beyler burdan yönetim istifa diyerek bi yere varamayız.daha somut bişeyler yapılması gerekir.aslında bütün suç taraftar olarak bizde...bi istanbul takımları böyle olsaydı.o klüp yıkılırdı heralde...topluca yürüyüş yapılsın,tesislere gidilsin,yol kapatılsın,ses getirecek bişeyler yapılsın..bu takımın asıl sahipleri bu taraftar diilmi?taraftarı dinleyen yok.yönetim istifa diyoruz basın sözcüsü hala gündemde kesinlikle istifa yok diyor.bırakın bu takımın yakasını yaa...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
Zeyyat Kafkas: ''Tepkiler bireyselleşmemeli''
Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, Trabzonspor'un Intertoto Kupası'ndan elenmesi sonrasında aceleyle alınacak her kararın yarardan çok zarar getireceğini söyledi.
Kafkas, kupadan elendiklerini ve bunun için çok üzgün olduklarını belirterek taraftarın tepkisini normal karşıladıklarını
kaydetti.
Ancak tepkilerin bireyselleştirilmemesi gerektiğini ifade eden Kafkas, istifa gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizdi. Aceleyle alınacak kararların doğru olmadığını belirten Kafkas, herkesi sağduyuyla hareket etmeye çağırarak şunları söyledi: ''Yönetimin istifası Trabzonspor'a artı kazandırmaz. Hiçbirimizin beklemediği bir sonuçtu. Ama bu tür durumlarda sıcağı sıcağına alınacak karar sağlıklı olmaz. Öncelikle sağduyulu olmamız gerektiği kanaatine vardık. Taraftarın yönetim kurulunu istifaya davet etmeleri bir tepkidir. Bu tepkiyi normal karşılıyorum. 90 dakika 12. adam olarak takımlarını desteklediler. Şahsi olarak tasvip etmediğim, olayın kişiselleştirilmesiydi. Yönetim gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Yönetimin istifası Trabzonspor'a artı kazandırmaz. Zaten aralık ayında kongre yapacağız. Bu kaostan sakin düşünüp bir yol bulmamız gerekiyor. Taraftar tepkisinde haklı ama biz sorumlu kişiler olarak sağduyulu olmalıyız''
Bordo-mavili kulübün 40. yılının kutlanacağı bir haftaya aldıkları kötü sonucun rast geldiğini ifade eden Kafkas, ''Camia olarak birlik, beraberlik içinde bugünleri aşmamız gerekiyor. Şimdi uyuyan gezen bir takım olur derseniz ki, böyle ruhsuz mücadele olmaz. Ama takımımız iyi mücadele etti. En az 4-5 net gol pozisyonu yakaladı. Olmadımı olmuyor. Onun için fazla söyleyecek şey yok'' diye konuştu.
Kafkas, yabancı transferinde kontenjanın olmadığını ancak transferde Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda gereğini yapacaklarını da sözlerine ekledi.
29.07.2007 03:53:00
Istifa bize arti kazandirmazmis. Sagduyulu olmamiz gerekiyormus. Daha ne sagduyusu. 1 yildir tribünler bunlari istifaya cagiriyor bunlar hala bu tepkiler normal. Hata yapmayacagiz diyorlar. Yapmadiginiz hata mi kaldi? Istifa takima daha ne kaybettirebilirki? Kabedecek fazla birseyimiz kalmadi.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
yeter artık dedirtiyorlar insana..
yahu madem istifa etmiyorsunuz bari adam gibi iki tranfer yapında gönlümüzü alın.insanlar da bu kadar yeteneksizlik ve üstüne bu kadar pişkinlik olamaz ya.bu adamların hiç mi kafası çalışmıyor ya sinir krizi geçirecem.
Yorum
-
Dedikodu yapmaın arkamdanİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık ne kadlysa bu kadro ile şampiyon olacaz dese şimdi inanacakmıyız.....
Farukunk iyimserlik değil en basit anlatımıyla gerçekleri görmemek ya da görmek istememek......
yoksa bunlardan ne köy olur ne kasaba...
Yönetimin göbeği benimle mi kesildi. İstifa ederse etsin banane. Yönetimin hatalarını benden fazla dile getirmemişsinizdir. Ama ben bunu bile getirirken, saldırı ve hakarat uslubuyla dile getirmiyorum. Öyle yapınca daha iyi eleştiriliyor herhalde. Dikkat ederseniz ben yönetim için pek bir şey söylemedim şimdiye kadar. Aralık'ta yapılacak olağan genel kurul öncesinde istifaya gerek olmadığını söylemiştim daha önce de. Takımdan ümitliyim evet. Yıldız diye saçma sapan adamları transfer etmedik. Daha uyumlu ve mütevazi bir kadromuz var. Gerçekleri görenler benim göremediğim neyi görüyorlar çok merak ediyorum. Yönetim iyi değil evet, bunu sizden önce ben söylüyordum. Toplama bir yönetim oldu inşallah sorun çıkmaz diyordum. Başka ne görüyorsunuz, takım iyi değil mi diyorsunuz. Aksine takım geçen seneden daha iyi. Geçen sene 7 maç yenildiğimizde ne diyordum ligi ilk 4 de bitiririz diye. Ama bazıları düşeriz hesapları yapıyordu. Demek ki iyi görüp iyi analiz ediyormuşum değil mi. Peki siz ne yapıyorsunuz her yenilgiden sonra ona buna saldırmak. Eee çözüm bir şey değişiyor mu değişmiyor. O yüzden boşuna kafa şişirmemek lazım. Kendi kendinizi üzüyorsunuz. Aralık ayı gelir hesaplaşırız. E tabi taraftarda hıncını bir yerden çıkaracak, sakin birilerini gördüler mi saldırmaya müsait sanıyorlar. yaklaşanı mermi manyağı yaparım
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
ne istfası!!!!
ne istifası benece hemen kulup basılıp darbe ile yönetim indirilmelidir, ve tarihte darbe ile değişen ilk yönetim olma özelliği kazanılır, yani şaka demiyorum ciddiyim gecen her saniye bizi eritiyor zaman kaybına hiç tahamülümüz yok, futboldan anlamayan bir yönetim gecen sene 2. yarıyı lider bitirdik en iyi biziz diyecek kadar ne ne olduğunun farkında olmayan yönetimle bu iş olmaz
Yorum
-
-
puhahaha kasmak yok yola devam!!!1İlk olarak ts@dc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya'ni da al git!
gaNgus...
Yorum
-
bunu diyen haindir. . .
ERMİŞ: OLAĞANÜSTÜ BİR DURUM YOK
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, ortada istifa edilecek bir durumun olmadığını belirterek, “Sadace şansız bir mağlubiyet aldık. Olağanüstü bir durum yok. Ne bizim istifa etmemizi gerektirecek ne de hocayı gönderecek bir durum yok. Elendiğimiz için gerçekten üzgünüz ancak takım sahada kazanmak için elinden geleni yaptı. Bir anda herşeyi yüzüstü bırakıp gitmektense devam edeceğiz. Zaten 17 Aralık’ta kongre var. Orada aday olacak olanlar varsa çıkar olur. Biz de Trabzonspor’un çıkarları için ne gerekiyorsa yaparız. Taraftarın tepkisini haklı buluyoruz ancak küçük bir taraftar grubunun yapmış olduğu davranışları esefle kınıyoruz. Bu tür oluşumlar Trabzonspor’a hep zarar verir. Ancak biz yine de yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezona seri galibiyetlerle başlayıp bu hatamızı telafi ederiz. Takıma takviye yapılması gerekiyorsa da bunu yaparız. Yarınki yönetim kurulu toplantısında bunlar en ince ayrıntısına kadar konuşulup, tartışılacak. Radikal karar bekleyenler olabilir ama şimdi bunun için birşey söylemek doğru olmaz'' dedi.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avazım cıktığı kadar bağırmak istiyorum yoksa cıldıracağım, lafa bak olağan üstü bir şey yok diyor kim bu adam trabzonspor yönetiminde ne işi var bu adam ve bu adamı buraya sokan trabzonspora hayinlik yapıyordur
Yorum
-
Var mi bunu pankart yapip ilk macta acacak bir bab yigit? Super olur!İlk olarak ts@dc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya'ni da al git!
:-)
Yorum
-
Defolun gidin .Sizden futbolcu mutmolcu istemiyoruz. Derhal defolun. İlk kongreye kadar futbolcu alırsanız ş...rfsizsiniz. Defolun futbolcu da almayın.SOnraki yönetimlerin başına bela etmeyin.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum