Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabi haklisiniz, sizde görün ama madem iki kamp yapiliyor bir tanesini burada yapsaydilar.

Ryanair sadece Berlin'den gidiyor Bratislavaya, bana en yakin havalimanlari Düsseldorf ve Köln. Buralardan da biletler 150€ üzeri oluyor
    Ryan aktarmalı dene
    Her yaz onların kampanyası oluyor
    Normalde 100€ gidiş geliş hal olur
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ryan aktarmalı dene
      Her yaz onların kampanyası oluyor
      Normalde 100€ gidiş geliş hal olur
      Macaristan kampini ziyaret etmek isteyenler icin Wizzair da iyi bir secenek. Pek kaliteli olmasa da avrupa'nin bircok buyuk sehrinden Budapeste'ye ucuslari var ve fiyatlar cok uygun.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir ara yaylakent kamp projemiz vardi ne güzel yaylalarımız var.
        çocukluğumdan beriki en büyük hayalimdir bu ... şikabahçe topukyaylasını duyurduğunda kahrolmuştum. bir gün ilerde zengin olursam bu şekilde bir proje yapacağım mutlaka
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çocukluğumdan beriki en büyük hayalimdir bu ... şikabahçe topukyaylasını duyurduğunda kahrolmuştum. bir gün ilerde zengin olursam bu şekilde bir proje yapacağım mutlaka
          uzun vadede iyi yatırım olur biz daha iyisini yapabiliriz.bir sürü yaylamız var sayısala yüklen.

Yorum

uzun vadede iyi yatırım olur biz daha iyisini yapabiliriz.bir sürü yaylamız var sayısala yüklen.
            valla ortak olmak istersen kapım açık

Yorum

valla ortak olmak istersen kapım açık
              tmm baskan ilerde bende zengin olursam ortagız.

Yorum

tmm baskan ilerde bende zengin olursam ortagız.
                koskoca forumda yokmu bu projemize ortak olacak zengin biri ... hepimiz mi züürtüz ya

Yorum

koskoca forumda yokmu bu projemize ortak olacak zengin biri ... hepimiz mi züürtüz ya
                  işin şakası bir yana böyle birşey iyi bir gelir kaynağıda olabilir. Yaylalara çok hakim değilim ama yazın antreman sahalarını arap takımlarına kirala kışın da arap turistleri kış turizmi için ağırla. Tabi bu ikisini aynı yerde yapma imkanı var mı bilmiyorum yayla işini iyi bilen biri açıklarsa sevinirim. Ama bu iş bizim için fazla vizyon gerektiryor okadar vizyona şuanda ulaşamadık
                  En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 02.06.2017, 14:18.

Yorum

İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işin şakası bir yana böyle birşey iyi bir gelir kaynağıda olabilir. Yaylalara çok hakim değilim ama yazın antreman sahalarını arap takımlarına kirala kışın da arap turistleri kış turizmi için ağırla. Tabi bu ikisini aynı yerde yapma imkanı var mı bilmiyorum yayla işini iyi bilen biri açıklarsa sevinirim. Ama bu iş bizim için fazla vizyon gerektiryor okadar vizyona şuanda ulaşamadık
                    Sadece arap takımlarına degilki kurulacak güzel bir tesis ile dünyaya pazarlayabilirsin. Tek sıkıntı sürekli yağmur ve kisin ki kar olabilir

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

herkez bozuk paran varmı varsa ver tamir edmim modunda.

Yorum

haydi bismillah bakalım
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

bu sene her zamankinden daha zor olacak.

Yorum

Werder bremen ile hazırlık maçı yapmadan girdiğimiz sezon dikiş tutturamıyoruz.Benim için sezon öncesi doping werder bremen maçıdır...Mutlaka ayarlanmalı.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Saçma sapan takımlarla hazırlık yapmayı bırakmamız lazım artık.

Takımın gerçek seviyesini görebileceğimiz türden rakipler ile maçlar yapılmalı.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Schalke'siz hazırlık olmaz. Tayfun Cora onur konuğu olarak gelsin
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim