Kampa tam kadro gitmek çok önemli. Yeni transferlerin en azından %75-80'i ilk kampa katılmalı. İlk kampta kondisyon yüklemesi yapılacak çünkü. Hocanın sisteminde de takımın kondisyon durumu çok önemli. Rakiplere sahayı dar etmek için tam kadro o kondisyonu yemeli.
Daha gelecekleri takımın avrupa eleme maçlarına çıkacaklar
Bu durum bizim Ibanez konusunda elimizi kolumuzu bagladi, baska takima gönderemedik Avrupa'da iki takim ile maca ciktigi icin.
Insallah birdaha ayni hata yapilmaz...
Bu durum bizim Ibanez konusunda elimizi kolumuzu bagladi, baska takima gönderemedik Avrupa'da iki takim ile maca ciktigi icin.
Insallah birdaha ayni hata yapilmaz...
Ben aynı hatanın yapılmayacağını sanmıyorum ama aynı durumda durumu daha belirgin bir oyuncunun alınabileceğini düşünüyorum. Örneğin direk 11de oynaya bilecek kalite bir oyuncunun aynı şartlar altında alınmasında bir sorun görmüyorum . Ama Ibanez denkleminde olduğu gibi ne vereceği belli olmayan gelecek yatırımı olarak görülen bir oyuncunun bu şartlarla alınmasını doğru bulmuyorum .
Transferlerin kampa yetiştiği ve gidecek oyuncuların erkenden satıldığı,ciddi hazırlık maçlarının yapıldığı,yeni sponsorlar ve güzel bir formanın açıklandığı,camianın kenetlendiği bir yeni sezon kampı diliyorum
Yorum