Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Trabzonspor'da yeni sezonun kamp programı belli oldu. Buna göre bordo-mavili takım 27 Haziran'da Trabzon'da toplanacak.

Rutin sağlık kontrollerinden geçecek olan futbolcular daha sonra ilk yurt dışı kampı için Macaristan'a gidecek. İkinci kamp ise Slovakya'da gerçekleştirilecek.

KAMP 3 TEMMUZ'DA
    Budapeşte'de yapılacak ilk yurt dışı kampının ise 3 Temmuz'da başlaması bekleniyor. İkinci kampın ise geçen yıl olduğu gibi Slovakya'nın Samorin kasabasında olacağı bildirildi. Bu kampın rezervasyonunun geçen yıl yapıldığı ve hazırlık maçlarının dahi planlandığı ve bir değişiklik olmadığı ifade edildi.

Fotomaç

Bu habere göre belliki biraz erken açacağız bir çok takıma göre yeni sezonu. Bunun artıları olacaktır elbette Ersun Yanal kafasında kurduğu kadroyu tamamlayacak ve ona göre yüklemelerini yapacaktır.

Ancak kamp programının yanında hazırlık maçları hala bir muamma. Bu süreç de nasıl takımlarla karşılaşacağımız en önemli konu bence . Bir kaç güçsüz takım ile yapılacak olan sistem alıştırma maçları sonucunda en az 3-4 gerçekten güçlü ve/veya bize denk takımlarla hazırlık maçları yapmalı ve bunu transfer dönemi bitmeden gerçekleştirmeliyiz.

Bu konu hakkında bilgi veya fikirlerimizi buradan paylaşa biliriz.
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Transferlerin kampa yetişmesi için 35 günlük bir süremiz var yani. Transferlerin yarısı bile o tarihe yetişmez. İnşallah hazırlık maçları geçen seneki gibi amatör takımlarla olmaz.

Yorum

Gecen sene oldugu gibi bu sene de bir aksilik olmazsa kampi ziyaret edecegim

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

Sadece kosuyorlar baska bisey yaptiklari yok. Onur 10 yildir Trabzonspor Kampinda Topa vurmayi ögrenmedi. Birde Avusturya 5. lig Takimiyla Mac yapariz her Yil yaptigimiz gibi. Millet ayni zamanda atletico madridle oynarken.

Yorum

17 Haziran-8 Eylül 1. transfer dönemi
          4-31 Ocak 2. transfer dönemi

Kampa yetişse bari yeni transferler
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            17 Haziran-8 Eylül 1. transfer dönemi
            4-31 Ocak 2. transfer dönemi

Kampa yetişse bari yeni transferler
            Ben Serdar ve Ndiayenin (anlaşma sağlandığı söylendiği için) kampa yetişeceklerini düşünüyorum. Diğerlerinin durumunu da yöentimin tavrı gösterecektir. Ama 17 hazirandan önce bunları tahmin edemeyeceğiz ne yazıkki .

Yorum

İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'da yeni sezonun kamp programı belli oldu. Buna göre bordo-mavili takım 27 Haziran'da Trabzon'da toplanacak.

Rutin sağlık kontrollerinden geçecek olan futbolcular daha sonra ilk yurt dışı kampı için Macaristan'a gidecek. İkinci kamp ise Slovakya'da gerçekleştirilecek.

KAMP 3 TEMMUZ'DA
              Budapeşte'de yapılacak ilk yurt dışı kampının ise 3 Temmuz'da başlaması bekleniyor. İkinci kampın ise geçen yıl olduğu gibi Slovakya'nın Samorin kasabasında olacağı bildirildi. Bu kampın rezervasyonunun geçen yıl yapıldığı ve hazırlık maçlarının dahi planlandığı ve bir değişiklik olmadığı ifade edildi.

Fotomaç

Bu habere göre belliki biraz erken açacağız bir çok takıma göre yeni sezonu. Bunun artıları olacaktır elbette Ersun Yanal kafasında kurduğu kadroyu tamamlayacak ve ona göre yüklemelerini yapacaktır.

Ancak kamp programının yanında hazırlık maçları hala bir muamma. Bu süreç de nasıl takımlarla karşılaşacağımız en önemli konu bence . Bir kaç güçsüz takım ile yapılacak olan sistem alıştırma maçları sonucunda en az 3-4 gerçekten güçlü ve/veya bize denk takımlarla hazırlık maçları yapmalı ve bunu transfer dönemi bitmeden gerçekleştirmeliyiz.

Bu konu hakkında bilgi veya fikirlerimizi buradan paylaşa biliriz.
              erken acmiyoruz

dünya kupasi yüzünden ligler bu sene 11 agustosda baslayacak

standart takvim...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Serdar ve Ndiayenin (anlaşma sağlandığı söylendiği için) kampa yetişeceklerini düşünüyorum. Diğerlerinin durumunu da yöentimin tavrı gösterecektir. Ama 17 hazirandan önce bunları tahmin edemeyeceğiz ne yazıkki .
                2 kaliteli isim
                Ah bi de Viscayı alabilsek ama maliyeti yüksek olduğu için tıkandı
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 kaliteli isim
                  Ah bi de Viscayı alabilsek ama maliyeti yüksek olduğu için tıkandı
                  Bilmiyorum valla ben Visca konusunda sizinle aynı fikirde değilim. Ben küçük takımın büyük topçusu olduğunu düşünüyorum.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  erken acmiyoruz

dünya kupasi yüzünden ligler bu sene 11 agustosda baslayacak

standart takvim...
                  Eyvallah teşekkürler... Dünya kupası ile ilgi çok takip noktamız olmadığı için unutmuşum ...
                  En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 30.05.2017, 14:12.

Yorum

Transferlerin yetiştiği bir kamp dönemi hayal etsenize.
                    Hamiş

Yorum

Kamp haberinde "Yurt dışında yapılacak ikinci etap kamp yeri ve hazırlık maçı oynanacak takımların geçen yıl belirlendiği" cümlesini okuduğumda Avrupa kupalarına katılmama kararının sezonun ilk yarısında alındığını düşündüm.

Ersun Yanal ile yeni transferlerin de yetişeceği iki kamp dönemi takımda çok şeyi değiştirir zannımca.

Yorum

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transferlerin yetiştiği bir kamp dönemi hayal etsenize.
                        Şuandaki durumum

Dusunemedi

Yorum

Yurtiçi kampı yok mu peki ?
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yurtiçi kampı yok mu peki ?
                            Habere göre 6 gün yurtiçinde olacaklar. Ondan sonra bir gidecekler ilk maça dönerler galiba

Yorum

Yine saçma sapan bilmem ne ülkesinin çerez ligindeki takımlarla maç yapacağımız bir süreç geçireceğiz herhalde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim