Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık Yeter Yönetim İstifa

Artık yeter artık bu yönetimden bize hayır yok hadi bütünleşelim hadi tek yumruk ollaım yönetim artık İSTİFA bir an bile durmasınlar artık takımımıza sahip ÇIKALIM kan degişikligi şart TRABZONSPORUIMUZ elden gidiyo hep beraber YÖNETİM İSTİFA el ele vermenin zamanı geldi geçiyo bu son treni kaçırmayalaım HADİ YÖNETİM İSTİFA......
    En son maskeli61 tarafından düzenlendi; 07.03.2007, 10:34.
    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
    **ARSİNLİ AKREP**
    **61*77**

haftaya vestel maçı hezimete dönüşmeden artık çok geç kalınmadan birileri (AHMET AĞAOĞLU) TRABZONSPORUMUZA sahip çıkmalı yoksa halimiz perişan ilk yarıda 7 maçlık seriyi sineye çektik çünkü 2. yarı bomba bi takım sözü verildi yeni transferler sözü verildi en iyi DÜNYA STARI diye alınan adamı sattılar ondan gelen paranın yarısıyla 2 topçu aldılar artık bu yönetimcilikten çıktı biz ticaret takımı degiliz artık yakamızdan düşün 40 YILLIK EFSANE REZİL OLDU SİZİNLE artık gidin bir an bile durmayın çıkıp yalan yanlış demeçler vermeyin TRABZONSPORUMUZDAN TRABZONDAN UZAK DURUN............
    **ARSİNLİ AKREP**
    **61*77**

Yorum

haftaya 5 geliyo 5
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Sonra da geliyorlar, niye trabzonda bukadar suc isleniyormus, karadeniz insaninda niye bu kadar kanser var falan filan... BU ADAMLARIN Istifa edecekleri yok.... Bise dusunup onlari o guzelim koltuktan atmamiz lagzim...
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

Kulübün kasası ne durumda sanki? Borç harç varmış diyorlar. Hadi bu yönetim istifa etti diyelim, bunca sıkıntıya boğulmuş bu kulübe hangi delikanlı yönetici talip olur? Akıllı işimi bu, deli işimi?

Cevabı bilmiyorum. Ama bişey olsun artık, yönetim istifamı ediyor, Türkiye Kuzey Irağa mı giriyor, bişeyler olsun artık..
          SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

bunların istifa etseler neye yarar.
            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 10:09.
            300 sıpartalı +rakinin serisi<osman salih namıdiğer(laz osman)

Yorum

Allah askina kim var kim yok hepsi defolsun gitsin bu takimdan yönetim , teknik kadro herkes defolsun gitsin takimi ne hale getirdiniz serefsizler yeter artik.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

getirdiğiniz teknik Traktörünüzüde stad projenizide aldığınız beş para etmez topçularınızıda alın s...p gidin
                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulübün kasası ne durumda sanki? Borç harç varmış diyorlar. Hadi bu yönetim istifa etti diyelim, bunca sıkıntıya boğulmuş bu kulübe hangi delikanlı yönetici talip olur? Akıllı işimi bu, deli işimi?

Cevabı bilmiyorum. Ama bişey olsun artık, yönetim istifamı ediyor, Türkiye Kuzey Irağa mı giriyor, bişeyler olsun artık..
                  evet kulübün kasası arka planda kalan gerçekler kulübun kasası boş ama daha kötüsü olan borçlar biriken borölar batırlan bi borsa yapılamayan projeler verilşen yalan sözler

ve HATALI TRANSFER POLİTİKASI ve ELİNDEKİ EN İYİ OYUNCUYU SATIP yerine çeyregi kadar topçıu alamama... dedigin bi yerde doglu bi HANGİ DELİKANLI GELECEK DİYOSUN YA...

BİZE ZATEN DELİKANLI Bİ BAŞKAN LAZIM AYNI SENİN DEDİGİN GİBİ BU İŞTEN KENDİNE DAİR BEKLENTİSİ OLMAYAN SADECE VE SADECE TRABZONSPOR İÇİN OLAN BİRİ . Böyle biri var çokta uzagımızda degil delikanlı adam gibi adam ahmet ağaoğlu artık gel ve takıma sahip çık bizide bu yönetimden kurtar...

ŞUAN TRABZONSPORUMUZUN ÖNDE GELENLERİNE YAŞLILARINA EMEKÇİLERİNE SESLENİYORUM ARTIK TRABZONSPORUMUZA MÜDALE EDİNNNNNNNNNNNN
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

yeter artik
                    yeter artik
                    bu is boyle gitmeyecek trabzonsporu hic bizaman bukadar aciz gormedim ne olacaksa biran once olsun stadlarinida istemiyoruz artik

Yorum

Boşuna nefesinizi tüketmeyin arkadaşLar, bu yönetimin kuLakLarında pamuk var
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

ya hani olmaz ya olurda es kaza bu takım haftaya vesteli yenerse biz bu basiretsiz adamlara kaç hafta daha tahammül etmek zorunda kalırız ???
                        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boşuna nefesinizi tüketmeyin arkadaşLar, bu yönetimin kuLakLarında pamuk var
                          Onu anladık zaten ama madem duymuyolar bundan bvöyle görecekler görecekleri şeyleri yapıcaz bu taraftarın çektigi eziyeti gösterdigi tepkiyi bu rezilligi GÖZLERİYLE GÖRECEK.....
                          **ARSİNLİ AKREP**
                          **61*77**

Yorum

İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onu anladık zaten ama madem duymuyolar bundan bvöyle görecekler görecekleri şeyleri yapıcaz bu taraftarın çektigi eziyeti gösterdigi tepkiyi bu rezilligi GÖZLERİYLE GÖRECEK.....
                            iste olay bu bizi duymuyorlarsa duyrumamiz lazim bazi seyleri gormemezlikten gelmememiz lazim

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya hani olmaz ya olurda es kaza bu takım haftaya vesteli yenerse biz bu basiretsiz adamlara kaç hafta daha tahammül etmek zorunda kalırız ???
                              şöyle kaba bir hesap yapalım.bu adamlar ilk yarıda 7 maç üst üste kazanamadığımızda bir şey yapmadılar.manisayı yendikten sonrada 7 maç yenilirsek bu yönetim bence yine istifa etmez. sonraki haftada(10.hafta) kazaran erciyesi yeneriz.7 haftada o maçtan sonra sezon biter. sanırım bu süre yönetimin amacına ulaşması için-yani bizim küme düşmemiz için- yeterli.

böyle olmasın.darbe yapıp ahmet ağaoğlunu başkan yapalım. ziyayla nuriyide idam edelim. olmazsa sürgüne gönderelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X