helal olsun
Web Sitemizin Tasarımı Yenilendi! www.trabzonspor.org.tr
Daraltma
X
-
-
Sevinelim diye sevmedik.....Yorum
-
Nasil olur ya Ben trabzonspor taraftarıyım oyuzden herşeyi en iyi Ben bilirim. Herseyden anlama ozelligi trabzonspor taraftarligiyla birlikte paket olarak geliyor bize.Yorum
-
Yeni sitenin MVC'de yazılacak olması isabet olmuş. Gerçi tasarım tarafında klasik ASP.NET sayfaları ile bariz bir fark yok ama arka tarafta çok daha kullanışlı. Ayrıca responsive olması da iyi olacak, mobilde ciddi sıkıntı oluyordu şuan ki site.Yorum
-
Kardeş senin yazılım alanında ne gibi bir tecrüben var? MVC pattern'ını güncel olarak en iyi yansıtan platform .NET şu anda.Microsoft.Net MVC platformu ile çok katmanlı mimari özelliğine sahip olarak geliştirilen sitemiz, üzerinde barındırılacağı sunucunun performansını en iyi şekilde kullanarak hızlı erişim olanağı sağlıyor.
Yahu 2016 yilinda hala .net le yazıyorlar boyle is bilmezlik olmaz yonetim ne kadar dünyadan kopuk olduğunu gösterdi.
Vizyon vizyon dediler bu mu vizyon yonetim istifa ersun istifa. /s
Yorum
-
Full destek tam destek... Emeği geçenlerden ve geçecek olanlardan Allah razı olsun...Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..Yorum
-
Bizim taraftar artık webmasterlığada soyundu tamam php de olabilir fakat ASP.net in bariz üstünlüğü var çok daha güvenli ve güncel php nin tek albenisi kolay ve bedava olması,php yi kötülemiyorum oda gayet iyi ama cahillik işte bilmediğin işlerde yorum yaptığınız zaman böyle rezil oluyor insan
Yorum
-
Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"Yorum
-
basket ayri bir kurum, kendi isini kendi görmeli
1461 e degmez, zaten kim takip ederki"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Ayrı da olsa bizim sonuçta
1461'i ben takip ediyorum adam akıllı bir şeye çevirirlerse daha iyi takip edilir. 1 kişi bile takip ediyorsa yapılmalı çok pahalı işlemler değil bunlar.
Mustafa Yumlu.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum