Web Sitemizin Tasarımı Yenilendi! www.trabzonspor.org.tr
Daraltma
X
-
Yanlis yazmisim 885 olcak
. Soyle cikarim yaptim ulas ozdemir dergi tasarimlari icin hamzacebiahmet e tesekkur etti . Ben de tweet attim resmi sitemizin tasarimi da onun o zaman diye . O da begendi tweeti ve mayisin sonuna sitenin hazir olcagini yazdu ozelsen . Nitekim bir gun sonra resmi siteden aciklandi mayis sonu olacagi.
Yorum
-
Belki YouTube'da sponsor reklamları ağırlık kazanabilir."Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Hz. MevlanaYorum
-
muhahaha, guzel oldu bu.Microsoft.Net MVC platformu ile çok katmanlı mimari özelliğine sahip olarak geliştirilen sitemiz, üzerinde barındırılacağı sunucunun performansını en iyi şekilde kullanarak hızlı erişim olanağı sağlıyor.
Yahu 2016 yilinda hala .net le yazıyorlar boyle is bilmezlik olmaz yonetim ne kadar dünyadan kopuk olduğunu gösterdi.
Vizyon vizyon dediler bu mu vizyon yonetim istifa ersun istifa. /s"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan TurkeşYorum
-
bu yapilan hareketler takimiziza kucukte olsun gelir getirecektir.
Ozellikle Youtube olayi bambaska.. Bolca reklam konulsun, o reklamlar para getiriyor. Hemen subsribe yapariz zaten. Heryerde Imzamiz Trabzonsporun youtube daki kanalini koyariz, Trabzonspor lu olmayanlar bile meraktan bassa, ordan bile para gelir. Her turlu getirisi var bu isin.
Ustelik para $ olarak yatiyor.. En guzel tarafida bu.
web siteside ben en son ne zaman girdim hatirlamiyorum.. efektif yapilmasi lazim, yasli amcalarin girip takilacagi degil, genclerin zaman gecirecegi, birseyler ogrenebilecegi bir websitesi olur insallah...
mesela yanda twitterdaki paylasimlar, facebook paylasimlari falan aktif bir site olur umarim..
son olarak.. Dogru yoldayizu will need justice at the end..
Yorum
-
Sonuna kadar sahiplenmeliyiz, taraftar olarak bu noktada bize çok büyük iş düşüyor.İstanbul takımlarını tutanlar; biraz da bizim takımlarımızı tutsunlar...!
www.akyuzkalip.com
Engin İnce Yapı - Akın TekstilYorum
-
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum