Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hasan üçüncüye zd 90 dk. nsl tahammül etti?
    ceyhunun yerine ömer rızayı almak mantık işimi?
    son 10 dk. çağdaşı forvet olarak oyuna sokmak mantık işimi?
    aklım almıyor koskoca ts yi elinde tutan şu teknik direktöre bi bakın sinirden ölecem...
    Allah bu yönetiminde bu td zd ninde...... dicek bişi bulamıyorum bu kadar yüzsüzlük olmaz artık kasımpaşadan 3 puan alamıcaksa koca ts kimden alacak? yeter artık topunuz İSTİFAAAA!!!

Yorum

• yönetim arkandayız kongrede aday ol üye olup sana oy verecm

allahım sen aklıma mukayyet ol kavede kırdıgım bardakların hadiidi hesabı yok birazn önce uyumam laızm yoksa daha kötü bişeyler yapacam..

ama istifa yokkk sonuna kadar durun sonuna kadar...

biz bişey yapamıyoz ALLAH NASIL BİLİRSE ÖYLE YAPSIN SİZİ...
      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
      **ARSİNLİ AKREP**
      **61*77**

Yorum

• valla yumruklarım acıdı benım sınırden mac oynanırken bu yonetım bu kel zıya bıze has devam sonuna kadar arkandayız yonetım

Yorum

• Abi kapayın şu başlığı sinirim bozuluyor.
          Ya da Nuri ile ilgili başka başlık açmayacağınıza söz verin,gidip ümüğünü sıkayım şu Nurinin.Yemin olsun yaparım.
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Defolup gidin şu güzelim kulübün başından suratsız meymenetsiz onursuz herifler!!yeter ya migdem artık sizi kaldırmıyor!!
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• sevilmediğin yerde istenmediğin evde ne işiniz var...YÖNETİM İSTİFA
              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Bari şerefli 1 tane iş yapın ne olur. Şu kuduzu takımdan kovun !! giderayak hayır duamızı alırsınız.
                TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• acaba bu adamlar taraftar versin bizim tazminatımızı istifa edelimmi demek istiyorlar.
                  N e K ö T ü !

Yorum

• öyle bir şey düşünüyosalar veririz keşke öyle olsa gitmesi için ne lazımsa destek veririm

Yorum

• Yönetim ve İstifa:
                      Bunlar o kelimenin anlamını lugatta bile bulamaz.
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 06.10.2007, 16:57.

Yorum

• istifa etmiyosunuz bari istifinizi bozun
                        Bordomavi.net

Yorum

• Hala şerefli bir yönetici çıkıp şu Ziya Kuduzunu takımın başından kovmadı mı? Neredesinizzzz... Yönetim Uyuma ... Pisliğini temizle... Aralık ayı çok geç olacak ...
                          TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                          Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Bu saatten sonra kimse yönetim istifa diye bağırmasın,kongreye 2 ay kaldı yönetim istifa etse bile Aralıktan önce zaten kongre yapılmaz,şu anki önceliğimiz Ziya Doğan eğer onu gönderebilirsek Aralık'tada belki bir babayiğit aday çıkıp oda Nuri Albayrak ı gönderir..
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• ya eğer ki içimizde halab bu albayrak tan umudu olan varsa yazıklar olsun ona.başka diyecğim hiçbir şey yok.
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• şerefiniz varsa- gururunuz varsa - onuruz varsa - trabzonsporlu iseniz - bu rezil futbolu hazmedemiyorsanız - bu t.direktoru istemiyorsanız - trabzonspor ruhunuz varsa istifa edin!
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X