İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yukarıda belirttiğim yerde ne ifade etmeye çalıştığınızı açıklarmısınız. Benim anladığm bir aşağılama "üçü beşi geçmeyen" Şayet benim anladığm gibi ise görüşlerine ve yazdığı yazıları takip ettiğim birine yakıştıramadım. İnşallah benim alınganlığımdır .
senin alınganlığındır...
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Müsade et de bana sorulan soruya cevabımı ben vereyim. Alışmışsınız forum içinde paslaşmaya, arkadaşımız bir soru sormuş ortaya da değil direk şahsa sormuş, Benim kendimi savunamadan gayet lakayt ve abuk bir mesaj yazmanın alemi nedir ? bu ne terbiyesizlik !İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeee etme yapma dünyası ne diyim. ne yazıkki kendileride hüseyin topiçinde aynı duruma düşüyorlar.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Tamam o zaman problem yok demektir.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
senin alınganlığındır...(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Ağabey ...böyle bir yönetim bu başlığı her zaman tatmalı tatmalıki hatalarını tartsınlar yeri zamanı vakti yok............İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel Kurula günler kala bu Basligin halen acik olmasi ve bu kadar tartisilmasini ilginc buluyorum.
Bu saatden sonra Istifa zaten söz konusu olamaz.
Yorum
-
İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğabey ...böyle bir yönetim bu başlığı her zaman tatmalı tatmalıki hatalarını tartsınlar yeri zamanı vakti yok............
Haklisin ama bu Baslik onlardan cok Taraftara zarar veriyor.
Arkadaslarimiz burada yerine göre birbirini "yiyiyor" ve ben bunu görmek istemiyorum....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongre süreci başladığına göre bu başlığın da bir fonksiyonu kalmamış demektir.
Haklisin.
Burada tartisilan Konular Seçim Çalışmaları Başladı... Hayırlı Olsun... Basliginda gayet iyi tartisilabilir.
KILIT!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Yönetimle ilgili istifa söylemim şimdiye kadar hiç olmadı,
Daha iyisinin somut olarak aday olmaması tabiki bunun tek nedeni...
Fakat mevcut yönetimin Fatih Tekkeyi yaşadığı şampiyonluk sonrası tebrik etmemesine çok şaşırdım...
Ki bu futbolcu biAma kalkıyorsun sen ne internet sitende nede arayarak bir tebriği çok görüyorsun...
Bu konuda yanlış bilgiye sahip olmayı çok isterim, yanlışım varsa düzeltin lütfen...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
belkide forumda ayakta kalabilecek tek topic budur...başkan adaylarının hangisi olursa olsun taraftarın duymak istedikleri vaadleri sıralayacaklar sonra başkan seçileceklerdir...ilk bir yıl zaten vaadleri tekrarlamayla geçecektir...sonra artık taraftarda başlayacak yönetim istifa diye....bu yaşadıklarımız defalarca çekilen senaryosu aynı başrol oyuncuları farklı kötü bir türk filmi gibi devam edip gidecek...
herkes şapkasını önüne koyup iyice düşünmeli...başkan / yönetim / muhalefet / yerel basın / taraftar ...
yoksa istifa sesleri sırayla herkesi sarar....
Yorum
-
KUTADGU
merak ettiğimiz şu..İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelkide forumda ayakta kalabilecek tek topic budur...başkan adaylarının hangisi olursa olsun taraftarın duymak istedikleri vaadleri sıralayacaklar sonra başkan seçileceklerdir...ilk bir yıl zaten vaadleri tekrarlamayla geçecektir...sonra artık taraftarda başlayacak yönetim istifa diye....bu yaşadıklarımız defalarca çekilen senaryosu aynı başrol oyuncuları farklı kötü bir türk filmi gibi devam edip gidecek...
herkes şapkasını önüne koyup iyice düşünmeli...başkan / yönetim / muhalefet / yerel basın / taraftar ...
yoksa istifa sesleri sırayla herkesi sarar....
Son iki senede çekilen rezalet ötesi filmin başrol oyuncuları kimdi..
Taraftar ve muhalefet dersen.
Sadece dururum ve meseleyi kapatırım..
Ancak filmin tamamında her sahnede yer alan mevcut yönetimi -Esas abileri- bu filmin dışında tutmak da sanırım meseleye körü körüne baktığınızı gösterir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum