Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YORUMSUZ:

"Biz istemedikçe kimse bizi bu koltuktan indiremez!" Zekai Fırat Dülger
    "Transferde bazı hatalarımız oldu ama şu ana kadar Trabzonspor'un başına gelmiş en iyi yönetimlerden biriyiz." Zayyat Kafkas
    "Trabzonspor'u şampiyon yapmadan bir yere gitmem." Nuri Albayrak

"Mantalitemden odun vermem!" Ziya Doğan

Yorum

• Bir alınanlara bakıyorum, bir gönderdiklerimize,

Bir gönderdiğimiz yönetime bakıyorum, bir getirdiğimize,

Bir konuştuklarına bakıyorum, bir yaptıklarına,

Bir Albayrak'a bakıyorum, bir Haşim'e,

Bir bize bakıyoum, bir de diğer büyüklere,

Bir tribüne bakıyorum, bir de sokaktaki sese,

Bir hocaya bakıyorum, bir de takıma....

Sonra Poetricus üstadın yukarıda yazdıklarına bakıyorum,

Bakmaktan vazgeçiyorum.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• herkes biliyor bunlar istemedikten sonra gitmezler.. benim düşüncem umarım aday olmazlar.. çok üzülerek söylüyorum umarım aday olabilecekleri şartlar oluşmaz.. emin olun bunları yazarken içim acıyor... hayatta en çok istediğim şeylerden biri TRABZONUMU şampiyon olarak görmek,yeniden o parıltılı günlerine geri dönmesi... hayat bu kadar acımasız işte.........

Yorum

• nuri albayrak aday olacaksa yanındakileri temizlemeli(aklını çelenleri) zaten divan da destekliyo sanırım tekrar baskan olacak aralık da şuan aday olabikecek biri de yok
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YORUMSUZ:

"Biz istemedikçe kimse bizi bu koltuktan indiremez!" Zekai Fırat Dülger
            "Transferde bazı hatalarımız oldu ama şu ana kadar Trabzonspor'un başına gelmiş en iyi yönetimlerden biriyiz." Zayyat Kafkas
            "Trabzonspor'u şampiyon yapmadan bir yere gitmem." Nuri Albayrak

"Mantalitemden odun vermem!" Ziya Doğan
            hocam sayın başkan bu cümleyi ne zaman söylemiş? yeni bir beyanmı yoksa eskilerdenmi? malum bugünlerde maaşlı çalışanlarıyla kendi televizyonunda 4.lüğün başarı ! olarak algılanması konusunda proboganda faaliyetlerine girişmiş vaziyettede.....
            En son Erdal tarafından düzenlendi; 07.09.2007, 01:04.
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Aralıkta nuri albayrak tek başına aday olursa şaşırmayalım.Camianın ağır topları başkanlık konusunda çok soğuklar herkesin istediği Ağaoğlu ntv de golf başkanlığını düşündüğünü ve projeleri olduğunu sadece golfe yöneldiğini söyledi m.ali yılmazın durumu da ortada,atay aktuğ,özkan sümer onlarında burnundan geldi başkanlın faruk özak şuan bakanlık yapıyo ben aday göremiyorum
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam Sayın Başkan bu cümleyi ne zaman söylemiş?
                Önceden söylediği, son zamanlarda yakın çevresine sıkça tekrar ettiği, yandaşı medya mensuplarına sıkça tekrar ettirdiği bir cümle!

Yorum

• "Mantalitemden odun vermem!" Ziya Doğan
                  Mantalite kadar kafana tas düssün!!!!

Yorum

Önceden söylediği, son zamanlarda yakın çevresine sıkça tekrar ettiği, yandaşı medya mensuplarına sıkça tekrar ettirdiği bir cümle!
                    vallahi ne yalan söyleyeyim sevindim ... yahya kemal in bir ramazan günü iftar vakti halkın heyecanını görüp oruç tutmamasından duyduğu utancı anlattığı bir şiir vardı şöyle bitiyordu "..mademki böyle duygularım kaldı çok şükür" .... mademki sayın başkanın hala böyle duyguları var çok şükür ...samimi ise tabi....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bizi elalemin bisliklerine sakiz yaptilarya helal olsun bu yöneticilerl. Elin pisligi bizlen alay ediyor albayrak ve yöneticiler sayesinde. Bunlar in birdaha secilmesi bizim felaketimiz olur malesef
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aralıkta nuri albayrak tek başına aday olursa şaşırmayalım.Camianın ağır topları başkanlık konusunda çok soğuklar herkesin istediği Ağaoğlu ntv de golf başkanlığını düşündüğünü ve projeleri olduğunu sadece golfe yöneldiğini söyledi m.ali yılmazın durumu da ortada,atay aktuğ,özkan sümer onlarında burnundan geldi başkanlın faruk özak şuan bakanlık yapıyo ben aday göremiyorum
                        Kongreye dogru cikar saglam adaylar diye dusunuyorum kimse cikmazsa Albayraka karsi Haciosmanoglu gelsin

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kongreye doğru çıkar sağlam adaylar diye düşünüyorum kimse çıkmazsa Albayrak'a karşı Hacıosmanoğlu gelsin!
                          Aday Olacağını Söyleyenler:
                          Serdar Bali
                          İbrahim Hacıosmanoğlu
                          Hacı Yıldız
                          Cemal Kamacı

Aday Olacağı Söylenenler:
                          Nuri Albayrak
                          Mehmet Ali Yılmaz

Hepsi için söyleyebileceğim tek şey var: Allah yazdıysa bozsun!

Yorum

Aday Olacağını Söyleyenler:
                            Serdar Bali
                            İbrahim Hacıosmanoğlu
                            Hacı Yıldız
                            Cemal Kamacı

Aday Olacağı Söylenenler:
                            Nuri Albayrak
                            Mehmet Ali Yılmaz

Hepsi için söyleyebileceğim tek şey var: Allah yazdıysa bozsun!
                            Allah yardımcımız olsun
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• bence bu ersen meselesinde bir pislik var ve uefa aleyhimize karar çıkarabilir.işte bu rezilliğin zirvesi olur.ama buna rağmen trabzonu yok etmek için göreve gelmiş pişkin başkanımız istifa etmez.
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• son transfer fiyaskosu ve ersen rezilliğinden sonra hala nasıl orada oturuyorlar anlamıyorum.
                                TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                                Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X