Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 2.Eleme Turu l Trabzonspor 6-0 Serhat Ardahan l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Halami kaybettim, ailemden koyde mahsur kalanlar var ve haber alamiyoruz. Trabzona gidiyorum... Dunya basima yikildi...
    Basin Sagolsun.
    Bizim de bazi akrabalar salpazari besikdüzü tarafinde mahsur kaldilar ne ileri gidebiliyorlar ne geriye.yüksek yerlere tanidiklara siginmislar.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• elin yapanci takimlari genclere sans verirken benim ülkemde 16-18 yasindakilere sans veremiyor 22 yasina geldili sans aliyor
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Halami kaybettim, ailemden koyde mahsur kalanlar var ve haber alamiyoruz. Trabzona gidiyorum... Dunya basima yikildi...
        Allah dayanma gücü versin.

Hangi köydeler Mert?

Bizim köy Nefsişarlı, sahile 1,5 kilometre. Yol kapalıymış. Bahçeler yola karışmış.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.09.2016, 18:13.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

başın sağolsun kardeşim. gerçek hayat çok acı.
          #

Yorum

• Ramil ve Yazıcı'yı bekliyordum.Bu kadar ciddiyet fazla geldi.

Yorum

• herseyi anlarim da abdülkadirin olmayisini anlamiyorum belki ikinci yarida girer oyuna

emre mordan eksigi yok cocugun ilk onbirde baslamaliydi
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Her iki takıma da başarılar.Kazasız belasız bir maç olsun ve hak eden kazansın.

Yorum

• Abdulkadir kim hic goremedik ismi var cismi yok hic izlemedim ama su öngörüyü rahatlıkla yapabilirim hicbir sey olmaz

Yorum

• samsun - diyarbekir maci uzatmalara gidiyor bizim maca gec baglanacaklar
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abdulkadir kim hic goremedik ismi var cismi yok hic izlemedim ama su öngörüyü rahatlıkla yapabilirim hicbir sey olmaz
                      Ömür için diyorsan demek ki hiç bir şey bilmiyorsun
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Screenshot_20160921-182805.jpg
                        Ekli dosyalar
                        En son Ömrüm Can SEZER tarafından düzenlendi; 21.09.2016, 18:26.
                        Y cuales deseos me vas a dar?
                        Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                        Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abdulkadir kim hic goremedik ismi var cismi yok hic izlemedim ama su öngörüyü rahatlıkla yapabilirim hicbir sey olmaz
                          Asil senin gibi onyargili insanlardan hicbir sey olmaz.

Yorum

Başın sağolsun,Allah rahmet eylesin
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Başın sağ olsun. Umarım haber alamadıkların iyidir.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ömür için diyorsan demek ki hiç bir şey bilmiyorsun
                                Siz cok biliyorsunuz galiba asil bu mantalite cok garip genc olan ve 1 2 mac oynayan hemen yildiz adayi siz biliyorsunuz zaten her zamanki gibi
                                İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Asil senin gibi onyargili insanlardan hicbir sey olmaz.
                                Önyargı degil realite abdülkadir duydum ismini izlemedim ama hic sanmam ki katki versin mami 2 olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X