İlk olarak RoyalEvil61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beklere kötü demiyorum kiİlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence uygun.. Daha iyisi gelmez. Bulamayız
Yorum
-
Engellesen nolur cürmün kdar yer yakarsın.Egoya bak yaİlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngelle engelle bit mi yor lar... Sırtlan reisler işbaşında. Allah futbolcu kuvvetlerimize güç versin.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bir maldini bir cafu değiller ama o bölge de tek başlarına idare ederler..İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklere kötü demiyorum ki
Yorum
-
Milanın en çok top kazanan oyuncusu o bir kere.. 7. Yaptı milanı.. Onun olmadığı maçlar da 3 m 1 b aldılar milanİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekucka mucka hikaye...bu takımdan bir yol olmaz.
Yorum
-
Dünya Yüzme Şampiyonası var,bugün ikinci gündü müthiş geçiyor.Yarın Kadınlar 100 M Kurbağalama finali var mesela baya heyecan verici olacaktır.İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhhahahah kucka seleri yükseliyor.Transfer forumunda ilk gün sezer badur dedim diye linç ettiler beni
Yemin ederim tarz ve kalite aynı şu ana kadar
Boşver futbolu artık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum