Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 2.Eleme Turu l Trabzonspor 6-0 Serhat Ardahan l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziraat Türkiye Kupası muhtemel rakibimiz sarı renkli takımlardan biri olacaktır.
    ç- Üçüncü Eleme Turu
    (1) Üçüncü Eleme Turu müsabakaları, İkinci Eleme Turu müsabakaları sonucunda turatlayan 49 (kırk dokuz) takım ve bu statünün 1. Maddesinin 2. Fıkrasının “f” bendindebelirtilen 5 (beş) takım olmak üzere toplam 54 (elli dört) takım arasında seri başısistemine göre oynanır.(2) Bu statünün 3. maddesi çerçevesinde belirlenecek olan 27 (yirmi yedi) takım seri başıolur ve kalan 27 (yirmi yedi) takım ile eşleşir.
    (3) Eşleşmeler kura çekimi ile belirlenir. Müsabakalar, tek maç eleme usulüne göre küçüknumarayı çeken takımın sahasında oynanır.
    (4) Müsabakaları kazanan 27 (yirmi yedi) takım tur atlar

Yorum

• Ofspor-Trabzonspor eşleşmesi bekliyor ve temenni ediyorum

Yorum

• bucaspor olur umarım

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilip bilmeden konusuyorsunuz ben fm oynamam ki niye trolleyim bu da yeni moda kendi fikrinin dışındaki fikirleri troll diye lanse etmek soyluyorum hic izlemedim arkadasi ama oyuncu olamayacak dayanak noktasi amator takim ile oynadigimiz macta forma sansi dahi bulamamasi siz hala ayni yerdeyseniz beni degil ersun hocayi elestirin fm ci diye
          Hadi ordan. Senin düşüncelerinin istanbulun 3 şikeci takımdan dahi farkı yok. Ne yani farklısın diye içi boş, forumu trollemekten ibaret olan düşüncelerine saygımı gösterelim?
          Az kaldı az.
          Çizecekler seni de.

Yorum

• İlk olarak Tempail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hadi ordan. Senin düşüncelerinin istanbulun 3 şikeci takımdan dahi farkı yok. Ne yani farklısın diye içi boş, forumu trollemekten ibaret olan düşüncelerine saygımı gösterelim?
            Az kaldı az.
            Çizecekler seni de.
            Bos tartismalari sevmem siz kendi kendinize hikayeler uydurmaya devam edin 20 gunde benim hakkimda ne cabuk ve keskin bilgilere sahip olmuşsunuz aferin size

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ofspor-Trabzonspor eşleşmesi bekliyor ve temenni ediyorum
              Biz onları yanlarında Yomra, Düzyurt olduğu halde Trabzon günlerinde gruplarda izlemek istiyoruz.

Yorum

• Gel bakalim Amed gel
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• TFF 1.Lig ‏@TD1Lig 20 dk.20 dakika önce
                  2016-2017 Ziraat #TürkiyeKupası 3. Tur Kura Çekimi, 28 Eylül 2016 Çarşamba günü yapılacak.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz onları yanlarında Yomra, Düzyurt olduğu halde Trabzon günlerinde gruplarda izlemek istiyoruz.
                    Güzel olurdu

Yorum

• Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi 28.09.2016 tarihinde, kura çekimi A Spor tarafından naklen verilecek.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        amatör lig takımına karşı nerdeyse as kadro çıktık.. orta sahada ilk 20 dakka onlar üstünlük kurdu.. bu takımdan bir cacık olmaz.. tamam sabredelimde bu takım ilk yarı kalan maçlarda 1 galibiyet bile alamayacak göreceksiniz.. bakın buradan yazıyorum ilk yarı belki bir iki beraberlik hariç tek bir galibiyetimiz dahi olmayacak(Kasımpaşa hariç ki oda hatalı geri pasın eseri) hayatımda izlediğim en kötü Trabzonspor bu..düzelir mi? 6-0 lık maç bile umut vermedi.. inşallah düzelir ama eşekten gazi koşusunu kazanmasını beklemek daha mantıklı bence...
                        İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        minimum 4 veya 5 yeriz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X