Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor bugünlere 1 günde gelmedi. Toparlanmayı nasıl bir anda başarabilir, taraftar önce bunu sorgulamalı.

Dibe vurup ekonomik ve sportif anlamda yokları oynayan Trabzonspor'un yeniden ayağa kalkması için zamana ihtiyacı olduğu aşikar.

Her sezon şampiyonluğa oynuyormuş nidasıyla nutuk atanların çözüm önerisi nedir? Hoca gitsin yönetim gitsin tamam şampiyon olduk...

Ersun Yanal'ın 90+'da Mustafa'yı oyuna alması bariz saçmalık ancak mesele bu kadar basit mi? Hocayı gönderince takım ayağa mı kalkacak?

İlaveten her hafta farklı bir hakem hatasına maruz kalıyoruz bu bariz doğramalar olmasaydı en az +7 puanımız daha vardı.

Şu aşamada eleştiri olmalı fakat yapıcı. Yıkıcı eleştiriler geçmişten ders alınmadığını gösteriyor ve kulübe zarar veriyor.

Yönetim göreve gelirken hedefi 50. Yıl olarak belirledi. O yüzden bir Trabzonsporlu olarak benim kredim 2017-18'e kadar sonsuz.

Geçmişten ders alarak hareket etmezsek daha çok dövünürüz. Hocaya ve yönetime tam destek, taraftar nefret etsede bu sene(!) "sabır" diyorum.
    Yahu takım küme gidiyor siz hala neyden bahsediyosunuz krediymiş geçen sene 7 yedik 6 yedik sesimiz çıkmadı yeni sezonu bekliyek
    dedik ama daha kötüye gittik bırakın Allah aşkına ya biz Trabzonsporuz 14. sırada ne işimiz var hadi burdayız çık bi açıklama yap ama hiç biri ortada yok

Yorum

• Ne hikmettir ki bu sabır kelimesi eski hocalarda hiç söylenmezken Ersun efendide bolcana telaffuz ediliyor. Sizi adamcılar sizi, sizi uyanıklar sizi.
      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• boştaki hocaların her birinin bir kaç tetikçisi burada kafa koparmaya çalışıyor. ersun yanalı hoca olarak tartışmak kimsenin haddine değil. 12 haftada 4 forvet 1 gol atmış hala hocayı konuşuyorsunuz.

Yorum

• Hoca istifa etsin düşüncesini savunan, yönetim istifa etsin düşüncesini de savunmalıdır.Şu istifa etsin, bu istifa etsin, şu futbolcular gitsin, şu futbolcular alınsın demekle olmuyor, yapılması gerekeni söyleyen çözüm önerisini de açıklayacak; bu öneri makul, mantıklı ve uygulanabilir olacak.Ama kuru sıkı atma konusunda hiç bir camia elimize su dökemez.Bu yönetime bu hocaya ve futbolculara sabır göstermekten, inanmaktan başka çaremiz yok.Başaracaklar, başaracağız.

Yorum

• bu yönetim ne yazık ki göreve geldiğinden beri bize her türlü skor rezlliğini yaşattı. bir tek küme düşmedik, ama ben hala bu yönetimde kalmalı ve cenazeyi defin etmeli diyorum. ersun yanal ise tartışılmaz. bir tane golcü almamız lazım, 4 forvet tek gol daha ne bekliyordunuz.

Yorum

• Sorun hoca değiştirmekle çözülmez.

Şöyle bir yazım vardı:

İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eeyyy Yönetim,
              Şortu çıkarıp takım elbise giymezsen 11. hafta maçında istifa sesleri ve seyircisiz oynama ya da saha kapatma ile karşılaşırsın.
              gs ve bjk maçları bu durumu sadece biraz daha ileri taşıdı.

Yorum

• Yönetim Ersun Yanal'a 30 Milyon € vereceğiz desin (maaşlar dahil ) gıkım çıkmaz. Bu da mümkün değil. Ersun Yanal iyi takımların teknik direktörü . Kısıtlı imkanlar ile iş yapabilecek biri lazımdı bize ama tercih hatası yaptık bu çok net. Kurban Berdyev ismini ısrarla istememin nedeni buydu. Olmadı.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala sabır diyenleri anlayamıyorum ne ersunmuş bu kadar kime sabredildi zaten
                  Zaten kimseye sabır edilmediği için bari buna edelim diyoruz...

Ben de sevmiyorum, hele de Avni Aker demi fb maçında sahadan koşarak çıkışını unutmayacağım...

İçimde kötü senaryolarla dolu paranoyalar olsa da biraz daha sabır etmeliyiz..
                  Yumurta dayandığında bile geç kalmış sayılmayız..

Ersun ya efsane olacak bizde, ya da tarihe karışacak... (gerçi gs ye gider orda da efsane olma ihtimali var 😒😏&#128522

Ersun gidince hangi parayla kim gelsin?

Hangi parayla hangi oyuncular gelsin..
                  Ya yeni hoca bu takım benim değil, seneye baştan aşağı değişelim derse???
                  O takım oturuncaya kadar bu tarz skorların olmayacağının garantisi var mı?
                  (hele de bu federasyon ve hakem düzeneği ile) ( takım iyi olacak gibi olduğu anda , hakemler tetiği gözümüze soka soka çekiyor ve hiçbirşey yapamıyoruz.. Konuşunca da ceza yiyoruz....)

Yani aslında bu düzen de sabır da etsek etmesekte sonuç aynı..

Ama sabır edersek belki hem borçlanmamış hem de hakemi de yenecek kadar iyi oynayan bir takımımız olabilir de biz de azıcık heyecan yaşarız.. Ve sadece federasyon ve hakemlere falan söveriz...
                  Yoksa başkanından teknik direktörüne, futbolcusundan taraftarına kadar herkese sövmeye devam ederiz...

Nacizane fikrim budur.
                  Onları da düşünmek gerekmez mi?

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Elin oğlu mehmet batdalla lider bizde 3 tane epl görmüş portodan gelmiş ve alınsın diye burda milletin kendini yaktığı mami var kimse bu adamlar neden gol atamıyor demiyorda direk suçu adamlara atıp ersunu bunlar yaktı diyor. Şu takım düzrnine dybala yı koy oda gol atamaz çünkü sahada kör dövüşü var bizim adamıza

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Suçlu olarak Ersun Yanal'ı görmüyorum. Sonuçta onun yapabilecekleri sınırlı. Ama şu da bir gerçek : Bu saatten sonra verimli olması çok çok zor! Erken yol ayrılığı iyi olabilir.
                      01/10/2016'daki yorumum bu idi! Şayet o zaman istifa etmiş olsa idi yararlı olurdu! Ama artık zararlı olur!

Ben o tarihte gördüm bugünleri! Neden ve nasıl gördüm? Çünkü BERRAK bir beyinle analiz yaptım. Ve şimdi ki diyorum ki İSTİFA ETMESİN!

Çünkü iş işten geçti! Bu saatten sonra hoca değişikliği her şeyi mahveder! Az biraz şu yazılarımı okusalar bu krizlere düşmeyecekler!
                      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İstifa etmeli mi etmemeli mi bilmem ama Ersun Yanal'ın bi oyun taktiği yok bunu çok net anladık
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ben neden böyle olduğunu anlamıyorum
                          Ersun gitse gelecek hoca ile 3-5 hafta iyi sonuç alacaz yine aynı durumlara dusecez.
                          Bu nasıl bir sirkulasyondur aynı şey tekerrür edip duruyor.
                          Ha şunu biliyorum, yiyici tim Ts nin başına gecerse kulübün kapısına kilit vururuz.
                          Ustanın o yüzden canı gönülden başarılı olmasını istiyorum. Ama olmadı olamadı bir şeytan tüyü var ki sorma gitsin
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Inadina sonuna kadar Ersun Yanal..

Iyi takim olmak istiyorsan iyi topcular alacaksin..sartlar olustugunda Ersun gerekeni yapacaktir..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Inadina sonuna kadar Ersun Yanal..

Iyi takim olmak istiyorsan iyi topcular alacaksin..sartlar olustugunda Ersun gerekeni yapacaktir..
                              şartları oluşturup çağarsaydık keşke ersun şartları oluşturana kadar bir 20 milyon euroluk yapıp küme düşürecek sanki bizi

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Inadina sonuna kadar Ersun Yanal..

Ersun hocada ısrar edilmeli görüşüne katılmakla birlikte iyi oyuncular demişsin. O noktada Yumlu, Zeki, Akbaş'tan yola çıkarsak bu oyuncularla sözleşme uzatılmasını Ersun hoca nasıl kabul etmiş ? Bunların hangisi iyi oyuncu ? Hangisi ile şampiyonluk yarışına gireceğiz, hangisinde gelecek var ? Alınan oyunculardan hocanın haberi yok muydu ? Bence Ersun hocanın gerçeği görüp, daha iyi bir kadro için kolları sıvaması gerekiyor. Yoksa bu kadro önce onun, sonra da yönetimin başını yer.

Dip Not : Ersun hoca gelmeden önce Zeki'yi gümüş 11'ine koymuştu.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim