Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bak kardeşim bu yönetimi savunmak gibi bir niyetim yok,sadece bu işlerin eskisi kadar kolay olmadığının altın ıçizmek istiyorum yazdığım her yorumda ve şu an ahmet ağaoğlu-onu bende istiyordum başkan olarak-olsa başta ve aynı durumad olsak yine aynı şeyler iyazardım diyorum, kimseyi savunduğumda yok, eskiden futbol vardı ve futbolcu konuşulurdu, yönetim hep ikinci planda kalırdı, yada planda olmazdı bile, şimdi ise her olumsuz durumd ayönetim istifa daha sonrada teknik direktör istifa, yani yani yanlız bırakılan ilk yönetim oluyor-ben şu an ki yönetim ehaksızlık yapılıyor amacıyla yazmıyorim bunları artık bu işlerin kolay olmadığının altını çiziyorum-eskiden kalp spazmı geçiren yönetici haberleri duyarmıydınız siz, şimdi ise adamların hastaneden çıktığı yok... şu an kim olursa olsun ama kim olursa olsun ister cem uzan olsun ister ahmet ağaoğlu olsun destek olmayabiliriz ama tepkimiz daha düzeyli olmalı şu an ki istifaaa istifaa diye bağırmamızı inanın rakiplerimiz bizden daha çok istiyor çünkü potansiyel olarak yine anadolu da en güçlü rakipleri biziz, onların ekmeğine yağ sürdüğümüzün farkındamıyız bilmiyorum...
    kardeş sen bizi anlamıyosun galiba . bizler başarısız olduk diye feryat etmiyoruz . yapıalcak denipte yapmadıkları için verilen sözler tutulmadığı için feryat ediyoruz. yalancı demogoji. söyledikleri lafın arkasın da durmayan yönetim ve ekibini istemiyoruz. başarı ve başarısızlıkla işimiz yok. bunu anlamanı isterim

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o sence arkadaş. bizce de yönetimde hocada gitmeli. benim yaşım 38 ben böyle bir yönetim böyle bir hoca böyle bir futbol anlayışı daha görmedim bu takımda ( bu sezona kadar). bunlardan memnunsan sana diyecek sözüm yok
      hangi yorumumda bu yönetime haksızlık yapiliyor diye birşey ima ettim .. memnunluk kriterini kullanırken biraz daha dikkatli okusaydın keşke yazdıklarımı, neyse son nokta olarak arkadaşlar, şu ortamda taraftardan tutun da medyasına kadar -gelen tepkilerden bahsediyorum-başarılı olmak çok zor, iyi gidersin gidersin bi yenilgi ooyy skandal hobaaaa şu şunu dedi bak onunla bu çekemiyor birbirini yok kızlar otelde gibi haberlerle Türkiye ni gündemine oturuveriyorsun, bu iş spordan çıktı magazin halini aldı artık... o yüzden şovmen olan, ağzı laf yapan haklı şu ortamda...
      bakın bize ne lazım biliyormusun bun uyapabilirsek başarılı oluruz, bir sonraki yönetimde bir önceki yönetimin içined görev alanlarda olursa ard arda yan iyönetici yetiştirebilirsek ah abaşarı o zaman gelir, müteahhitlikten çıkıp nalburiyeden çıkıp -şu ortam için diyorum- yöneticiliğe soyunmak ve başarılı olmak çok zor, yöneticide yetiştirmek lazım Trabzonsporuma, saygı ve sevgiyle...
      TrabZonguldaklı...

Yorum

asllında kimseyi kırmadan kimseyi rencide etmeden bu kadar yazabildim ama o kadar çok olumsuz konular açılıyor ki artık, giripte yorum yapacak fikrimi paylaşacak konu bulamıyorum artık sitede, kulis derken de bende böyle bir izlenim var artık, acaba diyorum taraftar olarak en çok üyesi olan siteyi bazıları gelecek seçim için zemin hazırlayacağı bulunmaz bir cevher olarak mı görüyor, farkındasın değilmi artık başa gelen yönetime karşı gösterilen sabırın süresi git gide azalıyor, rekora gidiyoruz bu konuda futbolcu teknik adam ve yönetim konusunda başı çekiyoruz, bu kadar değişim olan bir ortamda sence yada sizce başarı ne kadar oranda olur..veya olurmu?
        Ne gariptir ki birileri de mevcut yönetime ılımlı davrandığımız için bizi çeşitli platformlarda eleştiriyor. Bunun standardı yokmudur ?

Belki de standart her iki taraftanda eleştri almaktır.

Erdinç kardeşim "bu site" diye hitap ettiğin oluşumun içinde diğer arkadaşlarımızın payı veya hissesi neyse seninde o kadar hissen olduğunu ve bu sitenin/forumun bir üyesi olduğunu hatırlatırım. Ayrıca süreci takip edenler çözümleri kendi içerisinde kapsamlı olarak bulacaklardır.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

hangi yorumumda bu yönetime haksızlık yapiliyor diye birşey ima ettim .. memnunluk kriterini kullanırken biraz daha dikkatli okusaydın keşke yazdıklarımı, neyse son nokta olarak arkadaşlar, şu ortamda taraftardan tutun da medyasına kadar -gelen tepkilerden bahsediyorum-başarılı olmak çok zor, iyi gidersin gidersin bi yenilgi ooyy skandal hobaaaa şu şunu dedi bak onunla bu çekemiyor birbirini yok kızlar otelde gibi haberlerle Türkiye ni gündemine oturuveriyorsun, bu iş spordan çıktı magazin halini aldı artık... o yüzden şovmen olan, ağzı laf yapan haklı şu ortamda...
          bakın bize ne lazım biliyormusun bun uyapabilirsek başarılı oluruz, bir sonraki yönetimde bir önceki yönetimin içined görev alanlarda olursa ard arda yan iyönetici yetiştirebilirsek ah abaşarı o zaman gelir, müteahhitlikten çıkıp nalburiyeden çıkıp -şu ortam için diyorum- yöneticiliğe soyunmak ve başarılı olmak çok zor, yöneticide yetiştirmek lazım Trabzonsporuma, saygı ve sevgiyle...
          e onuda benmi yapayım. yapamıyolarsa bıraksınlar. talip olan onlar söz veren vaat eden onlar. yapmayan onlar. bizde dedikki tarftar olarak yapamıyosan bırak yapacak adam gelsin.

Yorum

kardeş sen bizi anlamıyosun galiba . bizler başarısız olduk diye feryat etmiyoruz . yapıalcak denipte yapmadıkları için verilen sözler tutulmadığı için feryat ediyoruz. yalancı demogoji. söyledikleri lafın arkasın da durmayan yönetim ve ekibini istemiyoruz. başarı ve başarısızlıkla işimiz yok. bunu anlamanı isterim
            ruz riz gibi laflar biten cümleler sanırım sana ait bakıyorumda belli bir çoğunluğun düşüncelerine tercüman olmuşsun, kalabalıksın yanineyse ortamı yumuşatayım dedim.
            telkinine gelince verilen sözler yerine getirilememiştir, neden, gıcıklık olsun diye mi, hayır tecrübesizlik, niye çünkü sabrımız yok hemen yönetim istifa hoop bu da olmadı sıradaki, e yeni gelende çoğunlukla tecrübesiz olunca ve taraftarın şampiyonluk isteğini de bilince haliyle gönülleri ferah tutmak için bazı söylemlerde bulunuyor bunu her kesimde her yönetici vaad ediyor, -bkz cem uzan- başta olan yönetime sabır gösterilmiyorki bir iki sen edursun orda da kurtlar sofrası haline dönüşen futbol vadisinde nasıl dolaşılacağını öğrensinler, hep çömezlerle yola çıkmak zorunda kalıyoruz niye tahammül yok, bu yönetimlerin tecrübesiz ve çömez oluşlarının en büyük nedeni de bizler değilmiyiz, sabır göstermediğimizden, atay aktuğ, özkan sümer, ahmet ağaoğlu sırada kim var, tecrübesiz birisi daha, e buyursun gelsin bekleriz, nasıl olsa birkaç ay sonra onada başlarız istifaaaa ooyy tren kaçayy diye bağırmaya, inşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediklerimi
            En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 06.04.2007, 12:35.
            TrabZonguldaklı...

Yorum

• bu site derken kesinlikle BMN yi küçültmek anlamında bir şey ima etmek istemediğimin bilinmesini isterim, hem düşünüp aynı anda da yazmak isterken bazı şeylerden ödün veriyorsunuz, bu kelimemide öyle algılayın lütfen..
              TrabZonguldaklı...

Yorum

• Senin tabirinle burası "Çömez" yetiştirme vakfı mı?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ruz riz gibi laflar biten cümleler sanırım sana ait bakıyorumda belli bir çoğunluğun düşüncelerine tercüman olmuşsun, kalabalıksın yanineyse ortamı yumuşatayım dedim.
                  telkinine gelince verilen sözler yerine getirilememiştir, neden, gıcıklık olsun diye mi, hayır tecrübesizlik, niye çünkü sabrımız yok hemen yönetim istifa hoop bu da olmadı sıradaki, e yeni gelende çoğunlukla tecrübesiz olunca ve taraftarın şampiyonluk isteğini de bilince haliyle gönülleri ferah tutmak için bazı söylemlerde bulunuyor bunu her kesimde her yönetici vaad ediyor, -bkz cem uzan- başta olan yönetime sabır gösterilmiyorki bir iki sen edursun orda da kurtlar sofrası haline dönüşen futbol vadisinde nasıl dolaşılacağını öğrensinler, hep çömezlerle yola çıkmak zorunda kalıyoruz niye tahammül yok, bu yönetimlerin tecrübesiz ve çömez oluşlarının en büyük nedeni de bizler değilmiyiz, sabır göstermediğimizden, atay aktuğ, özkan sümer, ahmet ağaoğlu sırada kim var, tecrübesiz birisi daha, e buyursun gelsin bekleriz, nasıl olsa birkaç ay sonra onada başlarız istifaaaa ooyy tern kaçayy diye bağırmaya, inşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediklerimi
                  neyse kardeş konuyu uzatmak istemiyorum ziyanın dediği gibi aramızdaki fark MANTALİTE farkı sen desteğe devam et. başarı gelir 25 sene daha bekle. senin gibi düşünen yönetim varsa başımızda ki var bu böle devam eder. camiaya gaz vemek için eğer vaat yapılıyosa çok yazık hepimize geçmiş olsun ama sana değil sen memnunsun bu durumdan ölme sürün taktiği. biz böle görmedik . yaşın kaç bilmiyorum şampiyonluk görmediğine bağlıyorum bu düşünceni. görsenböle düşünmezsin. neyse kendine iyi bak kal sağlıcakla )

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Etrafta bazı şayialar dolaşıyor:

Bir milletvekilin isteği üzerine Ankaraspor'dan transfer yapıldığı, alınacak ve takasta kullanılacakların da K. adlı bu milletvekili tarafından belirlendiği, buna ilaveten aynı milletvekili tarafından alt yapıda görevlendirilmek üzere kulübe iki kişinin gönderildiği, Özkan Sümer'in kabul etmemesi üzerine bu kişilerin "Transfer takip Komitesi" adlı uyduruk bir birimde yüksek maaşlarla göreve başlatıldığı gibi.

Ayrıca yönetimin iktidar partisinden iki milletvekilinin güdümünde hareket ettiği, kendilerine uymayan Faruk Özak'ı kamuuoyu nezdinde yıpratmak için son stadyum projesine destek vermediği ima edilerek yıpratmaya çalıştıkları da herkesin dilinde dolaşan ayrı bir şayia.

Üstelik bunlar sokak dedikoduları değil, bilmeden yorum yapmayacak kalem erbabının idiiaları.

Bunların doğru ya da yalan olduklarına karar verecek kişi şüphesiz ben değilim. Yalnız şuyuu vukuundan beter bu söylentiler karşısında yönetimden değil yalanlama, bir açıklama dahi gelmedi.

Trabzonspor'da siyasallaşma başlamıştır diyenlerden değilim. Zira bunun başlangıcı daha eskilere gider. Ancak görünen o ki siyasallaşma mide bulandırıcı boyutlara varmıştır. Siyasi bağlantılarını Trabzonspor için kullanarak tesis, maddi kaynak, reklam vs. gibi camiaya hizmet getirselerdi bir taraftar olarak affedebilirdim. Ama görünen o ki siyaset Trabzonspor için değil, Trabzonspor siyaset ve şahsi emeller için kullanılıyor. Üstelik hiçbir zaman olmadığı kadar kirli bir şekilde.

Yönetimin ya da onları eleştiren insan olarak benim hangi görüşe meyyal olduğumuzun bir önemi yok. Ortak kıymet hükmümüz Trabzonspor olduğuna göre bir taraftar olarak her ne hakkım var ise zerresini dahi helal etmiyorum.
                    yukarıda yazılanlara biri cevap vermeli .... mesela başkanla her konuyu mütaala eden arkadaş cevap verebilir.... doğrumudur yazılanlar?
                    sahi TRABZONSPORkim tarafından yönetil(em)iyor??????
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

neyse kardeş konuyu uzatmak istemiyorum ziyanın dediği gibi aramızdaki fark MANTALİTE farkı sen desteğe devam et. başarı gelir 25 sene daha bekle. senin gibi düşünen yönetim varsa başımızda ki var bu böle devam eder. camiaya gaz vemek için eğer vaat yapılıyosa çok yazık hepimize geçmiş olsun ama sana değil sen memnunsun bu durumdan ölme sürün taktiği. biz böle görmedik . yaşın kaç bilmiyorum şampiyonluk görmediğine bağlıyorum bu düşünceni. görsenböle düşünmezsin. neyse kendine iyi bak kal sağlıcakla )
                      işte bende diyorumki -ya aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı bakıyoruz olaya-her başarısız olana istifa et dedikçe-sabır ve selim gösterilmedikçe-arkadan gecek olan da böyle vaatlerle gelecektir asıl o zaman bu tür vatler artacaktır.. ayrıca başarısız olana istifa et demek verilecek en büyük ödüldür diye düşünüyorum, hatanı kabul et ders al bu takımı en azından istenilen seviyeye getir, yoksa takımı daha alt seviyelere düşür sonrada gelen tepkilerle istifa et kaç git.... böyle güzel bir doğum günü hediyesi varmıdır dünyada.. hatalarını düzeltmeye yönledirirsen insanı ve bu konuda ısrar edersen -sabır ve selimle-ondan ummayacağın verimi alırsın, saygı ve sevgiyle
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• Ayıp arkadaşlar. Üzülerek izliyorum şu yazılanları aziz yıldırımda ilk geldiği günlerde istifaya zorlanmıştı hatırlarsanız. Ama şimdi kendi bırakıyo adamı göndermiyolar. Adını bile anmak istemediğim o taraftarlar kadar olamıyoruz. Hiç farkında olmadan kendi kuyumuzu kazmak için birbirimizle yarışıyoruz. Biz ne zaman biz olduğumuzun farkına varacağız. Birbirimizi yemeyi bırakıp neden daha fazla destek olmak için alternatif öneriler getiremiyoruz. Bugün fenerin stadı doluyosa. Taraftarı stadlarını biletler 40-50 ytl olsa bile doldurabiliyosa. Birazda kabahati kendimizde aramamız gerekmezmi? kimse onların yıldızı var ,stadları güzel demesin. önemli olan kötü günde destekleyebilmektir. Tribünde bile bölünmüş durumdayız. 5 ytl lik biletlere bile bahaneler arıyoruz.Tribünde bile herkez ayrı telden çalıyo, onun yaptıgı tezahüratı öteki yapmıyo, ötekininkini ise o yapmıyo. tribünde bile bölünmüş durumdayız. ts Clup lar kapatılıyo. yine yönetim suçlanıyo. ama gel kardeşim şurdan bi forma al kulübe katkın olsun dediklerinde aman benmi kurtarıcam kulübü demektende geri kalmıyoruz. 100 bin üye dediler daha 20 binlerdeyiz kaç yıl geçti. acaba şöyle düşünseydik fb,bjk ve gs bu kampanyayı yapmış olsaydı şimdi kaç olurdu üye sayısı tahmin etmesi güç olmasa gerek. benim eşi bulunmaz taraftarımızdan tek ricam birazdaha takımı sahiplenmektir. BMN ailesinde olmaktan ve trabzonspor taraftarı olmaktan dolayı çok mutluyum. SAYGILARIMLA.....!
                        İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                        Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

işte bende diyorumki -ya aynı şeyleri söylüyoruz ama farklı bakıyoruz olaya-her başarısız olana istifa et dedikçe-sabır ve selim gösterilmedikçe-arkadan gecek olan da böyle vaatlerle gelecektir asıl o zaman bu tür vatler artacaktır.. ayrıca başarısız olana istifa et demek verilecek en büyük ödüldür diye düşünüyorum, hatanı kabul et ders al bu takımı en azından istenilen seviyeye getir, yoksa takımı daha alt seviyelere düşür sonrada gelen tepkilerle istifa et kaç git.... böyle güzel bir doğum günü hediyesi varmıdır dünyada.. hatalarını düzeltmeye yönledirirsen insanı ondan ummayacağın verimi alırsın, saygı ve sevgiyle
                          istifa edecek kardeşim istifa bizmi edelim ne demek sabır ya burası deneme tahtasımı burası büyük camia yöneticilik öğrenceklerse amatöre gitsinler bu taraftar hep sabır etmeye mahkum değil özellikle biz bekleyemeyiz arkadaş bu acizleri defol git yönetim yürrüüü

Yorum

• yönetim için Sezen Aksu ' dan çok güzel bir şarkı var aslında....

"Senin için harcanan zamana yazık...

Sen en güzel duyguların katilisin "
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istifa edecek kardeşim istifa bizmi edelim ne demek sabır ya burası deneme tahtasımı burası büyük camia yöneticilik öğrenceklerse amatöre gitsinler bu taraftar hep sabır etmeye mahkum değil özellikle biz bekleyemeyiz arkadaş bu acizleri defol git yönetim yürrüüü
                              kim gelecek peki erkutkaya kardeşim, bu yönetim istifa ettiğinde yerine... ben sana söyleyiyeyim "Yürrüüüü diyeceğin yeni bir yönetim gelecek aha buraya yazıyorum" sabretmek kadar da yüce bir insani davranış yoktur ayrıca sabretmek mahkum olunacak bir vasıf değil aksine erdemli bir insani davranış şeklidir..ve her geleni istifaya davet edersen asıl deneme tahtasına döner Trabzonspor...baksana son yıllarda kaç tane yönetimin değiştiğine yine aynı yerdeyiz erkutkayaaa..Orduya selamlar..

Önemli Not: bu yazdıklarım bu yönetimi savunma amaçlı değildir genel olarak Trabzonspor Yönetiminin nasıl olması ile ilgili fikrimdir..
                              En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 06.04.2007, 13:50.
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetim için Sezen Aksu ' dan çok güzel bir şarkı var aslında....

"Senin için harcanan zamana yazık...

Sen en güzel duyguların katilisin "
                                Sende mi bürütüs
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X