sıkıntı fiyatlar da değil bunu anlamayanlar var halen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!
Daraltma
X
-
Blocklamayı unutmuşum.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekombine vaktide o kombine fiyatlarıda neyin nesi aga. yüksek fiyatlar . lig üçüncüsü vede avrupa ligi gruplarına katılmış konyanın kombine fiyatlarına bak.hayırdır sen cl ye mi girdin haberimiz yok.
zaten zırt pırt ceza veriyorlar takımlara.aldığın kombine elinde patlıyor.izlemediğin maçın kombinesini ödüyorsun.bu zamanda kombine almakta mantıksız.cezalardan dolayı.
ha konyaspor gibi makul rakamlara kombine satarsın.o zaman 30 bin satabilirsin.net
Block.
Yorum
-
ben de şöyle diyim,kombineler bedava olsun yine de 20bin kombine satılmaz...burada yaşıyorum ve şehrin havası belli... sebep aramaya gerek yok,ha eğer sebep aranırsa da o sebep fiyatlar değil onu geçiniz...İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolması gereken kombine fiyatlarınıda yazayım.
kale arkası alt: 150 lira
kale arkası üst: 100 lira
maraton alt: 300 lira
maraton üst:250 lira
bu fiyatlarla konyaspor etkisi yaratılabilir.ve 35 bin kombine satılabilir.
Yorum
-
kombinelerin parasıyla demiroklara aytaçlara okaylara 900 bin avrolar ödeniyor.enayimiyim aga.sen abdulkadir ömürü yusuf yazıcıyı oynat.o zaman kombineye verdiğin para boşa gitmemiş olur.cardozo yu yok yere yolladılar.ndoye ise takımda kaldı.destek olmak lazım ama boşa harcanan milyonlarca avro yu niye ben ödüyorum onu anlamadım.
konya ile kıyaslamıyorum.konya ile sadece kombine fiyatlarını kıyasladım.elmayla armutu karıştırmamak lazım.kaliteli tek forveti (cardozo) yok pahasına sattılar.kombine alıp kimi izleyeceksin hafız? yetenekli abdulkadir ömür var onuda ersun kadroya almıyor.yeteneksiz okay aytaç ilk 11 de.
zaten zırt pırt ceza kesiyorlar taraftara tff.boşa kombine almış oluyorsun.bu zamanda kombine almanın tek mantığı konyaspor fiyatları ile alınırsa alınır.ceza kesselerde sıkıntı olmaz.TEKKEBALL
Yorum
-
avni akerin dolu olduğu zamanlardaki bilet fiyatları araştırılırsa bilet fiyatlarının seyirci sayısına ne kadar etki ettiği görülebilir.İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de şöyle diyim,kombineler bedava olsun yine de 20bin kombine satılmaz...burada yaşıyorum ve şehrin havası belli... sebep aramaya gerek yok,ha eğer sebep aranırsa da o sebep fiyatlar değil onu geçiniz...
orta direk kayboldu ülkede.ya üst gelir (ki onlarında futbolla ilgileri yok genelde)yada alt gelir kesimi var .an itibariyle.
türkiyenin ekonomik durumunu iyi analiz etmekte fayda varTEKKEBALL
Yorum
-
ha şunuda ekleyeyim.beşiktaş feda sezonlarından birinde olimpiyatta maç yapmıştı.fiyatlar acayip ucuzlamıştı o maçta.tam 80 bin taraftar olimpiyata aktı.şimdi şehrin göbeğinde yeni stadda ful dolmuyor.30 bin anca oluyor.yani taraftarın stadlara gelmesinde bilet fiyatları önceliklidir.onu demek istedimTEKKEBALL
Yorum
-
Konu maddi durum olunca, eleştirmek yersiz. Durumu olmayan arkadaşlar için BMN kombine havuzunun bayağı yardımcı olacağını düşünüyorum. Aynı şekilde diğer taraftar gruplarının da organizasyonları var, yeter ki gitmek istensin.
Bu konuda yardım isteyen arkadaşlar öncelik forum yöneticilerine, çekinme vs. durum varsa bana veya kendilerine yakın gördükleri abi / kardeşlerine özel mesaj atsınlar.
Sırtonda çocuğunu taşıyarak stada gelen ve pasolig olmadığı için içeri alınmayan anneyi unutamıyorum. Bu konudaki en büyük problem pasolig bence, kulübün 1 dk içinde pasolig çıkartıp verebileceği bir sistem kurması lazım.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Akyazı'da en az 10 tane (maç günleri vs) ve hatta meydan da bir kaç noktada aynı Rizede olduğu gibi 3 dakikada pasokart basıp verebilen noktalar oluşturulmalı. Öyle veya böyle herkesin pasokart alıp herhangi bir zamanda tak diye bilet alıp maça gidebilme potansiyelini taşıması lazım. Bizim için en kritik olay mümkünse her Trabzonsporlunun pasokart almasıdır...
*** Bu arada tanıdığım bir abinin oğlu var 12 yaşında.. 2 senedir hep kaçak falan soktuk stada ama çok sıkıntı yaşadık. Benim de bir miktar katkımla ona bir kombine verebilir miyiz BMN olarak?
*** Bu arada maç günleri pasokart verilmeme sebebi nedirki? 24 saatlik güncelleme vs mi?En son Harun CAN tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 22:14.
Yorum
-
Benim bildiğim kadarıyla birtek Vira kendisine gösterdiği yeri bitirdi denecek kadar az kaldı diyer gruplar sadece sözde yer belirttiler alan yok daha yani ben o şekilde bilyorum.İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl gidiyor acaba kombine satışları?
Yorum
-
Nasıl yazılar yazıp yorumlarda bulunacağımı sana soracak değilim.İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanılmanız için bir şey ummanıza gerek yok hocam. Stad açılacak!
Başkanı, futbolcusu, yüklenici firması, denetimcisi, mühendisi vs. açılacak derken sizin hiçbir delile ve belgeye dayanmayan bu açıklamanızı gayet yersiz buluyorum.
Böyle gereksiz yazılar yazmamanızı ve gereksiz yorumlar yapmamanızı rica ederim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stad Ekimde açılmayacak.Kasım ayındada sanmıyorum.Hatta ligin ilk yarısında da açılacağını sanmıyorum.Stadın içerisinde aktif olarak çalışan arkadaşımın tahmini olan bilgiyi paylaştım.Umarım en azından Kasım ayında açılır diyecem ama ben ihtimal vermiyorum.
Yorum
-
Ya bu olay bilet fiyatı felan değil,şimdi ben çok bilirim havasını bırakında Trabzonda yaşayan bir kardeşiniz olarak yaşamayan arkadaşlara anlatalım.İnsanlar futboldan soğuduğu için kombine almıyor maça gitmiyor fiyatlarla alakalı değil bu durum.Bedava kombine ver üstüne kombine alana 25 tane forma hediye et iddia ediyorum 15 bin tane kombine alan çıkmaz.
Yorum
-
Kombine almayanlar hala bahane arıyor. Mesele tuttuğumuz takımsa, mesele bordoyla maviyse boşa harcayacağım parayı kombineye ayırırım. Takımın kaçıncı sırada olduğu, takımda kimlerin olduğu umurumda olmaz. Ben takımımın arkasında olursam başarı gelir. Ben takımımın arkasında olursam iyi futbolcular alınır.
Diğer takımların ne yaptığı umurumda değil. Ben bordoyum, ben maviyim, ben Trabzonspor'um... Niye diğerleriyle ilgileneyim ki?
Almayın; kombine almayın, forma almayın, hat almayın. Bu takımın yakasını bırakın, siz taraftar değilsiniz. Siz bu ailenin bir parçası değilsiniz.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Üzeyir Gönül tarafından düzenlendi; 16.09.2016, 00:08.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum