Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sakın başkanı savunduğumu falan sanma
    betona kafa atmak olur bu
    Savunduğunu filan söylemedim. Normal bir Trabzonspor taraftarı savunmaz bence de(tamamen mantığıma göre bazı şeyleri mantıkla açıklayamöazsınız)

Yorum

• benim icin onemli olan Trabzonspor camiasinda özellikle yoneticil yapan kisilerin ozel hayatlarinda nasil birileri oldukalri degil.Yonetimde kaldiklari surece yapmis olduklari islerdir dikkat edilmesi gereken.Kisisel olarak hepsi cok iyi nlar olabilir ancak camiamizi icine dusurdukleri durumu dusundukce, yapmis olduklari(aslinda yapmamis olduklari) icraatleri dusundukce soylecek tek bir sozum var:
      BİR DAHA BU KİSİLERİ VE BUNLAR GİBİ OLAN KİSİLERİ TAKIMIMIN BASINDA BENI TEMSİL ETMESİNİ İSTEMİYORUM.
      "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Defolun!!!
        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• bence hem yönetim hemde ziya gitmeli veya albayrak illa kalacaksa farklı bir yönetimle kalmalı
          7

Yorum

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
            » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
            » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
            » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
            » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
            En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 22:25.
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• 1 Yıldız dediniz aldığınız adamlar futbolu bırakmak üzere
              2 Stad dediniz haber yok.
              Bu takım istanbuldan yönetilmez diyoruz anlamıyorsunuz. Suratınıza tükürsek yarabbi şükür dersiniz. Siz böyle bir zihniyete sahipsiniz. Gidin bırakın şu takımın peşini. Takım gol atıyor başkanın suratından düşen bin parça. Oradan öyle bakıyor. Madem öyle git İ.B.B.( istanbul büyükşehir belediyeyi ) yönet. Bırakırsınız Takımı kendinize borçlu çıkartırsınız. Siz böyle zihniyeler topluluğusunuz. Fatihi sattınız 5 adam aldınız Fatihin tırnağı bile olamaz.

Yorum

• Anlaması zor bir şey değil...
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• 2 hafta üst üste 2 galibiyet 2-0 dan 2-2 beraberlik sonra 75. dk 3-3 ama sen forvet alamıyosun oyuncu degiştiremiyosun sonra şansında yardımıyla 90. dakikada bir gol ve 4-3 ligde bu kaar golu bi arada göremeyen denizliden 3 gol yiyosun tamam herşeye eyvallah 3 puanı aldın buraya kadar normal....

peki şimdi bunalrın arkasınamı sıgınacaksın nuri albayrak ve yönetimi ben sizi birbirinizden ayırmıyorum hepiniz aynı torbadan çıktınız yok sen sarısın sen kırmızısın demiyorum hepiniz beyazsınız ap ak sınız belkide AK sınız nuri bey bilmem anlatabildimmi bilmem ampuller çalışıyomu neyse uzatmıcam

İSTİFA EDİN BIRAKIN GİDİN SİZİ BU GALİBİYETLER BİLE KURTARAMAZ (kendi payıma) herkes kendini hissettigi kadar trabzonsporludur ve trabzonsporunu içine sindirdigi gibi savunur ben sizi sindiremedim DEFOLUN GİDİN demek istemiyorum ayıp olur! LÜTFEN GİDİN İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAA
                  ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• YETER İSTİFA

Yorum

• İlk olarak kaplan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 Yıldız dediniz aldığınız adamlar futbolu bırakmak üzere
                      2 Stad dediniz haber yok.
                      Bu takım istanbuldan yönetilmez diyoruz anlamıyorsunuz. Suratınıza tükürsek yarabbi şükür dersiniz. Siz böyle bir zihniyete sahipsiniz. Gidin bırakın şu takımın peşini. Takım gol atıyor başkanın suratından düşen bin parça. Oradan öyle bakıyor. Madem öyle git İ.B.B.( istanbul büyükşehir belediyeyi ) yönet. Bırakırsınız Takımı kendinize borçlu çıkartırsınız. Siz böyle zihniyeler topluluğusunuz. Fatihi sattınız 5 adam aldınız Fatihin tırnağı bile olamaz.
                      eklemek gerekirdi bir kaç bir şey daha ama hedef tahtasında olan insanlar bunları bile anlamaktan aciz.
                      ......mutedil dalgalı..
                      fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Anasını sattığımının şeyi nasıl bir şeyse başkanı ayrı saçmalıyor teknik direktörü ayrı yöneticisi ayrı.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Koltuk başa beladır. Bırakmaya kimse yanaşmaz. Koltuk sevdası boş şey değildir

Yorum

• AKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
                            "Bu sezon lig çok çekişmeli ve zevkli geçiyor."
                            Bu bizim başkan hangi ligi izliyor,Hangi takım adına konuşuyordu çözemedim.
                            Bizim için tam kabus olan bir ligin neresi zevkli,Neresi Çekişmeli onuda çözemedem.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              AKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
                              Bizim için tam kabus olan bir ligin neresi zevkli,Neresi Çekişmeli onuda çözemedem.
                              Adam zevkten dört köşe demek. Biz burada ahlanalım vahlanalım adam zevkden dört köşe olsun...

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                AKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
                                Niye öyle diyorsun Cafer Abi.

Denizli maçını izlemedin mi bir onlar attı bir biz.bir biz bir onlar.

Zevkten öldüm valla ben Tv karşısında.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X