Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz'un Yeni Hocası Hami Mandıralı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Umarım "Hami İstifa" başlığı açılmadan sezonu tamamlar. Hayırlı olsun. Bize düşen desteklemek. Başarılı olmasını dilerim.
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

hayirli olsun
      acemi soföre yaris arabasi verdik
      umarim vites atarken ara gazi vermesi gerektigini biliyordur
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Sezon sonunu görebilirse başarılı sayacağım kendisini .

Olacaklar aynen şöyle ; 3-4 maç bir gaz ile galibiyet, sonra birkaç maç beraberlik, mağlubiyetler gelmeye başlar taraftar homurdanır. Sonrasını herkes biliyor zaten

(Dejavu)
        .

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayirli olsun
          Pek bi yarış arabası da sayılmaz hani
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Çocukluk yıllarımızın tartışmasız efsanesi, Trabzonspor'a hoca olmayı hak eden belkide yegane isim fakat şöyle bir gerçek var ki; Hami kendini bu görev için hiçbir zaman hazırlamadı. Hami'nin şuanda ekibinin hazır olması, ve bu ekipte modern antreman bilimlerine, transferde ölçümlerde vs. futbol endüstrisinde kullanılan yazılımlara hakim en az bir kişi olması gerekirdi. Ekibin en az bir üyesinin şuan Antalya'da Avrupa'nın bir çok klübünün kampını, hazırlık maçlarını takip ediyor olması gerekir, hatta biz TS'ye gidersek veya X bir Anadolu klübüne gidersek düşüncesiyle transfer listelerinin bile hazır olması gerekirdi. Belki bu saydığım özelliklerin hepsi vardır ama olmadığını biliyorum. Kendisi Antalyaspor'da da bu saydığım özellikleri barındırmadığı için başarılı olamamıştır.
            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Yorum

İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pek bi yarış arabası da sayılmaz hani
              yaris arabasi, yaris arabasi
              saf kan

sadece daha elektronik cagdaki ayarlari tutturamamis
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

hayırlı olsun Hami efsanelerden biri frikik olduğunda hala kaç sene geçmesine rağmen ah ulan Hami olacaktı şimdi diyorum inşallah yeni sayfasında da başarılı olur
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayirli olsun
                  1967 model Chevrolet bizimkisi
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Hami Hoca Transfer istememiş , benim onlarla konuşmam transfer olacak zaten demiş ,ne kadar doğru bilmiyorum ama...

Bunlarla 1 ay konuş çogunda heyacan bitmiş , fayda edeceğini sanmıyorum.
                    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

hayirlisi olsun
                      Allah utandirmasin

Yorum

inş başarılı olur adam daha gelmeden yine ezme kampanyası başlamış bir bakalım tamam antalya macerası ortada fakat görmeden yorum yapmayalım.
                        Bordo-Mavi

Yorum

Arkadaşlar umutsuzluğunuzu anlıyorum fakat bu kadar karamsar kafa ile Klübe ve Başkan'a destek vermek imkansız toparlanalım...

Bu adamlar bizden 200 milyon liralık borcu ödeyin diye bir istekde bulunmadılar sadece destek istiyorlar destek vermek bu kadar zor birşey değil hatda biz köstek olmıyalım o bile yeter de artar bile...

İnan, Güven, Destek ver, bak ozaman neler oluyor zamanla...
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Başarılı olamayacağı gün gibi ortada.Ama bize düşen desteğe devam etmek. Umarım yanılan, utanan biz; başarılı olan Hami ve Trabzonspor olur. Allah utandırmasın.
                            8. Kuşatma

Yorum

Bende başarılı olmayacağını düşünenlerdenim. Hatta gelmesine (kendini geliştirmediği için )de karşıydım. Ama bundan sonra bize destek vermek düşer. Umarım yanılırım.

Loading %61..

Yorum

Öncelikle hayırlı olmasını dilerim inşallah başarılı olur ve şimdiye kadar aklı selim mesajlar yazılmış taraftarada teşekkürler.
                                karşıt düşünceler bir kaç maç bekleyip görmek istiyor galiba. Hami hoca buna fırsat vermez inş. bende isterimki luce gelsin ama şu durumumuzda bu yönetime vede takıma destek olmak düşüyor
                                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X