz derken teknik direktör beğenmeyenleri kastediyorum. Eminim Ersun Hoca'yı beğenmemek için makul düşünceleriniz vardır, bunları tartışacak değilim (zaten tartışıyoruz sürekli) ama Şenol Hoca'yı da beğenmeyenlerin makul düşünceleri vardı, MRA da, Tolunay da Vahid de vs. vs. Benim yaptığım genelleme bu. Ben hocayı beğenmeyenleri kastediyorum. Yaptığım genelleme bu. Ersun Hoca'yı beğenmediğinize göre sizi de bu genellemeye dahil ettim.

Belki çok olağanüstü bir düşünce değil ama Ersun Hoca'nın doğru hoca olduğuna inanıyorum. Siz de bizi genelleyebilirsin hocayı beğenenler olarak. Ben Şenol Hoca'yı da beğeniyordum, Ersun Hoca'yı da beğeniyorum. Türkiye'deki en iyi 3 hocadan ikisinin bunlar olduğunu düşünüyorum, o yüzden de elimizdekinin değerini bilmemiz lazım. Şenol Hoca'yı bilemedik bari bunu bilelim.
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

Hazırlık maçının amacı hocanın takımı görmesidir ama bizde hoca yok malesef
                              Kardeş takımın başına geçte hepimiz hoca görelim.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi öncelikle hayırlı olsun göreviniz.

Yarın Slovakya şampiyonu Zilina, 30 Temmuz Heerenveen, 2 Ağustos Real Betis' miş rakipler.. Bence gayet ciddi rakiplere geçtik artık. Tabii yinede ölçü olmayacaktır ancak en azından bu rakiplere karşı As kadro denenebilir.

Transferler konusundan %100 haklısınız. Yerli oyuncu bile olsa kamp görmediği sürece yeterli verim hiç bir zaman alınamaz diye düşünüyorum bende..
                                teşekkür ederim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim