bu başlık artık anlamını kaybetti bence şu saatten sonra istifa bile etseler bi manası yokki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
Albayrağın yaptırdığı sitede yapılan anketi örnek vermiş arkadaşlar daha ne diyeyim.
Hatalarından ders alırmış da o yüzden Albayrakmış.. Hatalarından ders aldığını gösteren en ufak bir emare var mı ? bilenler bilmeyenlere anlatsın. Ama mümkünse değişik isimler olsun bu arkadaşlar üçü beşi geçmeyen şiddetli savunucuları olmasın. Tabi mümkünse tabi arkadaşlar dayanabilirlerse...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Ben bir örnek verebilirim sanirim. Trabzonspor'a zarar vermemeyi hata olarak varsayarsak Stepanov transferinde kulübün kasasina 3,5 milyon girdi yanilmiyorsam. Bu olaydan ders alan Albayrak Ersen Martin'i ödenecek tazminatlarida hesaba katarsak üstüne para vererek göndermeyi basardi.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrağın yaptırdığı sitede yapılan anketi örnek vermiş arkadaşlar daha ne diyeyim.
Hatalarından ders alırmış da o yüzden Albayrakmış.. Hatalarından ders aldığını gösteren en ufak bir emare var mı ? bilenler bilmeyenlere anlatsın. Ama mümkünse değişik isimler olsun bu arkadaşlar üçü beşi geçmeyen şiddetli savunucuları olmasın. Tabi mümkünse tabi arkadaşlar dayanabilirlerse...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
güzel tespit olmuşİlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir örnek verebilirim sanirim. Trabzonspor'a zarar vermemeyi hata olarak varsayarsak Stepanov transferinde kulübün kasasina 3,5 milyon girdi yanilmiyorsam. Bu olaydan ders alan Albayrak Ersen Martin'i ödenecek tazminatlarida hesaba katarsak üstüne para vererek göndermeyi basardi.
Yorum
-
Olur da Albayrak yönetimi tekrar seçilirse(Allah korusun) başlığın kalmasında bir sakınca yok bence.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlık hala duruyor mu yahu.
1 ay sonra genel kurul var, korkarım bu başlık kalıcı olacak gelen yönetime de başlayacaz istifa demeye
Yorum
-
nerden biliyorsun!!münencimlerle akrabalıgınmı var....rabbimine bu olaya alet etme..16 aralıkta o kendini başkan sanan zattan kongre üyelerini aklı selimi ile kurtulacamıza olan inancımı hala koruyorum...İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç merak buyurmayın siz , o Allah ın izniyle tekrar seçilecek.Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Demişim ama nerdee tabii..İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma mümkünse değişik isimler olsun bu arkadaşlar üçü beşi geçmeyen şiddetli savunucuları olmasın. Tabi mümkünse tabi arkadaşlar dayanabilirlerse...
İsterseniz Allah'ı yani yüce yaradanı işin içine katmayınız. Çünkü o her zaman doğruluk ve iyilik'den yanadır. İnsanoğlu'nun bile bile aleyhine olan işlerde o nun hükmü de onayı da yoktur.İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç merak buyurmayın siz , o Allah ın izniyle tekrar seçilecek.
Şimdi üç atlıdan birisi geldi diğeri bakalım tahmin ettiğim kişi mi olacak. Yada atlılar dörde mi çıkacak ? bekleyip görelim.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
isterseniz bu uyarılarınıza Allah ı tersi istikamette kullananlardan ( Allah korusun v.b )başlasanız nasıl olur ?İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemişim ama nerdee tabii..
İsterseniz Allah'ı yani yüce yaradanı işin içine katmayınız. Çünkü o her zaman doğruluk ve iyilik'den yanadır. İnsanoğlu'nun bile bile aleyhine olan işlerde o nun hükmü de onayı da yoktur.
Şimdi üç atlıdan birisi geldi diğeri bakalım tahmin ettiğim kişi mi olacak. Yada atlılar dörde mi çıkacak ? bekleyip görelim.
Yorum
-
İki söz;
"Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır."
"En çok hoşumuza giden insan, kendimize benzettiğimiz insandır"
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Şu yukarıda belirttiğim yerde ne ifade etmeye çalıştığınızı açıklarmısınız. Benim anladığm bir aşağılama "üçü beşi geçmeyen" Şayet benim anladığm gibi ise görüşlerine ve yazdığı yazıları takip ettiğim birine yakıştıramadım. İnşallah benim alınganlığımdır .İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrağın yaptırdığı sitede yapılan anketi örnek vermiş arkadaşlar daha ne diyeyim.
Hatalarından ders alırmış da o yüzden Albayrakmış.. Hatalarından ders aldığını gösteren en ufak bir emare var mı ? bilenler bilmeyenlere anlatsın. Ama mümkünse değişik isimler olsun bu arkadaşlar üçü beşi geçmeyen şiddetli savunucuları olmasın. Tabi mümkünse tabi arkadaşlar dayanabilirlerse...(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum