is-ti-fa !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
size yeter, sezon bitmiş; kimine göre başarılı kimine göre başarısız, transferler yapılıyor, alınabilecek futbolcuların isimleri ortaya atılıyor dedikodular yapılıyor, yeni bir dönem başlıyor ve siz yeter istifa diyorsunuz bunu yaparken hangi mantığa saklanıyorsunuz anlayamıyorum; çok istiyorsanız siz istifa edin. uzak durun rahat verin; yarar değil zararın 10 mislini veriyorsunuz bu takıma yeter
Yorum
-
hele bu son günlerde paf takımın serbest bırakılması konusu cıktı yani yavaş yavaş dibi kazılıyo klübün bu olay gerçekleşmese de iyi şeyler olmuyo klüpte bu gidişe bi dur demek lazım..bu kötü kadroyla bile 4. olduk 2. yarının en iyi takımı olduk bi iki iyi transferle harika işler başarabiliriz kolayca şampiyon olabiliriz ama bu yönetim bunu yapmıyor ya da yapamıyor ya da yapacaklar da bize çaktırmıyolar ama böyle dewam etmez edemez harekete geçilmesi lazım ama nasıl?? ahh şu anda Baküdeyim kalkıp oraya geleceğim nerdeyse sınavları bırakıp!!Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Ekleyecek birşey yok... Herkes klübe üye olmalı ki isteyen istediği gibi at oynatamasın. Yoksa daha çok yırtınırız burdan yönetim istifa diye...İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli arkadaşım, sen önce üzerine düşen görevi yerine getir.Ondan sonra internet üzerinden oy kullanma hakkı iste...Yahu sizi gerçekten anlamıyorum!...Barcelona'ya bir bakın,gidin biraz inceleyin adamlar seçim zamanı nasıl oy kullanıyorlar? ya da 100.000 bilmem ne kadar üye ile başkan ve ekibini nasıl seçiyorlarmış?Bir araştırın,kimse internet diye diretmiyor.O da olur tabi, ama önce talep olmalı, arz işi daha sonra.
Bakın arkadaşlar, önümüzde bir Ahmet Ağaoğlu örneği duruyor.BMN'de büyük bir çoğunluk bu adamın başkan olmasını istiyordu.Hepimiz işte geleceğimizin başkan profili diyorduk.Ama ne oldu?Bazı çıkarcı, gruplar buna izin vermedi.Adama birşeyleri dayatmaya kalktılar.Onu kendi halinde bırakmadılar.Oysa bu 100.000 üye bizim için kurtuluş yahu bunu göremiyormusunuz?
Bu kulübün 100.000 tane üyesi olsa,bundan sonra yapılacak seçimlerde başkanlar bol keseden atabilecek mi?çıkacak baçkan adayları projelerini anlatacak,palavra atanlarda sandıkta havasını alacak.Çünkü işin içinde sen ben olacağız,yani bu kulübün gerçek sahipleri,çıkar beklemeyen neferleri olacak...Geçmişte nasıl başkanlar seçildiğini hepimizi çok iyi biliyoruz.O yüzden bu projeye herkes sahip çıksın.Trabzınspor'un iyiliğini isteyen bu işe sahip çıkar...Başka türlü kurtuluşumuz çok zor.Gelen herkes kendine çalışıyor,Trabzonspor'a bir şey veren yok!...
tsmusampa61,
Arkadaşım, bir taraftarın görevi diye, başlayan cümlende taraftarları neden belli bir kalıba sokuyorsun?Tarftar sadece tribünde oturana,forma alana ya da herhangi bir ortamda takımını savuna diyorsanız; bence bu yanlış.Bir takımın başkanıda,futbolcusuda yeri geldi mi taraftarıda olabilmeli...Ayrıca bir takımın başkanı aynı zamanda başkanı olduğu takımın taraftarı olduğu gerçeğini inkar mı edeceğiz?
Tamam farz edelim ki taraftar olarak senin dediklerinin hepsini yapmamıza rağmen yanlış politikalar yüzünden bu takım küme düşer ya da borç batağının içine itilirse taraftar olarak bu olup biteni seyredecekmiyiz?Daha öncede gördük,takım neredeyse küme düşüyordu, taraftar dediğimiz adamlardan tık sesi bile çıkmadı!!!Yönetimi değiştirmek adına, ne bir yürüyüş,ne de başka bir organizasyon olmadı.Senin dediğin taraftar bu...Bu çeşit taraftar o dönem maçlarada gitmiş,takımınıda desteklemiş,formasınıda almıştır ama takımın kötü gidişine engel olamamıştır.kafayı yesekte bir şey değiştirememiştik...
Senin bu tarz bir düşüncen bana taraftardan ziyade sağmal ineği (teşbihte haata olmaz) hatırlatıyor.İşte burada taraftar dediğimiz insanların farklı bir yönüde olmalı.Kötü gidişe dur diyebilmeli bu taraftar.Bu tabi yasaal yollardan olacak...Yoksa bu yazdıklarımın hiçbir kelimesinde şiddet olmasını gerektirecek bir şey olamaz!...Yanlış anlaşılma olmasın.HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!
Yorum
-
Arkadaşım iyi güzel açıklamışsında trabzonun ilk önceliği 100 bin üye değildir. Bence 100 bin üye bi çıkış yoluda değildir. Şuan 30 bin üye var galiba, 100 bin üye olsaydıda gene bu nuri seçilirdi. Üyenin fazlalığı iyi seçimler yapılcağı anlamına gelmez. Trabzonun ilk önceliği ne yapıp edip şampiyon olmak. O şampiyonlukla beraber trabzonspor hayranlığını gençlere aşılamak taraftarı yeniden ateşlemek. Gelen şampiyonluk maddiyatıda baya güçlü kılıcak. ayrıca sağmal ineği benzetmesi hiç hoş olmamış. Taraftarın sırtına daha fazla yük yüklemek anlamsız. 100 bin üyesi olan barcelonada bi aralar ispanyada sürünüyodu. Şuan ki tek sorumlu yönetim ve hocadır. 30 bin üyenin kaçı oy kullanmaya geliyo aceba. Ve kongre israrlarına rağmen niye yönetim kongraye gitmedi. Hane 30 bin üye. Kötü gidişe niye dur denilemiyor. Ziya doğan hala niye takımın başında. Demekki taraftarı takan yok. yönetim kendi bildiğini okuyo. Başarısızlıkta onların eseri olacak.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tsmusampa61,
Arkadaşım, bir taraftarın görevi diye, başlayan cümlende taraftarları neden belli bir kalıba sokuyorsun?Tarftar sadece tribünde oturana,forma alana ya da herhangi bir ortamda takımını savuna diyorsanız; bence bu yanlış.Bir takımın başkanıda,futbolcusuda yeri geldi mi taraftarıda olabilmeli...Ayrıca bir takımın başkanı aynı zamanda başkanı olduğu takımın taraftarı olduğu gerçeğini inkar mı edeceğiz?
Tamam farz edelim ki taraftar olarak senin dediklerinin hepsini yapmamıza rağmen yanlış politikalar yüzünden bu takım küme düşer ya da borç batağının içine itilirse taraftar olarak bu olup biteni seyredecekmiyiz?Daha öncede gördük,takım neredeyse küme düşüyordu, taraftar dediğimiz adamlardan tık sesi bile çıkmadı!!!Yönetimi değiştirmek adına, ne bir yürüyüş,ne de başka bir organizasyon olmadı.Senin dediğin taraftar bu...Bu çeşit taraftar o dönem maçlarada gitmiş,takımınıda desteklemiş,formasınıda almıştır ama takımın kötü gidişine engel olamamıştır.kafayı yesekte bir şey değiştirememiştik...
Senin bu tarz bir düşüncen bana taraftardan ziyade sağmal ineği (teşbihte haata olmaz) hatırlatıyor.İşte burada taraftar dediğimiz insanların farklı bir yönüde olmalı.Kötü gidişe dur diyebilmeli bu taraftar.Bu tabi yasaal yollardan olacak...Yoksa bu yazdıklarımın hiçbir kelimesinde şiddet olmasını gerektirecek bir şey olamaz!...Yanlış anlaşılma olmasın.Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
dogrudur basarisizlik onlarin eseri olacak ama bu takim bizim basarisiz olmasina izin vermiyelim dedik olmadi hic degilse kupa dedik oda olmadi coktan birakip gitmesi gereken bir yonetim ve lisansi nerden aldigina suphe duydugum bir adam var takimin basinda faruk kanca hesabi oraya buraya gidiyor biz istifa etmesini beklerken gelecege umutla bakiyoruz gibi aciklamalar yapiyor nuri a baslikta oldugu gibi artik zamani geldi birseyler yapmanin cunku ocaktaki secimde yeni bir baskan gelecek ve ilk aciklama bu senenin basinda secilmedik bu sene olmasada seneye buyuk umutlar besliyoruz falan falan ayni seyleri yasamamak icin acil bu yonetimle tdnin gitmesi lazimİlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım iyi güzel açıklamışsında trabzonun ilk önceliği 100 bin üye değildir. Bence 100 bin üye bi çıkış yoluda değildir. Şuan 30 bin üye var galiba, 100 bin üye olsaydıda gene bu nuri seçilirdi. Üyenin fazlalığı iyi seçimler yapılcağı anlamına gelmez. Trabzonun ilk önceliği ne yapıp edip şampiyon olmak. O şampiyonlukla beraber trabzonspor hayranlığını gençlere aşılamak taraftarı yeniden ateşlemek. Gelen şampiyonluk maddiyatıda baya güçlü kılıcak. ayrıca sağmal ineği benzetmesi hiç hoş olmamış. Taraftarın sırtına daha fazla yük yüklemek anlamsız. 100 bin üyesi olan barcelonada bi aralar ispanyada sürünüyodu. Şuan ki tek sorumlu yönetim ve hocadır. 30 bin üyenin kaçı oy kullanmaya geliyo aceba. Ve kongre israrlarına rağmen niye yönetim kongraye gitmedi. Hane 30 bin üye. Kötü gidişe niye dur denilemiyor. Ziya doğan hala niye takımın başında. Demekki taraftarı takan yok. yönetim kendi bildiğini okuyo. Başarısızlıkta onların eseri olacak.
Yorum
-
Verdiği her sözü tutan, dansözlük yapmayan, birlik - beraberlik içinde hareket eden, kulübün tarihine altın harflerle yazılmış, elde ettiği kupa sayısını bizim bile unuttuğumuz, vizyon sahibi, planlı - programlı çalışmayı düstur edinmiş,
Mevcut yönetimimizi alnından öpüyorum. Ne mutlu bize !Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

HERŞEY SİZİN İÇİN
Yorum