Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kazım koyuncu ile 180 derece farklı siyasi düşüncelerde olmamıza rağmen çok severdim ..severiz ...faruk özakla aynı siyasi camiaya ait hisssetmesemde kendimi, şeyhim dese gidip intisap ederim ...kahraman altuntaşla ( kafacıbaşı) aynı siyasi camiadanız ..sırf o hareketinden dolayı nefret ediyorum kendisinden .... mesele siyasi görüşünün ne oldugunda değil ...mesele vicdanı ile konuşabilmesinde ..yalan söylememesinde ...bilmem anlatabiliyormuyum ....

Hersyi ozetlemissin abi soylediklerine katiliyorum

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yani yönetime yönelik eleştirilerinin çoğu siyasi düşünce farklılıklarından dolayı. Kısacası Trabzonsporu kullanıyorlar

Yani diyorsun ki Trabzonspor yönetiminin bir siyasi düşüncesi var ve daha önemlisi bunu bir çok icraatına yansıtıyor ve bu siyasi düşünceden farklı bir düşünüşe sahip olanlar eleştiriyor.Sence kim neyi neye alet ediyor ?

Yorum

• Ben öyle bir şey demiyorum. Sen kendin uydurmuşsun iki dakikada

Yorum

• Ayrıca şunu da unutma stat projesi Albayrak'ın projesi Albayrak yoksa stadın olmaması normal. Başka yönetim gelirse onlarda bu işin üstünde durursa güçleri yeterse yapılır. Kim gelirse gelsin inşallah yapılır.
          Demek ki biz daha kulüp olamamışız biz hala dernek anlayışı ile yönetiliyoruz.Demek ki Albayrak'ın Trabzonspor'a hizmet etme gibi bir derdi yok.Onun derdi koltuk.Koltuk yoksa stad da yok.Ne güzel ya.Bu Bolu Tüneli'nin 14 senede bitmesine benzemiş olur.Eğer gerçekten hizmet etme amacı varsa aralığı beklemeden icraata başlar sonra da seçilemese dahi gelecek yönetime bu konuda yardımcı olur.Bu kimsenin babasının malı değil TRABZONSPORUN PROJESİDİR.

Yorum

• ne kadar takıldınız

bırakın şu stadı,siyaseti,çekişmeyi.sizleri okurken üzülüyorum.yüzbin kişilik stadımız olsa ne olur başarı olmadıktan sonra.şu anda oynayacağı futbolla bizi stadyuma çekebilecek kaç tane futbolcumuz var,ben avni akerdeki eski havayı geri istiyorum.bu yönetimle olmuyor ama adam akıllı kimse de ortaya çıkamıyor..saygılar hepinize..

Yorum

• Ben öyle bir şey demiyorum. Sen kendin uydurmuşsun iki dakikada
              Tabiki demiyorsun desen zaten sokağa çıkmaman lazım Bence böyle düşünüyorsun.

Yorum

• hayretle izliyorum bu bölümü yani bariz bir şekilde hala bu yönetimi körü körüne destekleyenler hangi hizmetinden dolayı destekliyorlar acaba?İstikrar mı? orta sıralarda sürünmek istikrarsa ben istemem o istikrarı.Stad projesiyse bebekler güler ona 50 milyara muhtaç adamlar 100 milyon dolarlık tesisi neyle yapacaklar?

Ancak yönetimdeki kişilerin siyasi görüşü için savunuyor olabilirsiniz ki burası siyaset forumu değil futbol forumu lütfen yönetimi bu takıma yaptığı icraatlerle değerlendirin

Albayrak iyi birşey yapsa sizden fazla savunurum ama görünen köy kılavuz istemiyor ,söyleyin Allah aşkına diyorum bu yönetimin bir tane DOĞRU işini lütfen? Neye göre savunuyorsunuz bu adamları?

Yorum

• Baskı yapalım Atay Aktuğ geri gelsin ilk kongrede. Kongreye kadar lütfen susalım. Takıma zarar veriyor. lig başlamadan protestolarla hiç bir yere varamayız.
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Maşallah sen her şeyi biliyor gözüküyorsun. Bizim burada falcı fadime var. Akrabası mısın yoksa bırak bu boş söylemleri. Konu hakkında düşündüklerini,bildiklerini yaz. Gerisine gerek yok

Yorum

• yönetim trabzondan komple istifa etsin yane hem trabzonspordan hemde trabzon şehrinden

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir nebze de olsa stat projesi yoluyla siyaset bulaşmıştır. Ancak bunun Albayrak'ın bir takım siyasi liderler içiçe olmasından ziyade seçim döneminde malum partinin biraz üş güzarlığından kaynaklanıyor. Ya da şu da olmuş olabilir. Hazır başbakan geldi şu projeyi ona hatırlatıp seçim meydanında söylettirip yapılmasını kolaylaştıralım da demek istemiş olabilirler. Sonuçta Trabzonspor'a faydlaı bir şey olacak. Bu durum bir yere kadar kabul edilebilir. Ancak mesela Trabzonspor başkanı bu proje yoluyla milletvekili olup beni sçein yoksa bu proje hayata geçmez deyip siyasete girse bariz bir şekilde Trabzonspor üzerinden siyaset yapmış olurdu. Zaten bu seçimlerden sonra Trabzonspor genel kurulu x partisinin intikam almak isteyeceği siyasi bir çatışmaya dönüşecek. Malum Cafer Hazarbeyoğlu'nun da Albayrak'tan kurtulma vaadi vardı. O ne kadar siyasetse bu da o kadar siyaset. Ucunda Trabzonspor'un faydasına olacak bir şey varsa siyasete de katlanmak lazım. Çünkü bunu çoğunluk istiyor. Yani bir arkadaşımızın da dediği gibi bunu kendimiz istiyoruz.
                        İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Albayrak Yok Stad Yok

................. Trabzon milletvekili ve yeni milletvekili aayı Kemalettin Göktaş'ın seçime 2 gün kala en büyük siyasi kozu Trabzonspor için yapılacak olan yeni stadyum ve kompleks oldu.

Kendisine yöneltilen "Aralık ayında sayın Albayrak görevde olmazsa bu projeye deteğiniz aynı bugünkü gibidevam edecek mi" sorusuna Göktaş'ın verdiği cevap ilginçti. Kemalettin Göktaş bu soruya " eee halkımız ona göre düşünsün" diyerek Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak'a açık destek vererek, Albayrak Aralık'ta başkan adayı seçilemediği taktirde bu projebnin gerçekleşmeyebileceğini ima etti.
                        peki buna ne demeli,stad projesini malum partinin siyasi partinin üşgüzarlığıysa bu projeyi oy için kullanıyorsa Albayrak yoksa stad da yok ne demek ? Burda amaç stad projesiyse ha Albayrak olmuş ha Karabayrak bir önemi var mı?

Yorum

• Yok ben medyumum Allah Allah ya.Hayır ne yazacağımızı da sana mı soracağız.Akıllı akıllı konusuyoruz şurda

Yorum

• peki buna ne demeli,stad projesini malum partinin siyasi partinin üşgüzarlığıysa bu projeyi oy için kullanıyorsa Albayrak yoksa stad da yok ne demek ? Burda amaç stad projesiyse ha Albayrak olmuş ha Karabayrak bir önemi var mı?
                            Evet cevapları bekliyoruz ???

Yorum

• A.Alper Yüce

Güzel kardeşim yönetimler bir takım vaadlerle göreve gelirler. Albayrak'ta kulüp tarihindeki en büyük vaadleri verdi. Özellikle stat vaadi içlerinden en zoru ve en önemlisiydi. Bu stat projesi daha önce de Atay Aktuğ döneminde gündeme gelmişti. Trabzonspor'a yeni gelir kaynakları modern tesisler ve stat lazım tabi ki. Albayrak seçilemezse dahi stat konusunda elinden geleni yapacağını sanıyorum. Çünkü Albayrak, Atay Aktuğ görevdeyken Atay Aktuğ'un kendi ağzından duydum bunu kulübe bir takım yardımlarda bulunmuş. Yani birilerinin iddia ettiği gibi gökten zembille inmedi Albayrak, belki fazla bilinmiyordu ancak Trabzonspor'a başkan olmadan önce de kulübe bir takım hizmetlerde bulundu. O yüzden seçilse de seçilmese de bu proje için elinden geleni yapacaktır.
                              En son Emorfo tarafından düzenlendi; 21.07.2007, 14:42.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Demek ki biz daha kulüp olamamışız biz hala dernek anlayışı ile yönetiliyoruz.Demek ki Albayrak'ın Trabzonspor'a hizmet etme gibi bir derdi yok.Onun derdi koltuk.Koltuk yoksa stad da yok.Ne güzel ya.Bu Bolu Tüneli'nin 14 senede bitmesine benzemiş olur.Eğer gerçekten hizmet etme amacı varsa aralığı beklemeden icraata başlar sonra da seçilemese dahi gelecek yönetime bu konuda yardımcı olur.Bu kimsenin babasının malı değil TRABZONSPORUN PROJESİDİR.

Gercek Trabzonsporluluk dediginiz gibidir Aralika kadar stada baslarsa samimiyetlerine inaniriz yoksa Aralikta giderler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X