Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam cepheden kaleyi görüyor önünde kimse yok zımba gibi yapıştırıyor top köşeye gidiyor onur kötü kaleci.

Bazen düşünüyorum hayatında futbol oynamamış adamlara buraya yorum yapması yasaklansa ne güzel olur. Ya da alt forum yapılsa "futboldan anlayamanlar forumu" orada takılsalar ne güzel olur.

Yorum

• 6000-7000 rakamları şu an için hayal bence. Çoğu blokta kenarlar 1-3 sıra halinde kırmızı. Muhtemelen buralar güvenlik amacıyla kapatıldı. Bazı bloklarda ise bazı bölümler kırmızı. Tahminim bu bölümlerde ayrılmış durumda. O bölümler zaten ilk açıldığında da kırmızı idi. O bölümleri çıkarsak şu anda satılan miktar 1000 civarı daha fazla değil.

Yorum

• Arkadaşlar satılsa satılsa 1000-2000 tane satılmıştır. Ben bakıyorum alayı boş koltukların
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• trabzon dışında olanlar kombineye dahil olan formayı nasıl alabilirler bilen var mı?

Yorum

• ben annem için BMN ile birlikte combine almak istiyorum yüzde 50 indirimden faydalanabilecekmiyiz özelden bilgi veren olursa sevinirim ve hediye forma işini nasıl halledecez

Yorum

• Ligin ilk yarısında Trabzonspor'un yeni stadında maç yapabileceğini sanmıyorum.Yönetim Ekim ayında maç oynayacağız falan diyor ama hikaye anlatıyor.Umarım yanılırım.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ligin ilk yarısında Trabzonspor'un yeni stadında maç yapabileceğini sanmıyorum.Yönetim Ekim ayında maç oynayacağız falan diyor ama hikaye anlatıyor.Umarım yanılırım.
                Yanılmanız için bir şey ummanıza gerek yok hocam. Stad açılacak!
                Başkanı, futbolcusu, yüklenici firması, denetimcisi, mühendisi vs. açılacak derken sizin hiçbir delile ve belgeye dayanmayan bu açıklamanızı gayet yersiz buluyorum.
                Böyle gereksiz yazılar yazmamanızı ve gereksiz yorumlar yapmamanızı rica ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• kombine vaktide o kombine fiyatlarıda neyin nesi aga. yüksek fiyatlar . lig üçüncüsü vede avrupa ligi gruplarına katılmış konyanın kombine fiyatlarına bak.hayırdır sen cl ye mi girdin haberimiz yok.

zaten zırt pırt ceza veriyorlar takımlara.aldığın kombine elinde patlıyor.izlemediğin maçın kombinesini ödüyorsun.bu zamanda kombine almakta mantıksız.cezalardan dolayı.

ha konyaspor gibi makul rakamlara kombine satarsın.o zaman 30 bin satabilirsin.net
                  TEKKEBALL

Yorum

• olması gereken kombine fiyatlarınıda yazayım.

kale arkası alt: 150 lira
                    kale arkası üst: 100 lira

maraton alt: 300 lira
                    maraton üst:250 lira

bu fiyatlarla konyaspor etkisi yaratılabilir.ve 35 bin kombine satılabilir.
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kombine vaktide o kombine fiyatlarıda neyin nesi aga. yüksek fiyatlar . lig üçüncüsü vede avrupa ligi gruplarına katılmış konyanın kombine fiyatlarına bak.hayırdır sen cl ye mi girdin haberimiz yok.

zaten zırt pırt ceza veriyorlar takımlara.aldığın kombine elinde patlıyor.izlemediğin maçın kombinesini ödüyorsun.bu zamanda kombine almakta mantıksız.cezalardan dolayı.

ha konyaspor gibi makul rakamlara kombine satarsın.o zaman 30 bin satabilirsin.net
                      Bos konusmayi ne kadar cok seviyoruz millet olarak konya ile Trabzonspor u karsilastiriyor

Yorum

• Takım kötü olunca forma satışı yok; kombine satışı yok; bilet satışı yok; kısaca kulübe gelir yok. Gelir yok ama İstanbul takımları gibi transfer istiyorlar, takımdan her maç galibiyet bekliyorlar.
                        Sen kulübe hiçbir şey katma sonra takımı, transferleri, yönetimi eleştir. Takımın en çok ihtiyaç duyduğu dönemde takım satan taraftar sadece bizde var herhalde.
                        Biri çıkmış, stat Ekim ayına yetişmez, kombine almaya gerek yok demek istiyor. Diğeri bizi Konya'yla kıyaslıyor. Bunlar ve bunlar gibiler hangi takımın taraftarı? Siz gidin başka takım tutun. Burada gerçek taraftar kalsın.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım kötü olunca forma satışı yok; kombine satışı yok; bilet satışı yok; kısaca kulübe gelir yok. Gelir yok ama İstanbul takımları gibi transfer istiyorlar, takımdan her maç galibiyet bekliyorlar.
                          Sen kulübe hiçbir şey katma sonra takımı, transferleri, yönetimi eleştir. Takımın en çok ihtiyaç duyduğu dönemde takım satan taraftar sadece bizde var herhalde.
                          Biri çıkmış, stat Ekim ayına yetişmez, kombine almaya gerek yok demek istiyor. Diğeri bizi Konya'yla kıyaslıyor. Bunlar ve bunlar gibiler hangi takımın taraftarı? Siz gidin başka takım tutun. Burada gerçek taraftar kalsın.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          takımın en çok ihtiyaç duyduğu dönemde takım satan taraftar sadece bizde mi? galatasaray bu sene ilk 2 haftaya kadar kaç kombine satmıştı biliyor musunuz? sadece 7 bin adet. şikebahce maçlarına bu sezon 10 bin taraftar gidiyor ya da gitmiyor. bjk nin kötü olduğu sezonlarda ki stadın durumunu hepimiz biliyoruz. ki bu takımlar en az 2 3 yılda bir şampiyonluğa oynadılar yada şampiyon oldular. biz ise son 5 sezonda taraftarı gaza getirebilecek tek bir maç bile oynamadık. şu sezona bile biraz iyi bir başlangıç yapsak taraftarı stada çekecektik ama onu da beceremedik. yani ben şu durumda taraftara hiç suç bulamıyorum, takım da oynadığı futbol ile seyriciyi stada çekmeli.

bu arada bugün ziyabet tesislerine gittim kombine almak için. benden önce kombine alan bir kız öğrenci vardı. 145 tl ödedi kale arkası için, 150 tllik formanın da bedava olduğunu da düşününce kombine alana üzerine 5 tl vermiş oluyor klüp resmen. bu yüzden kimse fiyatlar pahalı demesin

-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• su kombine fiyatlarina da pahali demek gercekten nasil bir mantik urunudur!!

Yorum

• Bu gidişle geleceklere üstüne para versek ancak dolar burası ama o bile zor
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                takımın en çok ihtiyaç duyduğu dönemde takım satan taraftar sadece bizde mi? galatasaray bu sene ilk 2 haftaya kadar kaç kombine satmıştı biliyor musunuz? sadece 7 bin adet. şikebahce maçlarına bu sezon 10 bin taraftar gidiyor ya da gitmiyor. bjk nin kötü olduğu sezonlarda ki stadın durumunu hepimiz biliyoruz. ki bu takımlar en az 2 3 yılda bir şampiyonluğa oynadılar yada şampiyon oldular. biz ise son 5 sezonda taraftarı gaza getirebilecek tek bir maç bile oynamadık. şu sezona bile biraz iyi bir başlangıç yapsak taraftarı stada çekecektik ama onu da beceremedik. yani ben şu durumda taraftara hiç suç bulamıyorum, takım da oynadığı futbol ile seyriciyi stada çekmeli.

bu arada bugün ziyabet tesislerine gittim kombine almak için. benden önce kombine alan bir kız öğrenci vardı. 145 tl ödedi kale arkası için, 150 tllik formanın da bedava olduğunu da düşününce kombine alana üzerine 5 tl vermiş oluyor klüp resmen. bu yüzden kimse fiyatlar pahalı demesin

Allah aşkına yeni stada geçiyoruz fiyatlar ortada iyi futbola da bakmayalım.Gs taraftarının yönetim ve transferle ilgili memnuniyetsizliği vardı,sonra satışları da patladı zaten.
                                2011 Gs'yi ve feda sezonu BJK'ye verilen desteğe bakmalıyız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim