Mevcut 4-5 tane uygulama var hepsi birbirinden dandik. Uygulama şarttı. Yapılacağını tahmin ediyordum. Eğer yapmasalardı ben yapacaktım. İnşallah güzel olur bakalım.
Web Sitemizin Tasarımı Yenilendi! www.trabzonspor.org.tr
Daraltma
X
-
Gerçekten çok iyi düşünülmüş. Günümüz dünyasında klübün populeritesini artırmak ve taraftarın ilgisini çekmek adına tvden daha faydalı olduğunu düşünüyorum-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstanYorum
-
Microsoft.Net MVC platformu ile çok katmanlı mimari özelliğine sahip olarak geliştirilen sitemiz, üzerinde barındırılacağı sunucunun performansını en iyi şekilde kullanarak hızlı erişim olanağı sağlıyor.
Yahu 2016 yilinda hala .net le yazıyorlar boyle is bilmezlik olmaz yonetim ne kadar dünyadan kopuk olduğunu gösterdi.
Vizyon vizyon dediler bu mu vizyon yonetim istifa ersun istifa. /sYorum
-
Youtube işini düzgün yaparlarsa tvyi miviyi kimse istemez bile..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
ASP.net'i vizyonsuzlukla kıyaslayan ey cahil arkadaşım dersine iyi çalışmamışsın belli yada bu işlerden anlamıyorsun.Microsoft.Net MVC platformu ile çok katmanlı mimari özelliğine sahip olarak geliştirilen sitemiz, üzerinde barındırılacağı sunucunun performansını en iyi şekilde kullanarak hızlı erişim olanağı sağlıyor.
Yahu 2016 yilinda hala .net le yazıyorlar boyle is bilmezlik olmaz yonetim ne kadar dünyadan kopuk olduğunu gösterdi.
Vizyon vizyon dediler bu mu vizyon yonetim istifa ersun istifa. /sYorum
-
-
sonunda dedirten projeler. sahiplenmek bize düşüyor. bize düşeni de layığıyla yerine getireceğiz.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
-
Yenileşme hareketleri,toparlanma süreci,sosyal medya'da yenilemeler ve bu yola yabancı olmayan bir kişiyle çıkmak(Ersun Yanal)hadi hayırlısı olsun.En son Enes Coşkun tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 23:39.''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞYorum
-
Sen bizlen dalga geçiyorsun galiba
[MENTION=50287]Poor[/MENTION]
En son Buğra Çora tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 23:43.!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..Yorum
-
888design'in kendi sitesine baktım. Orada projeler kısmında haydevira yok. Devam eden projelerde de trabzonspor adı geçmiyor. Bilgi kesin mi(Hayde Vira ile aynı tasarımcı olduğu)?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum