Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    E hadi bakalım görüşecez
    ama unutma stadin temelini attigi an görüsecegizatmazsa ozaman bilemem....
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Albayrak'ın seçildiği gün en büyük felaketin başlangıcıdır.Ben Trabzonspor delegesinin ikinci kez aynı hataya düşeceğini sanmıyorum .

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Albayrak'ın seçildiği gün en büyük felaketin başlangıcıdır.Ben Trabzonspor delegesinin ikinci kez aynı hataya düşeceğini sanmıyorum .
        umarım öyle olur...

Yorum

• albayrak:stad hikayesi kaç seçim daha götürür acaba!!!
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• sadece 1 hakkı vardı onu da kullandı.
            "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Albayrak nori herhalde stadın kolonlarını bir yerlere götürür nede olsa mütahit!!
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Anti Albayrakcilara bir kac tezimi curutmelerini arzu ediyorum

1. BU adam Fatih Tekke satildigi an Taraftar tepkisini ve prestij kaybedecegini biliyormuydu bilmiyormuydu??

2.Bu adam Taraftara siirin gozukebilmek icin TRABZONSPORA bankadan kredi cekerek MILYONLARLIK TRANSFER yapabilirmiydi yapamazmiydi???

3.Bu adam stat projesini baslatirken ve Trabzonspora baskan adayi olurken o kadar kendi isi arasinda bu adamin derdi neydikide gidip takima baskan adayi oldu? O kadar riskli bir gorevi istemesi?? Riskli diyorum cunki basarisizlikta kaybedecegi is dunyasinda PRESTIJ diye birsey var!!

4. Her seferinde KULAKTAN duyma laflarla ona atilan IFTIRALAR. (BORCLA VE PARAYLA ILGILI) Ama ispat ve belge dediginde COK SAYGI DEGER GAZETE KUPURLERINI belge olarak gosteren TARAFTARLAR ve GAZETE YAZARLARI! Defalarca anlatiliyor TRABZONSPORDA o kadar kolay muhasebeyle oynanmasi mumkun olmadigini 4-5 yerden denetlendigini ve defalarca DIVAN KURULU BASKANI bu isin takip ettigini ve mali genel kurulda muhasebe tastik edildiginden BIHABER TARAFTARLAR VE KOSE YAZARLARI bunlari bilmek islerine geliyormu gelmiyormu???

5.POPULIST politikalar yurutmesini isteyen TARAFTAR hicmi bilmez bu isin ekonomik boyutunu. Trabzonsporun FINANS durumunu??? EGONUZU TATMIN etme uguruna bir KOCA TAKIMI yok etmeye kadar gozunuz gormez oldugunu???

BU SORULARIMI LUTFEN MANTIKLI VE AKLI SELIM OLARAK CEVAPLANDIRIN. Oyle omrunde 5 lira alisveris yapmamis, bir sirketin, dernegin nasil dondugunden bihaber olan ve kulakdan dolma laflarla, gazete sutunlerinde cikan mansetlerle bana ispat getirmeyin!! Ve varsayimlarlada lutfen duygulariniza, onyargilariniza tercuman olmayin!!! AMERIKADA BIR LAF VARDIR : bir kimse sucu ispat edilemedigi surece SUCSUZDUR!!

Ben bu isin kulup bazinda yorumunda bulundum. Sportif basarisizligi ornek gostermeyin!!

Yorum

• klub bazinda simdi konusmaya bir baslarsak albayragin sonu hicte iyi olmaz, birakim boyle kalsin. delil belgede hikaye. sirkette dernekte yonettik. bir sirket bu kadar kotu yonetilmez. bizim bildiklerimiz yeterli. Esenlerde yaptigi trilyonluk insaatlari cok iyi biliyoruz. sunun sordugunuz sorularin cevaplari hepsi icinde. ama siz farkli bakiyorsunuz, biz farkli bakiyoruz. bizim hata gorduklerimiz sizin dogrulariniz. surasinda 2 aylik baskanlik suresi kalmis. keyfini cikarsin.

asil supriz ondan sonra. klubu gercek sahipleri yani taraftar yoneticek. Ihtilal zamani. Izlemeye devam edin.
                  Saygilar.
                  En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 15.10.2007, 23:32.

Yorum

• İlk olarak trabzon asigi tarafından gönderildi
                    Anti Albayrakcilara bir kac tezimi curutmelerini arzu ediyorum

1. BU adam Fatih Tekke satildigi an Taraftar tepkisini ve prestij kaybedecegini biliyormuydu bilmiyormuydu??

2.Bu adam Taraftara siirin gozukebilmek icin TRABZONSPORA bankadan kredi cekerek MILYONLARLIK TRANSFER yapabilirmiydi yapamazmiydi???

3.Bu adam stat projesini baslatirken ve Trabzonspora baskan adayi olurken o kadar kendi isi arasinda bu adamin derdi neydikide gidip takima baskan adayi oldu? O kadar riskli bir gorevi istemesi?? Riskli diyorum cunki basarisizlikta kaybedecegi is dunyasinda PRESTIJ diye birsey var!!

4. Her seferinde KULAKTAN duyma laflarla ona atilan IFTIRALAR. (BORCLA VE PARAYLA ILGILI) Ama ispat ve belge dediginde COK SAYGI DEGER GAZETE KUPURLERINI belge olarak gosteren TARAFTARLAR ve GAZETE YAZARLARI! Defalarca anlatiliyor TRABZONSPORDA o kadar kolay muhasebeyle oynanmasi mumkun olmadigini 4-5 yerden denetlendigini ve defalarca DIVAN KURULU BASKANI bu isin takip ettigini ve mali genel kurulda muhasebe tastik edildiginden BIHABER TARAFTARLAR VE KOSE YAZARLARI bunlari bilmek islerine geliyormu gelmiyormu???

5.POPULIST politikalar yurutmesini isteyen TARAFTAR hicmi bilmez bu isin ekonomik boyutunu. Trabzonsporun FINANS durumunu??? EGONUZU TATMIN etme uguruna bir KOCA TAKIMI yok etmeye kadar gozunuz gormez oldugunu???

BU SORULARIMI LUTFEN MANTIKLI VE AKLI SELIM OLARAK CEVAPLANDIRIN. Oyle omrunde 5 lira alisveris yapmamis, bir sirketin, dernegin nasil dondugunden bihaber olan ve kulakdan dolma laflarla, gazete sutunlerinde cikan mansetlerle bana ispat getirmeyin!! Ve varsayimlarlada lutfen duygulariniza, onyargilariniza tercuman olmayin!!! AMERIKADA BIR LAF VARDIR : bir kimse sucu ispat edilemedigi surece SUCSUZDUR!!

Ben bu isin kulup bazinda yorumunda bulundum. Sportif basarisizligi ornek gostermeyin!!
                    bu sorularınıza defalarca ve defalarca hatta defalarca kanıtlarla, savunduğunuz adamın kendi sözleriyle cevap verildi. Verilecek te...

Bilmek istediğim tek şey şu...
                    Biz kulaktan dolma bilgilerle bunları söylerken siz hangi objektif ve tarafsız belgelerle sayın başkanı savunuyorsunuz.

1,5 yıl içerisinde kulüpte görülmedik rezalet bırakmayan (kurumsal açıdan) bir başkan ve yönetim kurulunun yukarda bahsettiğiniz her hareketi doğru olsa bile savunulacak ne tarafı vardır...

en tuhafı da bir futbol kulübü olan Trabzonsporun başındaki yönetimi değerlendiriken bizden sportif başarısızlığı baz almamamızı istemenizdir. Burası da daha bir tuhaftır ne hikmetse...

Sözün özü birileri savunacaktır bu da normaldir. Ama birileri de bu yönetimi mutlaka ama mutlaka gönderecektir. Bu da normaldir. hatta hem normal hem helal hem de adalettir.

Eyvallah....

Yorum

• Şuan ki mevcut yönetimin yaptığı olumsuzluklar kadar pek az da olsa yaptığı çok doğru hareketleride olduğu gözardı edilemez..

-Marcelinho bir dünya yıldızı idi ve alındı, Keza Musampa da öyle..(Dünya yıldızı sözleri tutuldu)..
                      -F.Tekke'nin kafa olarak rahat olmadığını belirtmesiyle beraber, gönderilmesi en olumlu icraatlerinden birisi.
                      -Marcelinho'nun takıma uyum sağlayamayışı ile gönderilmesi ve ondan gelen para ile 4 tane oyuncu alınması.
                      -Lazaroni'nin gönderilmesi.
                      -Hacıosmanoğlu'nun istifasının kabul görmesi.
                      -Özkan Sümer'in altyapı sorumluluğuna getirilmesi.
                      -Ve son olarak ''Şehitlerimiz'' konusunda ki duyarlılıkları..

Aklımda olan bunlar...
                      Ben seni tanıdıktan sonra.
                      Hep sağ tarafıma dönük yatarım..
                      Kalbimde ki sen solda ezilme diye...

Yorum

• Marcelinho bir dünya yıldızı idi ve alındı, Keza Musampa da öyle..(Dünya yıldızı sözleri tutuldu
                        Aldı,sahip çıkmadı.Kaçırtılmasına izin verdi.

-F.Tekke'nin kafa olarak rahat olmadığını belirtmesiyle beraber, gönderilmesi en olumlu icraatlerinden birisi.
                        Satıp sonra geri almaya çalışıp sonra onu da beceremeyip her şeyi birbirine karıştırdılar.

-Marcelinho'nun takıma uyum sağlayamayışı ile gönderilmesi ve ondan gelen para ile 4 tane oyuncu alınması.
                        Ayman,Erdinç,Tolga bunlardan üçü olmasın?

-Lazaroni'nin gönderilmesi.
                        Lazaroni'yi gönderip ; Ziya Doğan'ı getirdi.

-Ve son olarak ''Şehitlerimiz'' konusunda ki duyarlılıkları..

Sevindiğim tek icraatları.
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 16.10.2007, 00:14.

Yorum

• Alper kardeşim, bardağa boş tarafından bakarsak analizlerimizi iyi yapamayız. Bu yapılanların hepsi, yapılması gereken olaylardır. Marcelinho-Musampa hocanın gazabına uğramıştır kesinlikle. Tekke'nin o an kafasının rahat olmadığını söylediğini hepimiz biliyoruz. Bu bağlamda gönderilmesi doğruydu, tekrar alınmasında bi sakınca yoktur. O zaman Ş.Güneş'in bir daha bu kapıdan içeri girmemesi mi gerekir?.

Ben Albayrakçı bir kişi değilim. Ama bu değildir ki yapılan doğruları göz ardı edeyim. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermeliyiz...

Yorum

• Ben bardağa her zaman boş tarafından bakarım.Diğer tarafı zaten dolu.Bak senin yarım dolu bardak bizi kurtarmaya yetmedi.

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bardağa her zaman boş tarafından bakarım.Diğer tarafı zaten dolu.Bak senin yarım dolu bardak bizi kurtarmaya yetmedi.
                              Anlaşıldı kardeşim nasıl istersen. Zaten ben bunların söylerken birilerine epmoze etmek maksadında açıklamadım. Ama görüyorum ki sen öyle algılamışsın, canın sağolsun...

Yorum

• Fikirlerimizi paylaşıyoruz.Demek istediğim senin olumlu gördüğün şeyler yetmedi.Yoksa laf sokmuş gibi olduysam kusura bakma öyle bir amacım yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X