Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aralığı bekleme git artık!!!

Yorum

• ajansspordaki reportajda akli basina yeni gelmis gibi bir hali var, 2 ay sona konussan ne olur konusmasan.

Sen haluk ulusoyu oraya cikarip sonrada isine gelmeyen bir karar yüzünden böyle yaparsan ne düsünecek simdi millet hakkinda ?

Millet iki yüzlü diyorsun ya sen ?

Yönetim istifa konusu 1 inci aydan beri burda tartisiliyor. bu taraftarin artik bu isi becerebilen bir yönetime ihtiyaci var.
      En son sanatik tarafından düzenlendi; 06.10.2007, 18:51.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• arsız gurursuz insanlar bütünü lütfen bu kulüpten istemiyoruz sizi

Yorum

• TRABZONSPOR ile ilgili soru ve önerileriniz için: info@TRABZONSPOR.org.tr

TRABZONSPOR resmi internet sitesi ile ilgili : webmaster@TRABZONSPOR.org.tr

Teknik Kadro ile ilgili : teknikkadro@TRABZONSPOR.org.tr

Reklam ve Pazarlama Departmanı için : pazarlama@TRABZONSPOR.org.tr

TRABZONSPOR Dergisi abonelik ve görüşleriniz ile ilgili : dergi@TRABZONSPOR.org.tr

Kulüp üyeliği ve aidatlar ile ilgili : uyelik@TRABZONSPOR.org.tr

TS Club ürünleri ile ilgili : TSclub@TRABZONSPOR.org.tr
          ihbarhatti@TRABZONSPOR.com.tr

İş başvuruları ve insan kaynakları için : ik@TRABZONSPOR.org.tr

bu adresleri mail bombardımanına tutalım arkadaşlar
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• lütfen istifa edin diye e-mail atacam şimdi
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• ben çok mail attım.ne cevap geldi mesajın ılaştığına dair bir bilgi.bunlarda utanma yok.olsa bu kadar küfüre karşı tepkisiz kalırlar mı.bazen küfürler bana ediliyor zannediyorum.bakınsanıza adamlardaki yüzsüzlüğe.hiç orlı bile değiller.ama eğer karşıma çıkarsa sayın albayrak o zaman görür...
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Hangi birini protesto edeceğimizi bizde şaşırdık

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ajansspordaki reportajda akli basina yeni gelmis gibi bir hali var, 2 ay sona konussan ne olur konusmasan.

Sen haluk ulusoyu oraya cikarip sonrada isine gelmeyen bir karar yüzünden böyle yaparsan ne düsünecek simdi millet hakkinda ?

Millet iki yüzlü diyorsun ya sen ?

Yönetim istifa konusu 1 inci aydan beri burda tartisiliyor. bu taraftarin artik bu isi becerebilen bir yönetime ihtiyaci var.

o ropörtajda ki hangi cümleden başkanın aklının başına geldiğine hükmettğinizi anlamadım .hala 4 lük başarı diyor ,şanssızlıklar yaşadık diyor .hocadan memnun olduğunu ima ediyor ...ben anlamadım ....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• evet sabrımızın son nebzesıne geldı de get be yuzsuz ınsanlar
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Eveeet Aşağılara Hiç Düşmemesi Gereken Başlık Buuuduurr

:meşale1: YÖNETİM İSTİFAAA :meşale1:
                      Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• gazetede bir haber;
                        "taraftarın istifaya çağırdığı ziya doğana başkan albayraktan güvenoyu"
                        efendi!!!sana peki kim güvenoyu verdi!!!
                        sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• zaten bu yönetimden kurtulmadan ziyandan kurtulamayız...defolun gidin............

Yorum

• ALBAYRAK aday olmuyor mu
                            07 Ekim 2007 / 20:59
                            Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olağan genel kurulu yaklaşırken kulislerde, önemli haberler geliyor.

Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olağan genel kurul yaklaşırken kulislerde, önemli haberler de gelmeye başladı.

Albayrak Aralık Kongresinde Aday Değil
                            Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın Aralık ayında yapılacak olağan Genel Kurulda aday olmayacağı iddia edildi.

Başkan Albayrak'ın Aralık ayında yapılacak Olağan Genel Kurulda Trabzonspor Başkanlığına aday olmayacağı ve bunu da çok yakınındaki birkaç isimle paylaştığı da gelen bilgiler arasında.

Albayrak çok yakınındaki birkaç kişiye “Aday olmayacağım, çok yoruldum, çok bunaldım, ailemin de aday olmamam yönünde şiddetli baskıları var. Bu iş beni çok yıprattı” dediği ifade edildi.

Albayrak'a Özkan Sümer-Nevzat Şakar Baskısı
                            Albayrak'ın kesinlikle aday olmayacağı yönündeki bu düşüncesinin, Özkan Sümer ve Nevzat Şakar tarafından kırılmaya çalışıldığı ve bu iki ismin ortak hazırlayacağı listeye Başkan olarak Nuri Albayrak'ı getirmek için ısrarlı davranacakları söylenirken, başkan Albayrak'ın bu teklife nasıl bakacağı merak konusu.

Albayrak 5Trilyon verdi
                            Trabzonspor'da futbolculara paraları sezon başında ödenmesi gerekirken, 5 Ekim 2007 tarihine çek verilen transfer peşinatlarının ödenebilmesi için Başkan Nuri Albayrak'ın 5 Trilyon lirayı Trabzonspor kulübü hesabına aktardığı ve çeklerin ödendiği öğrenildi.

5 Ekim tarihinde yapılması gereken 7 trilyon liralık ödeme için kulüp kasasında 2 trilyon para bulunduğu ve başta Genel Sayman Emin Kahraman olmak üzere tüm yöneticilerin sıkıntı içerisinde bulunduğu dönemde Başkan Nuri Albayrak'ın 5 Trilyon liralık desteği büyük bir fedakarlık olarak kabul edildi ve bizzat Genel Sayman Emin Kahraman başkan Albayrak'a telefon açarak teşekkür ettiği öğrenildi.

Yorum

• iflaz etmisiz haberimiz yok.

hani yildizlar albayrak ?

hani sattigin tekke ve stepanov icin aldigin paralar ?

aldiklarinami saydin onlari ?

ya bu nebicim is böyle, millet 200 milyon dollar borc ile gidiyor lincolnu alip getiriyor biz oyuncularimiza para ödeyemiyoruz dogru dürüst borcumuz olmadigi halde.
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İş başvuruları ve insan kaynakları için : ik@TRABZONSPOR.org.tr

bu adresleri mail bombardımanına tutalım arkadaşlar
                                Beni top toplayıcı olarak istihdam etmedikleri için mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X