Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Masal anlatmayın. Doğup büyüdüğüm şehirin takımı MSV Duisburg şu an Almanya 3. Ligte ve ortalama 13.000 sehirciye oynuyor. Bunlarin 70% kombine.Ve bu şehir Almanya genelinde işsizlik ortalamalarinda ilk 10 larda. Kimsede para yok ama adam ben haftasonu macima ne yapip edip gidecem diyor. Zaten bir haftasonum var diyor adam. Trabzonda ne futbol kaldı ne heyecan kaldı ne bişey, istanbula taşısan kulübü 2 sene icinde ordada bikarlar. Beceriksiz yönetimler, kötü futbolcular, bilincsiz taraftar hepsi birer etken. Bunun bir kültürel aktivite olduğunu anlamak lazım ilk önce. Sinemaya gider gibi, tiyatro izlemeye gider gibi. Bizim millet iceriye börek, cörek, lahana turşusu getirince tabi bunun kültürü kadinlar matinesine dönüşüyor ve kültür mültür kalmiyor. Aynisi statlar icin gecerli, bizimkiler iceri ne sokabilirim nasil olay yapabilirim derdinde.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Cilgin1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Masal anlatmayın. Doğup büyüdüğüm şehirin takımı MSV Duisburg şu an Almanya 3. Ligte ve ortalama 13.000 sehirciye oynuyor. Bunlarin 70% kombine.Ve bu şehir Almanya genelinde işsizlik ortalamalarinda ilk 10 larda. Kimsede para yok ama adam ben haftasonu macima ne yapip edip gidecem diyor. Zaten bir haftasonum var diyor adam. Trabzonda ne futbol kaldı ne heyecan kaldı ne bişey, istanbula taşısan kulübü 2 sene icinde ordada bikarlar. Beceriksiz yönetimler, kötü futbolcular, bilincsiz taraftar hepsi birer etken. Bunun bir kültürel aktivite olduğunu anlamak lazım ilk önce. Sinemaya gider gibi, tiyatro izlemeye gider gibi. Bizim millet iceriye börek, cörek, lahana turşusu getirince tabi bunun kültürü kadinlar matinesine dönüşüyor ve kültür mültür kalmiyor. Aynisi statlar icin gecerli, bizimkiler iceri ne sokabilirim nasil olay yapabilirim derdinde.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
      güzel özet...

Yorum

• Abi futbol tutkunu olmaya gerek yok,Trabzon'da yaşıyorsun,15 günde bir şehir bilincinin oluştuğu alanlardan birisi stadyumlar,sosyalleşme ihtiyacını giderme noktası,yani ne yapacaksın?
        Kombine alsan 15 liraya gelmiyor,forman bedava,öğrenci ve eş indirimi var.
        Anlaşılmaz bir tutum bu,Trabzon insanı bugün Trabzon şehrinin bölge ve ülkenin aynı şartlara sahip diğer şehirlerinden daha fazla dünya ile iletişim halindeyse bunun en önemli sebeplerinin başında gelir Trabzonspor.
        Neyin kızgınlığı ve kırgınlığı,her sene yeni bir hikaye işte,yanlış yapanlardan da doğru yapanlardan da gerçek hayata taşıyacağın çok ders alınacak işler oluyor,karakterler tanınıyor.
        15 lira çok mu?
        En son sasone tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 15:14.
        • Memento mori

Yorum

• Doğu Tribün Alt I Bloktan 3 adet kombine aldık, bordo formamı da aldım.
          Kombine havuzuna da küçük bir miktar katkıda bulundum kontrol edersiniz..
          En son olcay_61 tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 17:13.

Yorum

• Şimdi Ankaradayım ben. Kombineyi öğrenci indirimli nasıl alabilirim. Aldıktan sonra kombineyi formayı nasıl alabilirim.
            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi Ankaradayım ben. Kombineyi öğrenci indirimli nasıl alabilirim. Aldıktan sonra kombineyi formayı nasıl alabilirim.
              E-devletten öğrenci belgesi alabilirsin. Belgeyle passolig satış ofislerinden indirim yaparlar.formaya gelince, Ödeme belgesine bandrol yapıştırdılar onu verdik tscluptan aldık.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                E-devletten öğrenci belgesi alabilirsin. Belgeyle passolig satış ofislerinden indirim yaparlar.formaya gelince, Ödeme belgesine bandrol yapıştırdılar onu verdik tscluptan aldık.
                Teşekkür ederim Passodan yapmaya çalıştım yapamamıştım
                Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Satılan kombinelere baktık bloklar halinde satılan yerler var muhtemelen bunları yöneticiler alıyor. Taraftarın aldığı yerler zaten belli oluyor.

Yorum

• Pasokartı hangi kurye getiriyor bilen biri yok mu?

Yorum

• pasolig sacmalıgı olmasa.

Yorum

• istanbulda satış noktaları neresi acaba bir bilgisi olan var mı

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi futbol tutkunu olmaya gerek yok,Trabzon'da yaşıyorsun,15 günde bir şehir bilincinin oluştuğu alanlardan birisi stadyumlar,sosyalleşme ihtiyacını giderme noktası,yani ne yapacaksın?
                          Kombine alsan 15 liraya gelmiyor,forman bedava,öğrenci ve eş indirimi var.
                          Anlaşılmaz bir tutum bu,Trabzon insanı bugün Trabzon şehrinin bölge ve ülkenin aynı şartlara sahip diğer şehirlerinden daha fazla dünya ile iletişim halindeyse bunun en önemli sebeplerinin başında gelir Trabzonspor.
                          Neyin kızgınlığı ve kırgınlığı,her sene yeni bir hikaye işte,yanlış yapanlardan da doğru yapanlardan da gerçek hayata taşıyacağın çok ders alınacak işler oluyor,karakterler tanınıyor.
                          15 lira çok mu?
                          1 paket zigara 10 lira hepsi cebine 2 gün de bir bilet parası koyuyo
                          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Uçan kombine ne zamandı
                            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlginç bir şekilde insanlar almaya yanaşmadıkları gibi almaya niyetli olanları da enayi gibi ithamlarla demoralize etmeye çalışıyor.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlginç bir şekilde insanlar almaya yanaşmadıkları gibi almaya niyetli olanları da enayi gibi ithamlarla demoralize etmeye çalışıyor.
                                Aynen valla, almıyorsan alma sus otur bırak takip etme. Geri verecek olan bile varmış neler neler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim