Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

konya yenilgisine aldanmayalım...
    konya gerçekten çok diri takım...
    BJK nin deplasman sorunu olduğu gerçek ama gene de bizden iyiler..
    şimdi bakacağım nasıl oynayacağız...
    skor önemli değil .. yenilir ya da kazanır..
    beni ilgilendren oynayacağı futbol...

Yorum

YENILSEKTE YENSEKTE ÖLÜMÜNE TRABZON...ama yenecez

Yorum

Bu maçta ilgili hiç bir endişem yok, içimden bir ses yeneceğiz diyor.
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

Tam 6 puanlık maç zaten önümüzde üç maç var üçüde 6 puanlık eğer bu maçları kayıpsız atlatırsak ilk 3 şansımız çok yüksektir diyorum.Bu oynaycağımız maçlardan en kolayı bence önümüzdeki jimlastikçilerle yapacağımız maçtır.Yeneriz diye düşünüyorum.tek korkum kale umarım bir daha böyle hatalı goller yemez tolga
          BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

Ziya Doğan Faktörü olduğu sürece maçlara iyimser yaklaşamıyorum. Hep bir korku acaba ne olacak şimdi diye. Bakınız geçen maç. 2 golün asistini yapan bir futbolcuyu kenara çekiyor. GÖKDENİZİ oyunda tutuyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. İnşallah yeneriz. @Kelkitli29 arkadaşımızın dediği gibi Gökhan Zan ın oynamaması bizim için büyük bir avantaj. Beşiktaşın en büyük zaafı kanatları bunları değerlendirmek lazım. Birde dün akşam stadyum programında görüşlerini hep beğenerek dinlediğim ömer üründür ve mehmet bey. Beşiktaşın yabancılarının deplasmanlarda etkili olamadıklarını söyledi. İnşallah doğrudur. Etkili olamazlar.
            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet sana katılıyorum cunku ıcerdekı macta topu ılerde tutmamız lazım ve ersen degerlendırılmelı ayrıca solda bence celalettın oturdu ama sag taraf hala aksıyo ufukhan degısıklıgı cok mantıklı olur ayrıca rısp tam bır bomba elımızde patlamadan stepanovu oraya koymalıyız
              kusura bakma tespitlerin çok doğru değil bence.
              birincisi umut takımdan kesilmemeli ersen için.çünkü bu kadar formdayken ve moralli iken hiç bi oyuncu kesilmez.heleki umut katkısı büyük.
              ikincisi risp tam bomba demişsin katılmıyorum.bence risp sağlam bi defans oyuncusu.denizlinin attığı 3. gol dışında diğer gollerde defansın hatası yok bence.1. golde malum tolganın hatası.2. sinde takımın tamamının hatası var.
              üçüncüsü sağ taraf aksıyor demişsin.bence musa orda çok iyi oturdu.hem ofansa çıkıp yattaraya yardım ediyor hemde defansta çok iyi mücadele ediyor.zira denizli maçında takımın en iyilerindendi erdinç ve umutla beraber.yani durduk yere ufukhanı orda oynatmak çok saçma ve mantıksız olur.
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Bizim en önemli sorunumuz kale.Evet Tolga çok tedirgin duruyor kalede Jeff ondan daha beter şu nobre bize nerdeyse her maçında gol atan bir oyuncu ona önlem alınmalı.Kazandığımız takdirde çok büyük avantaj yakalarız.İşallah galip geleceğiz ama zor bir maç.

Yorum

günaydın arkadaşlar...Denizli maçı için 3-4 fark olur kazanırız demiştim...Skor doğmuş içime demek ki...
                  dün oynadığımız futbol ile atılan 4 gol çelişiyor ama yenilen 3 golün mazereti hemen çıkıyor ortaya...bu takım takım olamamış...beşiktaş maçında da bireysel anlamda beklenti yaratan oyuncularımız iyi oynar gününde olurlarsa yine kazanırız...sistemi, oyun anlayışı belli olmayan bir takımınız var ise, toplum içinde ağır abiyi oynayacaksın, iddialı konuşmayacaksın...yoksa rezil olursun...
                  tek söz :
                  Beşiktaş maçında; Yattara, Gökdeniz, Umut, Ceyhun, kaleci Tolga gününde ve iyi konsantre olmuş olsun biz bu maçı alırız...(maalesef böyle)
                  Adaletin kuvvetli,
                  kuvvetlilerin de adil olması lazımdır...
                  ReaL.Can

Yorum

Yattara belki Baki.yi Mercimeğe çevirecek ama ya bizim Angutyan Musa.yı napacaz ?
                    Adaletin kuvvetli,
                    kuvvetlilerin de adil olması lazımdır...
                    ReaL.Can

Yorum

• ziya doğan ın bu hafta oturup beşiktaşı iyice analiz etmesi lazım beşiktaş deplasmanlarda silik futbol oynuyor bundan faydalanmayız üstelik defansının en önemli oyuncusu gökhan zan da sakatlandı mutlaka hava hakimiyetini sağlamamız lazım

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla hiç umudum yok , hücüm gücü yüksek bir beşiktaş bizi Avni Aker'de hüsrana uğratabilir açıkçası

Ama çıkmadık candan umut kesilmez misali bi umut diyoruz

Denizlinin 3 yiyen takım mazallah bu maçta neler yapabilir .

O kadar korkma kardes!

Besiktas oynadigi 10 Deplasman macinda yanlizca iki galibiyet aldi!!!!

Oynadiklari 10 Deplasman macinda yanlizca 9 Gol atabildiler!!!

Attiklari 9 Golün 4'ü bir Macda, Antalya macinda atildi!!!

Kalan 9 Macda yanlizca 5 Gol atabildiler!!!

Bu Maci Insallah alacagiz....
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          denizliden 3 gol yersek bjk dan 10 yeriz mantığı çok komik olmuyor mu? bjk öyle çok üst düzey bir takım değil. hem kaleleri hemde defansları inanılmaz kötü. baki mercimek saatli bomba! runje'nin kaleciliğinden şüpheleniyorum... korkulcak tek yöneleri nobre ve bobonun formu! eğer bunları kilitlersek maçı kazanacağımıza inanıyorum. hatta denizli maçından daha rahat bile olabilir bu. ayrıca maça daha çok var ne olacağı belli olmaz ama sanırım ricardinho sakatlanmış...

Katiliyorum Kardesim. Konya macindaki gibi oynarlarsa sorun olmaz.
                          Yattara Insallah tam Performans oynarsa Bakiyi bitirir.
                          Ceyhun Insakllah Runjeje bol bol Selam gönderir

Bobo ve Nobreyi kilitledikmi, islem tamam
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Biz bu hafta bu beşiktaşı rahat yeneriz çünkü adamlar deplasmanda hiç yoklar bu sene..Bizde galibiyetin verdiği moralle bu haftada galip ayrılırız..

Yorum

• Haberiniz var mı Çarşı dan bu maça gelen giden olacak mı?

Yorum

• eğer kaleye tolga geçerse durum çok kötü olabili,r

denizli maçında farka gitmemizi kalecimiz engelledi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X