Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı arkadaşlar 4 günde 3 maç yapmayı çok kolay sanıyorlar. Rakip isterse 5. Lig Tataristan'dan olsun sonuçta 90 dakika top koşturuyorsun ve efor sarfediyorsun. Ersun Hoca'nın da hep hayaliydi zaten bugünki rakibe karşı oynamak.

La havle...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bir an kendimi şikecilerin forumunda sandım.
      Takım başarısız olursa kına yakacak ne kadar çok insan var !?
      İnsan hayret ediyor gerçekten...

Yorum

• Adı üstünde.

Hazırlık maçı.
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adı üstünde.

Hazırlık maçı.
          Sanarsın rakip takım Şampiyonlar ligine çıkıyor.Bizim için hazırlık maçı da karşı takımın ki ne...Trabzonspor'un ölüsü, yedeği bile bu 3 takımı ayağında çevirmesi lazım...Çeviremiyorsa var bi sorun...

Yorum

• Şu atıp tutanlar harbiden maçı izleyiptemi yorum yapıyor yoksa skora göre sıkıyorlar mı boş boş.

Yorum

• Hazırlık maçının amacı kazanmak değildir. Hazırlık maçında kazanana 3 puan da vermiyorlar ayrıca.
              Hazırlık maçının amacı hocanın takımı görmesidir. Taktikleri test etmesidir. Bireysel performansları, takım uyumunu, varyasyonları hem görmek hem de denemektir.
              Sezonun başlamasına neredeyse 3 hafta daha varken, kampın ortasında yapılan hazırlık maçlarından negatif sonuçlar çıkartmanın ne mantığı var ne de anlamı.
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• geçen sen oynadığımız hazırlık maçlarınıda bu seviyedeki takımlarla oynayıp 5-6 golle galip gelmiştik bazılarında gol bile yemedik,sezon açılınca gördük ne olduğunu o şimdi sorarım sizlere geçen seneki takım şuan mevcut takımdan daha mı iyiydi??

arkadaşlar bende bişey yazayım diye yazmayın buraya tabiki bu maçlar ölçü değil adamlar günde 3 idman yapıyor kolay sananlar var bunu ve ersun yanalın antrenmanları yorarmış adamı geçin boş muhabbetleri..

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hazırlık maçının amacı kazanmak değildir. Hazırlık maçında kazanana 3 puan da vermiyorlar ayrıca.
                  Hazırlık maçının amacı hocanın takımı görmesidir. Taktikleri test etmesidir. Bireysel performansları, takım uyumunu, varyasyonları hem görmek hem de denemektir.
                  Sezonun başlamasına neredeyse 3 hafta daha varken, kampın ortasında yapılan hazırlık maçlarından negatif sonuçlar çıkartmanın ne mantığı var ne de anlamı.
                  Hazırlık maçının amacı hocanın takımı görmesidir ama bizde hoca yok malesef
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Hücumsal anlamda önceki maçlara oranla biraz daha kıpırdanma vardı fakat konsantrasyon eksikliği ve hazırlık maçı olması nedeniyle ve ayrıca savunma hattının maç içinde sürekli değişmesi savunma düzenini biraz aksattı.

Hücumsal anlamda güzel goller attık fakat daha çok bireysel beceri golleriydi hala organize olmakta güçlük çekiyoruz.Topu bilerek oynayan, görerek doğru pas ve şut tercihini yapan sadece yusuf,diğer oyuncular imkansızı deneme çabaları hala devam ettiği için bu durum kaliteyi düşürüyor.

Zamanla taşlar daha yerine oturacaktır.Kalitemiz arttıkça sistemin ihtiyaçlarını daha doğru karşıladıkça güzel futbol ve sonucunda da güzel sonuçlar gelecektir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu ana kadar oynadığımız maçları antrenmandaki çift kale gibi düşünün. Çift kale yapacağına 1461 gibi rakipler bulup onlarla oynuyoruz. Asıl hazırlık maçları önümüzdeki 3 maç olacak.
                      önümüzdeki 3 mac hangi takimlarla?
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        önümüzdeki 3 mac hangi takimlarla?
                        26 Temmuz Zilina
                        30 Temmuz Heerenveen
                        2 Agustos Real Betis ( Trabzon)

Yorum

• Durica, Kucka ve Bero'nun düzenledikleri basın toplantısından satırbaşları ;

Durica : Kucka'nın da takıma gelmesiyle daha kaliteli bir takım olacağız. Bu sene 50. Yılı kutluyoruz. Elimizden geleni yapıp ligi üst seviyelerde bitirmek istiyoruz. Şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Trabzonspor'la 1 yıl kontratım var, sağlığıma da bağlı tabi. Kucka 3 yıl imzaladı, şartlarından biri Durica 1 yıl daha uzatsın. Aynı madde Bero'da da var. Benim geleceğim için şimdiden konuşmak doğru değil. Bero bize göre daha iyi koşuyor. Yazıcı, Okay için de geçerli. Takımdaki kaliteyi de arttırdıklarına inanıyorum.

Kucka : Transfer dönemi başlayınca bizim görüşmelerimiz başladı. Transfer olayı ciddiye binince Durica ile görüştüm. Milli Takım'da birlikte oynadığım Slovak arkadaşlar da var Türkiye Ligi'nde oynayan, onlardan da bilgi aldım. Benim için Milan-Trabzonspor oyun farkını anlatmak için çok erken. Oyuncuları da tanımam gerekiyor. Sahadaki oyun yapılarını anlamam gerekiyor. Bu her maçta her gün iyiye gidiyor. Zamanımız var, bunun için buradayız.

Bero : Sakatlık sonrası ilk 6 ay benim için çok zor dönemdi. Kendimi güçlendirmeye çalıştım. Şu an yeni dönem başlıyor, hazırım. Normalde oynadığım yer 8 numara. Hoca nerde görev verirse oynamaya hazırım.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk başlarda niye bu rakiplerle oynuyoruz diye eleştiriyordum takımı ama iyi ki bu takımlarla oynuyoruz biz ligde de çoğunlukla kapanan takımlara karşı oynamayacak mıyız oynadığımız takımlarda kapanıyor ama bu maçlar bize kapanan takımları açmayı öğretti mi bunu bilemiyorum açıkçası düşüncem negatif yönde

Yorum

• [MENTION=21027]kursat1313[/MENTION] Oynadığımız takımlarda kapanan takım yoktu.

Ek olarak ligde de bize karşı kapanarak oynamıyor takımlar sanıldığı kadar. 2010-2011 hariç öyle az maçımız olmuştur.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hazırlık maçının amacı hocanın takımı görmesidir ama bizde hoca yok malesef
                                Size kalsa bizde hiçbir zaman hoca olmadı zaten. Ne Şenol, ne Vahid, ne MRA hiçbiri hoca değildi. Murinyo gelse Klopp, Conte vs gelse onlar da hoca değil deriz.
                                Neyseki taraftarın çoğu ve yönetim hocaya güveniyor.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim