Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 2.Eleme Turu l Trabzonspor 6-0 Serhat Ardahan l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akbaş, 3Y'den de iyi demiştik. Dün akşam kanıtladı.
    Ibanez'in ortaları çok etkili. İlk 11 oynamalı dedik. Kanıtladı.
    Ramil'de kumaş iyi dedik. Kanıtladı.
    Bero maestro olma yolunda dedik. Kanıtladı.
    Ekici daha çok sorumluluk almalı ve oyunu yönlendirmeli dedik. Kanıtladı.
    Takıma moral geldi dün. Biz de biraz tebessüm edebildik rakip ayarımızda olmasa da
    Olacak. Bu takım başarılı olacak.
    Yine diyorum, sabır, güven ve destekle.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      konya karabük akhisar maçlarından toplamda 5 puan alırız
      İlk 4 haftaya göre söylediğin mucize... Ama olmaz diyemeyiz. Konya ya gol atamayız , Akhisar oldum olası ters geliyor , Karabükde traure nin bize her maç golü olduğuna göre maksimum 3 puan

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçtan aklımda kalan tek şey yumlunun kaleye girmekte topa dokunarak gol atması ve hemen kafasını yan hakeme dönerek ofsayttamıydım diye düşünmesiydi.
        Aynisini bende düsündüm...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          en son spiker "2013'te kurulan bal ligi futbol takımı ..." derken mustafa yumlu onur'a geri pas atıyordu. ondan sonra kapattım maçı. şimdi haberim oluyor sonuçtan...
          Doğru maçı izlediğinize emin misiniz ? kale'de Onur yoktu

Yumlu her zaman ki Yumlu yukarıda da belirttikleri gibi çizgiyi geçmek üzere olan topa dokunup ofsayt'ta olsa golü iptal ettirebilecek futbol zekasına sahip bir kişi sahadaysa çokta organize bir futbol beklememek gerekiyor.

Yorum

• Bu tip maçlarda zeminin çok kötü olması bizim değil rakibimizin lehinedir...

Çünkü alt lig takımları maçlarını genelde bu tip sahalarda yapar....

Akşam maçta bir çok pasımız yerine gitmedi..Öne atılan paslar arkaya düştü... İleri atılan pasların çoğu yerine ulaşmadı.... Topu sürmek bile neredeyse imkansız hale geldi....

Avni Aker'in zeminine herhalde yeni stadyuma geçileceği ümidiyle hiç dokunulmamış.... Buda Konya maçı için her iki takım açısındanda dezavantaj....

Şahsen oyunu değil ama mücadelemizi beğendim... Futbolcularımız rakibi küçümsemedi... Sert oynadılar hatta 5 tanede sarı kart gördüler.... Evet zaman zaman ikili mücadelelerde kolay çalım yeme gibi yapmamaları gereken şeyleride yaptılar ama olsun bunda rakibin kendini gösterme çabasınıda es geçmemek lazım...

sonuç olarak üst tura geçmek güzeldi.... Suk ve Shadievin ilk gollerini atmalarıda , Ndoye in çabası ve Zeki Yavru'nun azmide aklımda kalanlar oldu...Mustafa Akbaş en azından yedek klübesinde iyi bir yedek olacağını gösterdi bizlere...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• amatör lig takımına karşı nerdeyse as kadro çıktık.. orta sahada ilk 20 dakka onlar üstünlük kurdu.. bu takımdan bir cacık olmaz.. tamam sabredelimde bu takım ilk yarı kalan maçlarda 1 galibiyet bile alamayacak göreceksiniz.. bakın buradan yazıyorum ilk yarı belki bir iki beraberlik hariç tek bir galibiyetimiz dahi olmayacak(Kasımpaşa hariç ki oda hatalı geri pasın eseri) hayatımda izlediğim en kötü Trabzonspor bu..düzelir mi? 6-0 lık maç bile umut vermedi.. inşallah düzelir ama eşekten gazi koşusunu kazanmasını beklemek daha mantıklı bence...
              En son SEDER tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 11:14.
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Botoks yaptırıp orasını burasını gerdiren Ersun Hoca bile dün akşam ki görüntüsü ile ümitli olmadığını gösterir gibiydi ne yaazık ki...

Hala diyorum iyi bir Ekiciye ihtiyacımız var..Ama hala kime veya neye kapris yaptığını anlayamadım...Yazık olacak...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• )))

ankette 36 kişi maçı kaybedeceğimiz yolunda görüş belirtmiş....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Trabzonspor adına karamsar konuşmayı sevmem,mümkün olduğunca olumlu bakıp yarınlar için umutlu olurum ama dün takımı izleyince ne umut kaldı ne heves kaldı bende

6 gol var ama organize olup attığımız,aklımızda iz bırakacak 1 tek gol yok,
                    ve benim eleştirim çoğunluğun aksine ne Suk ne Zeki,
                    en büyük sorun orta saha ve sağ kanat,

Okay-Mehmet hiç ışık vermiyor,
                    bu orta saha ile lig de şans harici yeneceğimiz takım 1 veya 2 yi geçmez,

N'Doye belki biraz abartı olacak ama saat satan Afrikalıyı sahaya koysan bundan daha düşük bi profil çizemez,

çoğunuzun belki garibine gidecek ama benim dün sahada dikkatimi Zeki ve Akakpo çekti,
                    1-2 düzgün pası onlardan gördüm,
                    (artık takım ne kadar kötüyse demek ki,bu 2 li gözüme battı olumlu anlamda)

Castillo bu oyun yapısı ve zihniyeti ile işi zor,değişmesi lazım,

Suk bence olur,olacak.

İnşallah hırs,istek,arzu ve saldırganlık adına 1 level üste çıkarız da yönetimin başını yemeyiz,saha sonuçları biraz düzelsin ki yönetim nefes alsın,yoksa Allah göstermesin bu yönetimi yerlerse süper lig de Trabzonspor diye bir takım kalmaz.

Som sözüm de sarı kart gören oyuncularımıza,
                    disiplin zaafiyeti mi, geri zekalılık mı,karakter sorunumu gerçekten çözemedim,
                    ama çok ayıpladım,yakıştıramadım,yazıklar olsun.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      )))

ankette 36 kişi maçı kaybedeceğimiz yolunda görüş belirtmiş....
                      Ondan daha ilginc olani, 6 kisi berabere biter demis

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• skor 6-0 ,oyun 0'a 0 elde var 0.
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İyi oynayıp 6 tane atsaydık da "anca amatör takıma böyle oynarsınız" denecekti.

Dün akşama dair; kötü zemin ve amatör bir takıma karşı ciddi bir sakatlık yaşanmadığı ve kupada üst tura çıktığımız için mutlu oldum. Gerisine bakmadım dahi...

Ne oynanıyor, ne oynanmıyor... Onu Konya karşısında tekrar tecrübe edeceğiz.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Konyayı bu zeminde yeneriz.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konyayı bu zeminde yeneriz.
                              minimum 4 veya 5 yeriz...
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• dün akşam hazırlık maçı açısından ve oyuncularımızın rakibi ciddiye alması çok önemliydi.
                                olumsuz görüş bildiren yazan arkadaşlara biraz daha sakin olmalarını ve destek vermelerini rica ediyorum.
                                benim açımdan tek olumsuz olarak gördüğüm konu son 2-3 maçtır fazla sarı kart görmemiz.
                                biraz daha dikkatli olmalarında yarar var.
                                **
                                suk ve ndoye'nin gol atmalarına gerçekten çok sevindim.
                                alınan gilibiyet,atılan goller tüm takıma özellikle suk ndoye için moral oldu.
                                mükafatını konya maçında göreceğiz kanısındayım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X