Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''2 yıldır kulübü bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Biz bunları geçmiş yönetimleri kötüleyerek yapmıyoruz. Yaptıklarımızla anılmak istiyoruz. Geldikten sonra kazandırdıklarımız var. Benzin istasyonundan 15 trilyon alacağız. Ülker ile 4 milyon dolarlık anlaşma yaptık. Stat için inşallah bayramdan sonra arazinin tahsisi için de karar çıkacak. Şahsi menfaatleri düşünseydim elimizdeki kaliteli oyuncuları vermezdik. Trabzonspor'un menfaatlerini düşündük. Mesela Fatih Tekke'yi satmasak sezon sonunda serbest kalacaktı. Toplum, arkadaşlar, bunu anlamış değil veya anlıyorlar da kasıtlı yapıyorlar. 20 bin kişi Fatih Tekke'den bahsediyor. Takımı gördüğüm kadarıyla bundan sonra tribünler yönetecek. Tribünler yönetmeye çalışıyor. 15 bin delegenin sağduyusuna, duyarlılığına da güveniyoruz. Seçim sürecinde Trabzonspor'u sevenler yıpratıcı, kulübe zarar verici şeylerden kaçınmalı.''

cok dogru su son cumleleri. sizi secmeyip delegeler sesini duyuracak
    "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ersun yanalı ankaraya kaptırmasınlar bari yaa başka teknik adam yok yılmaz vural kaldı bi tek

başka adam kalmadı diyosun yani...boşversene yaa
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• ben nuri albaytağın seçilmeyeceğine kesin gözüyle bakıyorum herkez benlen kanıdaysa seçime doğru geri sayım yapalımmmm
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

ben nuri albaytağın seçilmeyeceğine kesin gözüyle bakıyorum herkez benlen kanıdaysa seçime doğru geri sayım yapalımmmm
          bide seçilseydi bari nuriyi tekrar seçmek bu saatten sonra takımın intiharına destek vermekten başka bişey değildir yazıklar olsun böyle yönetime...

Yorum

• seçerler nuriyede tekrar seçerler... kimse senin benim bizim gibi bu takımı karşılıksız sevmiyor...bazılarının çıkar ilişki,siyasi bağlantısı var.. dertleri TRABZONSPOR değilki.........

Yorum

• yok yok hazırlayın kolonları hoptek cd lerini meydanda hoptek şov var aralıkda
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben bu kadar emin değilim erken konuşmamak lazım...
                stad projesinden girer yıldız transferinden çıkar ne yapıp eder yine başa gelir o...
                inşallah aday olmaz...
                ...anti-klişe timi...

Yorum

• tarih tekerrürden ibarettir arkadaşlar..nuri başkan şimdi de fatih tekke yi geri almanın planlarını yapıyormuş....yalan arkadaşlar...bunlar demedi mi sezon başlamadan 3 oyuncu alacağız diye...bunlar trabzonsporu küçültmeye çalışan küçük beyinler....kim yolladı bu takımın başına bu adamı herkes biliyor...o şahıs hangi takımlı ... bıraksınlar bu işleri trabzon da ve türk futbolunun üzerin de siyaset oldukça biz başarısız olmaya mahkumuz....
                  Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

ersun yanalı ankaraya kaptırmasınlar bari yaa başka teknik adam yok yılmaz vural kaldı bi tek
                    Yılmaz Vural'ın teknik direktörümüz olduğunu düşünsenize.BMN kötü gidişten sonra anasayfadan bildiri falan yayınlasa intihar eder adamcağız.

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yılmaz Vural'ın teknik direktörümüz olduğunu düşünsenize.
                      Hayalgücüm o kadar geniş değil Alper.
                      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Stad olayı seçime doğru start alır.Ocak ayı yaklaştığı için Fatih tekke'yi transfer söylentileri ayyuka çıkar.Yönetim kuruluna ismini bilmediğimiz birileri alınır yeni yönetim diye önümüze koyulur.Ve en önemlisi kongre zamanı istanbul'dan günü birlik kalkan uçaklarla taşınan kongre üyeleriyle seçim kazanılır.

Maalesef yukarıda yazılanlar olacakmış gibi gözüküyor.

Yorum

• Budurumda is bizim gibi bu klubu karsiliksiz seven uyleler kaliyor. Sagduyulu davranıp kongreye her ne olursa olsun gidip oyumuzu inandigimiz ve guvendigimiz bir adaya verecegiz. Onemli olan oyları bolmemek, dogru insan etrafında birlesirsek ne nuri ne de onun yandasları secimi kazanabilir.
                          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• yüzsüzlüğün beceriksizliğin acizliğin tarihini yazdınız ey yönetim azıcık gururunuz onurunuz varsa çekip gidinki daha fazla rezil olmayın çekin pis ellerinizi bu camiadan yalanlarınızıda alın gidin kandıracaklarınız kandıramadığınızın yanında hiç kalır bide utanmadan hakkımızın yendiği ortamda odyakmazla gövde gösterisi yapıyorsunuz amacınız bumuydu ortakmıydınız utanmadınızmı bu taraftarın çektiği sıkıntının 10 katını çekin diyor başkabişey bulamıyorum size yazıklar olsun.........

Yorum

• Aralik Ayina Az Kaldi, Siz Inadina Koltuk Dediniz Biz De Inadina Istifa Dedik Ve Bu Zamana Kadar Geldik. Cok Merak Ediyorum Aralikta Kongrede Ne Yumurtlayacaksiniz Ve Sandiktan Cikan Sonuca Nasil Bir Yorum Getireceksiniz.

Yorum

• Kimse Yanlis Anlamasin Bu Sozlerim Trabzonsporumuzu Yonettigini Dusunen Insan Toplulugunadir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X