Bazı arkadaşlar 4 ayda bir en başa dönmemize alışmış herhalde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hoca gönderilmeyle başarı gelseydi;
güneşin yerine gelen kafkas başarılı olurdu,
kafkasın yerine gelen akçay başarılı olurdu,
akçayın yerine gelen mandıralı başarılı olurdu,
mandıralının yerine halilhodziç başarılı olurdu,
halilhodziç yerine gelen yanal başarılı olurdu,
yanalın yerine gelen şota başarılı olurdu,
şotanın yerine gelen tekelioğlu başarılı olurdu,
tekeliğlu yerine gelen hami başarılı olurdu,
şimdi tekrar klasına güvendiğin ersun hoca geldi.
moral sıfır
4 yenilgi hemde ağır yenilgi eyvallah,
takım oyunu yok,
paslaşma yok,
yardımlaşma yok,
yok oğlu yok
bunlarada eyvallah
*
yukarıdada belirtiğim gibi hoca değiştirmeyle başarı gelmiyorrr.
bizlerde bi defa olsun tüm olumsuzluklara rağmen
istikrar adına ersun hocayla devam diyelim.
bu başlığı kaldıralım derim.
Yorum
-
[MENTION=21043]UĞUR DURTAŞ[/MENTION]
güzel özet
"hoca gönderilmeyle başarı gelseydi;
güneşin yerine gelen kafkas başarılı olurdu,
kafkasın yerine gelen akçay başarılı olurdu,
akçayın yerine gelen mandıralı başarılı olurdu,
mandıralının yerine halilhodziç başarılı olurdu,
halilhodziç yerine gelen yanal başarılı olurdu,
yanalın yerine gelen şota başarılı olurdu,
şotanın yerine gelen tekelioğlu başarılı olurdu,
tekeliğlu yerine gelen hami başarılı olurdu,
şimdi tekrar klasına güvendiğin ersun hoca geldi."
bunların hepsi 2.5 senede oldusakin olun...
Yorum
-
Yeniden yapılanıyor muyuz ?
Sistem kurulacak denildi
peki kurduk mu ?
Altyapıdaki takımlarımız a takımla aynı sistemde mi oynuyor ?
1461 aynı sistemde mi oynuyor ?
Ersun yanal ve ekibi bununla ilgili çalışıyor mu ?
Abdülkadir , yazıcı gibi adamları Neden yok ?
Beşir ? Bu takımın 5 yılda kazandığı en iyi forvet
yanlış anlaşılmasın yetenek sınırlı belki ama atıyordu istediğimiz bu değil miydi.
abdulkadir kadar yetenekli oyuncu var mı kadroda ?
Yapılanma ama
abdulkadir, yazıcı,Ramazan, batuhan, Yüksel şişman, Abdülkadir parmak,Beşir
hangisi oynadı ?
Yapılanma korkaklıkla olmaz
ersun korkak“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
[MENTION=1952]Mollasalihoğlu[/MENTION] Ersun Yanal'ı 3. defa getirip farklı şeyler beklemek gibi mi.
En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 04.10.2016, 18:18."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Aynenİlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1952]Mollasalihoğlu[/MENTION] Ersun Yanal'ı 3. defa getirip farklı şeyler beklemek gibi mi.

Ama şu aşamada göndermek hata, zaten getiren getirmiş.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Bu topa hiç giresim yoktu ama yönetimden çıt yok, oyuncular tatilde, hoca değişmesin... Eee nasıl kalkacağız ayağa?
Tamam, sabır edelim etmesine de sabır ses etmeden olan biteni kabul etmek mi? Bu mu akılcılık? Bu mu vizyon? Bu mu hocanın bilimselliği? Olsa olsa çaresizlik, acizlik ve vurdumduymazlık bunun adı.
Hoca mı değişir, ceza mı verilir, sportif direktör mü atanır bilmiyorum ama DİSİPLİNİN olmadığı yerde elbette huzur ve başarı olmaz. Kurumsallık sadece borçlu azaltmak değildir. Ana operasyonun başarısızlığı sürekli hale gelmişken tali konularda görünmeyen ilerlemeler dikkate alınmayacaktır.
Ayrıca şuna da göz atın lütfen: http://sporekonomi.blogspot.com.tr/2...arar-eden.htmlEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.10.2016, 20:40.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
o zaman bilmediğin meslek dallarında çok büyük konuşmaİlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslen peyzaj mimarı ama grafikerlik yapıyorum
Yorum
-
İstanbul'da önemli zirve!
Trabzonspor'da son durum değerlendirildi
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yöneticilerle birlikte teknik direktör Ersun Yanal'la takımın durumunu görüşmek üzere İstanbul'da toplantı gerçekleştirdi. Yanal'a, takımın niye bu durumda olduğunu soran Başkan Usta'nın, tecrübeli teknik adama inancının tam olduğunu da dile getirdiği öğrenildi. Bütün olumsuzluklara rağmen iyi günlerin geleceğine inanan Muharrem Usta'nın, yöneticilere, Ersun Yanal'ın tartışılmaması yönünde telkinde bulunduğu da ifade edildi.
Öte yandan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, kötü gidişe dur demek için Milli arada yoğun bir mesai harcayacak.
Takımının kırılgan bir yapıya sahip olduğunu düşünen tecrübeli teknik adam, bu olumsuzluğu gidermek için kolları sıvarken, Akhisar Belediyespor karşısına çok daha dirençli bir takım ile çıkmanın planlarını yaptığı ifade edildi. Maçın başındaki dirençli görüntülerinin yenen bir golden sonra tamamen alt üst olduğunu belirten Ersun Yanal, "Kırılgan yapımızı ortadan kaldırmalıyız. Kaybettiğimiz maçların ilk yarılarında yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik ve sonrasında yediğimiz gollerin de geri dönüşümünü bir türlü yapamadık" dedi.
Kaynak: Haber61 http://www.haber61.net/trabzonspor/i...e-h276305.html
..............
Ersun Yanal'da durumun farkındaymış!!!
Yorum
-
Hocanın gitmesi çözüm degil çünkü leş bir kadro var.Ama eğer küme düşmemeye oynayacaksak ki malesef öyle ona uygun bir hoca sene sonuna kadar getirilebilir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
[MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION] yönetimin vurdumduymaz taraftarın da biatcı tavrı Trabzonspor'u uçuruma götürüyor. Metninde geçen vurdumduymazlık sözüne hitaben Bu yönetimin vurdumduymaz tavrı beni son derece endişelendiriyor. Bunla ilgili, yönetime yönelik eleştiri başlığına ağır bir yazı yazacaktım vazgeçtim. Hatırlarsan geçen seneki seri mağlubiyetler ve alına 7-0 6-0 lık hezimetlere rağmen hiçbirşey olmamış gibi devam edildi, aynı şekilde bu sezonda aynı senaryoyu yaşıyoruz. Bunun yanında taraftarında adamcı ve biatcı yapısı kulübü sıradanlaştırıyor. Benım adamım geldimi sabır, benım adamım gelmediği zaman hemen gitsin mantığının en basit örneğini bu sayfalarda ve sosyal medyalarda görüyoruz. Özellikle forumdan örnek verirsem; "bu takım küme düşse de bu yönetime sabredelim" Bu yönetime 5,10 yıl sabredelim" sözleri bu mantığın ürünü.
Ben bu kulübe(devlete kuruma vs....) hizmet için geldim sözüne de hiçbir zaman inanmamışımdır. O koltuğa oturan hiçbir zaman kalkmak istemez. Bu senaryolu İHO'da yaşadık Bu yönetimde de yaşayacağız."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum