Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun hocada ısrar edilmeli görüşüne katılmakla birlikte iyi oyuncular demişsin. O noktada Yumlu, Zeki, Akbaş'tan yola çıkarsak bu oyuncularla sözleşme uzatılmasını Ersun hoca nasıl kabul etmiş ? Bunların hangisi iyi oyuncu ? Hangisi ile şampiyonluk yarışına gireceğiz, hangisinde gelecek var ? Alınan oyunculardan hocanın haberi yok muydu ? Bence Ersun hocanın gerçeği görüp, daha iyi bir kadro için kolları sıvaması gerekiyor. Yoksa bu kadro önce onun, sonra da yönetimin başını yer.

Dip Not : Ersun hoca gelmeden önce Zeki'yi gümüş 11'ine koymuştu.
    Öncelikle su yokluk döneminde ben Zeki Yumlu Akbas in alternatif olarak kadroda bulunmasindan rahatsiz olmam..

Ersun hocanin kafasindaki 11 de bu arkadaslarin hicbirinin olduguna inanmiyorum...

Transferde yanlislar yapildi evet bu noktada defalarca alinan oyuncularin 4.5.alternatif oldugu söylendi. ..ama yine de daha dogru hamleler yapilmaliydi tabi ki..

Ersun hocanin sucu elindeki kadroya göre degil kafasında ki kurguya göre su kalitesiz takima hücum oyunu oynatmaya calismasidir..su takimin tek yapacagi is topu rakibe verip topun arkasina gecmektir..Alanya Karabuk Antep golleri yiyene kadar bu maclarda topa hakim olan bizdik ..yapmamiz gereken topu rakibe vermekti yapamadik..

Castillo nun sakatlanmasi Muhammetin anlamsiz geri gidişi Ndoye nin elden cikarilamayip adam gibi bir forvet veya ofans oyuncusu alinamamasi hesapta olmayan islerdi..

Ersun daha iyi kadro kurmali evet ama o noktada gerekli maddi imkanlarda saglanmali..

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şartları oluşturup çağarsaydık keşke ersun şartları oluşturana kadar bir 20 milyon euroluk yapıp küme düşürecek sanki bizi
      Sabir her seyin ilaci hocam

Devre arasina kadar 2 galibiyet devre arasi 2 3 nokta transferle her sey tersine döner Allahin izniyle..

Yorum

• Kesinlikle devam edilmeli.

Bıktık her sene 3 teknik direktörle çalışmaktan!
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Seversin sevmezsin Fenerbahçe'ye bakıyorum sezon başında en az bizim kadar kötü futbol oynayan adamlar Dick Advoocat'ın ortaya bir taktik,sistem ve mantalite koymasıyla nerelere geldi.
          Çünkü kadro kalitesi belirli bir seviyede ve futbolcu bu enerjiyi sünger gibi çekiyor.

Gel dönelim bize.Futbolcu kalitesi vasatın altında 10 futbolcuyu bir çırpıda sayarım, kendisine Trabzonspor forması büyük lütuf,büyük ikramiye.
          Ama ne hikmetse "biz futbolcularımıza güveniyoruz" kisvesi altında her sene 3'ü/5'i takımda tutuluyor.

Futbolcumuz süngerin aksine taş gibi,ne anlatsan ne uygulasan çarpıp geri sekiyor.Anlıyor belki ama yapamıyor.Çünkü yetenek yok futbol zekası hiç yok.
          İstediğin taktiği,istediğin varyasyonu uygula dağlara taşlara açılan ortalarla,Zeki'nin bisiklet vuruşuyla,Muhammet ve Mustafa'nın Antalya maçındaki verkaçıyla,Uğur'un Gençler maçında önündeki topu oyuna sokmaktan korkup auta çıkması için uğraşırken,büyük bir beceriyle kornere çıkartmasıyla ve benzeri pozisyonlarla taraftara ızdırap olup geri dönüyor.

Ersun Yanal'a bu işi bilmiyorsun diyemeyiz ama yanlış yapıyor deriz.
          Yanlış her gün gözünün önünde:Kadro kalitesi.
          Düzeltmesi dileğiyle...
          Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Ersun istifâ etsun

çâre belliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
            çâre Türkmen beyiiiiii
            çâre Kurban Berdiyev

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun istifâ etsun

çâre Türkmen beyiiiiii
              çâre Kurban Berdiyev
              aklın yolu bir

Yorum

• İnsanlar iyiye giden bir şeyler görmek istiyor,forvetlerinin pozisyona giremediği,12 haftada 1 gol attığı bir takımın başında kim olsa bu tepkileri görür,şu anda kesin hedefler ve ona göre alınacak kararlar olmalı.
                Devre arasına kadar en az 3 galibiyet 2 beraberlikle girmek zorunda oldukları,F.Bahçe maçından en az beraberlik beklendiği,bu gerçekleşmediği durumda da bazı yaptırımlara gidileceği bildirilmeli.
                Zaten bu beklentileri karşılayamayan bir takımın geleceği de olmaz.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun istifâ etsun

çâre Türkmen beyiiiiii
                  çâre Kurban Berdiyev
                  Trabzon'un dinazorları 2 ayda yer sindirir böyle isimleri...

Daha gelmeden başlar " Yavuz Selim " muhabbetleri....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Kesinlikle etmemeli.
                    Yeni doğmuş bir bebeğin koşmasını bekliyoruz.
                    Biz daha emeklemeye bile geçemedik, çabalıyoruz.
                    Zamanla olacak.
                    Önce emekleme, sonra yürüme, sonra koşu.
                    Şu anda emeklemeye çabalamaya bakıp ilerisi için ışık vermiyor, bu çocuk koşamaz diyemeyiz. Emeklerken görüntü böyle olmak zorunda. Hoca, kadro ve yönetim istikrarı gelişimdeki en kritik süreç.
                    Unutmayın, BJK bugüne feda sezonu ile geldi, birden gelmedi. Önce emekledi, sonra yürüdü, şimdi koşuyor.
                    O yüzden, ersun istifa gibi saçma konuları tartışmayı bırakıp, bekleyeceğiz. Bunu yaparken de teknik-taktik konuları tartışabiliriz, hocanın eksiklerini konuşabiliriz, transfer konusunu irdeleyebiliriz ama kimse kızmasın, istifa'nın tartışılmasını bile çok zararlı buluyorum.
                    Yönetimi de hocanın arkasında duruşları için ayrıca tebrik ediyorum. Kendilerinden en büyük beklentim, zor günlerde hocanın arkasında durmaları. Çünkü ne taraftar ne yerel medya ne de başkası bunu yapacak, o yüzden yönetimin desteğine hocanın çok ihtiyacı var.
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ben Ersun YANAL'ı sevmiyorum ve kesinlikle başarılı olacağına inanmıyorum. mutluluk Fenerbahçede olmaktır diyen birinden hala bişeyler beklemek anlı şanlı Trabzon taraftarına yakışmaz. Ne zamandır beri düşmanlarımızın ayağına bakar olduk. Zaten yüzüne bakın anlarsınız adamın suratında devamlı bir memnuniyetsiz ifade tarzı...Bundan hayır gelmez
                      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Gençlerbirliği maçında kendisi beni hayal kırıklığına ugratsada istifa bize birsey katmaz. Kendisi de böyle bir tablo beklemiyordu. Elindeki hücum oyuncuları onu yüzüstü bıraktı. Devre arasi transfer döneminde sazı eline alacağını aksi durumda zaten kendisinin ayrılacağını dusunuyorum.
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Hep söylüyorum yine söyleyeceğim keşke Hocanın gönderilmesiyle tüm sorunlar çözülse o kadar basit olsa ama nafile hocanın gönderilmesinin zerre-i miskal bir katkısı olmayacaktır.

Aynı başarısız sonuçları almaya devam edeceğiz onlarca hoca geldi gitti değişen hiç bir şey olmadı çünkü sorun başka bir şey ama o başka bir şeyi bulamıyoruz?

Bize gelen futbolcu parasını takır takır alsa da mutsuz, kendini takıma ait hissetmiyor, maçlarda oynamıyor, seyirciyle eskiden olan o sıcak bağ artık kurulamıyor..

Belki iyi bir ağabey gerekebilir. Eskiden efsane Kenan İskender vardı 96 kadrosonun yıldızlarını almak için kapıda yatan Istanbul takımları her seferinde Kenan Abinin oyuncular üzerindeki güçlü etkisini kıramaz avuçlarını yalayarak geri giderlerdi. Bu manada belki mevcut teknik kadroya ilave olarak Özkan Sümer bu göreve soyunabilir ya da Hayrettin Hacısalihoğlu..

Ama yetmez transferde de inanılmaz bir başarısızlığımız var bu konu derin derin araştırılmalıdır. Scout ekibi ya da onların listesinin (maddi imkansızlıklardan dolayı) 3. - 4. tercihlerini kurtarıcı olarak alan yönetim artık şu sallama transferlerden vazgeçmeli bu tarz transferler bırakın günü kurtarmayı yarınları da yok ediyor.

Takıma herşeyden önce futbolcuların saygısını kazanmış, onlar yatıp kalkan, şehirle kopan bağı tekrar kuracak, takıma aidiyet duygusunu kazandıracak, psikolojik desteği sağlayan bir ekip kurulmalı ve doğru transferlerle 2. yarıya yeni statta başlanmalıdır.
                          Saygilarimla,

Yorum

• Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu ve teknik direktör Oğuz Çetin, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Yukardaki haberde Oğuz Çetin teknik olarak arızaya ilişkin bir futbol adamı olarak tespitte bulunmuş. İşte yönetime bir nebze nefes aldıracak sahaiçi organizasyonları belirlemekle görevli adam görevini yaparken iç dünyasında neler yaşadığına ilişkin sadece onlarca arızadan bir tanesine yönelik bir tespit...ki klup/ yönetim teknik manada sorunu çözse bile defalarca söylediğim masabaşı işini beceremeyeceği için sonuç olarak Ersun Yanal'ın birşeyler becermesi nafile olacak.

Yanal'ın, "Trabzonspor önemli bir virajdan geçiyor" ifadesinde birçok şey yatıyor görebilen için...Hoca sanki "bak benim işim gücüm var, rica minnet bu takımın başına getirildim, yoksa yatımla dünyaları gezip " kariyerimi balıklarla nasıl harcadım" isimli kitabıma alt yapı hazırlayacaktım..." gibi bir hava içerisinde ...

Yani Hoca faktörü TS'nin başarıya giden yolda işin sadece garnitürü ama Hoca'nın işine verdiği önemi göstermesi açısından ve Ersun Yanal isminin popüleritesinin ne hallere düştüğünü göstermesi açısından Oğuz Çetin'in tespitleri üzerinde durup düşünmek lazım .
                            En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 09:58.
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hep söylüyorum yine söyleyeceğim keşke Hocanın gönderilmesiyle tüm sorunlar çözülse o kadar basit olsa ama nafile hocanın gönderilmesinin zerre-i miskal bir katkısı olmayacaktır.

Aynı başarısız sonuçları almaya devam edeceğiz onlarca hoca geldi gitti değişen hiç bir şey olmadı çünkü sorun başka bir şey ama o başka bir şeyi bulamıyoruz?

Bize gelen futbolcu parasını takır takır alsa da mutsuz, kendini takıma ait hissetmiyor, maçlarda oynamıyor, seyirciyle eskiden olan o sıcak bağ artık kurulamıyor..

Belki iyi bir ağabey gerekebilir. Eskiden efsane Kenan İskender vardı 96 kadrosonun yıldızlarını almak için kapıda yatan Istanbul takımları her seferinde Kenan Abinin oyuncular üzerindeki güçlü etkisini kıramaz avuçlarını yalayarak geri giderlerdi. Bu manada belki mevcut teknik kadroya ilave olarak Özkan Sümer bu göreve soyunabilir ya da Hayrettin Hacısalihoğlu..

Ama yetmez transferde de inanılmaz bir başarısızlığımız var bu konu derin derin araştırılmalıdır. Scout ekibi ya da onların listesinin (maddi imkansızlıklardan dolayı) 3. - 4. tercihlerini kurtarıcı olarak alan yönetim artık şu sallama transferlerden vazgeçmeli bu tarz transferler bırakın günü kurtarmayı yarınları da yok ediyor.

Takıma herşeyden önce futbolcuların saygısını kazanmış, onlar yatıp kalkan, şehirle kopan bağı tekrar kuracak, takıma aidiyet duygusunu kazandıracak, psikolojik desteği sağlayan bir ekip kurulmalı ve doğru transferlerle 2. yarıya yeni statta başlanmalıdır.
                              bende sizinle aynı şekilde düşünüyorum....

2010 dan beri sayısını hatırlayamadığım kadar ama 10 dan fazla Td değişikliği yaptık.... Snuç değişmedi...

Üstelik gönderdiğimiz hocalar gittikleri takımlarda güzel işlere imza attılar.....

Yani Hocayı değiştimekle başarı gelmeyeceğini öğrenmemiz lazımdı...

2.bir hususta dediğiniz gibi Kenan İskender tarzında futboldan anlayan ve takıma destek olabilecek birazda futboldan anlayan bir isim lazım.... hemde acilen.... Muharrem Usta ve yönetimi iyi niyetli olsa bile Trabzon'un yapısından gelen bazı sorunları aşamıyor....

Mesela kendisini bazuı konularda eleştirmiş olsamda bir Hayrettin Hacısalihoğlu ismi olabilir....

Özkan Sümer 80 yaşına geldi ne derece faydası dokunabilir biraz soru işareti....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonda öyle bir berbat düzen varki bu gibi insanların başarılı olma şansı sıfır.İyi niyetinden zerre şüphe duymuyorum hatta daha ileri giderek şenol güneşten daha fazla Trabzonsporlu olduğunu düşünüyorum.Ersun Yanal bu takımda çalışacak en iyi yerli hocadır eğer yerli düşüncemiz yoksa gönderelim yabancı getirelim.Ama Ersun hocayı gönderip yok efendim Tolunaymış,Ertuğrulmuş gelsin demek hiçbir halta yaramaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim