Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 24 saat yasayan stad. Icinde yasayacak herhalde futbolcular yoksa biraz zor yasar 24 saat (icini disko misko pavyon filan yapmayi ruslari yerlestirmeyi düsünmüyor umarim ? ) ama rüyamda durumlar farkli tabii. Cezasini ersen martin gibi sonunda kim ceker biliyoruz. Para islerine gelince albayrak nedense gitmek bilmiyor.

Bence kulübün borcunu degilde bizi bitirmesin.
    En son sanatik tarafından düzenlendi; 05.11.2007, 12:40.
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• albayrak tamam mı devam mı?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• xxxxxxx sitesindeki ankette Albarak tekrardan aday olsun diyenler çoğunlukta. Bende oy kullandım tekrardan aday olması yönünde. Tabi verdiğim bu oy asılnda ortada Albayraktan düzgün başkan adayı olmamasından kaynaklanmaktadır. Yani bu yönetim hatalardan ders almışa benziyor inşallah öyledir ben yanılmam ama gidişat öyle gibi.

Şimdi yeni bir yönetim gelse onun doğruyu yanlışı anlaması da bir 3 sene alsa al başına belayı. Gelebilecekler arasında adam gibi başkan olsa onu destekleyelim diyecem ama desteklenecek karakterde bir başkan adayı yok.
        Albayrak ın karşısına bu tarz adaylar çıkarza rüzgarı arkasına alır ve yine başkan seçilir. Gidişat bunu göstermekte.
        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 16:42.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bir Ersun Yanal takımın basina geldi diye yonetimin hatalarından ders aldigini dusunmek kendimizi kandırmaktan ote birsey degildir.
          "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Tabi ki Albayrak yeniden aday olsun daha dolmamış çilemiz var onuda dolduralım hem bizim hakkımızdan Albayraktan başkası gelemez..O kötünün iyisi..

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              xxxxx sitesindeki ankette Albarak tekrardan aday olsun diyenler çoğunlukta. Bende oy kullandım tekrardan aday olması yönünde. Tabi verdiğim bu oy asılnda ortada Albayraktan düzgün başkan adayı olmamasından kaynaklanmaktadır. Yani bu yönetim hatalardan ders almışa benziyor inşallah öyledir ben yanılmam ama gidişat öyle gibi.

Şimdi yeni bir yönetim gelse onun doğruyu yanlışı anlaması da bir 3 sene alsa al başına belayı. Gelebilecekler arasında adam gibi başkan olsa onu destekleyelim diyecem ama desteklenecek karakterde bir başkan adayı yok.
              Albayrak ın karşısına bu tarz adaylar çıkarza rüzgarı arkasına alır ve yine başkan seçilir. Gidişat bunu göstermekte.
              Kesinlikle katılıyorum

Ayrıca şu çok iyi bilinmeli ki yeni gelecek yönetimin ilk icraatı Ersun Yanal'ı göndermek olur
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 16:42.
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Allah korusun onu araliktan sonra birdaha bu kulubün basinda görmek istemiyorum, size söylüyorum ama anlamiyorsunuz bu adam baskanliktan ANLAMIYOR.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle katılıyorum

Ayrıca şu çok iyi bilinmeli ki yeni gelecek yönetimin ilk icraatı Ersun Yanal'ı göndermek olur
                  öyle bişey yok ersun hocanın 3 yıllık anlaşması var bunlar konuşulmuş ve ersun hoca bu yüzden imza atmış . Albayrak kesinlikle kalmıcak bu taraftarın artık sabrı yok en sonunda çıldırıp kötü şeyler yapacagız yani bumu olsun . Kendileri gitmedi ama seçimle gidecekler ayrıca bunca şeyden sonra kalkıpta albayraga oy verecek adamın aklından şüphe ederim. Gelecek yönetimde ersunyanalı göndermeye kalkarsa onunda aklından şüphe ederim .

Ama şöyle bişey olacak albayrak son günlerini yaşıyor GİDECEK.. Yeni gelen yönetim her halukarda ersun hocayla çalışmayı isticek artık macera aramıyoruz ersun hocadan iyiside YOK ZATEN

YÖNETİM İSTİFA DEMİYORUM ARTIK YÖNETİM GÜLE GÜLE........
                  ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                  **ARSİNLİ AKREP**
                  **61*77**

Yorum

• yönetim zaman zaman hatalarda yapsa nasıl geldiyse öyle gitmelidir...görevinede devam etmek istiyorsa yeniden aday olurlar seçilirlerse görevlerine devam ederler...tribünlerin her canı istediğinde veya beğenmediğinde birileri göndermesi bütün camiayı etkiler...bakın g.saraya geçen sene a.sami yen stadını yaktılar ne oldu bugün lig lideri...ya fener...aziz yıldırım en çok g.saray şampiyonluğu gören başkan dediler....bugün avrupada ses getiriyor...
                    bence eğri oturup doğru konuşmak lazım...

Yorum

• İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yönetim zaman zaman hatalarda yapsa nasıl geldiyse öyle gitmelidir...görevinede devam etmek istiyorsa yeniden aday olurlar seçilirlerse görevlerine devam ederler...tribünlerin her canı istediğinde veya beğenmediğinde birileri göndermesi bütün camiayı etkiler...bakın g.saraya geçen sene a.sami yen stadını yaktılar ne oldu bugün lig lideri...ya fener...aziz yıldırım en çok g.saray şampiyonluğu gören başkan dediler....bugün avrupada ses getiriyor...
                      bence eğri oturup doğru konuşmak lazım...
                      bu ahval ve şartlar içerisinde takımımızın bu yönetimden başka şansı yoktur.
                      En son Nurettin Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 09:21.

Yorum

• artık yönetim istifa diyenlerde açıkçası art niyet aramaya başladım...yönetim gitsinde ne olursa olsun demekten başka bir anlam çıkaramıyorum...

Yorum

• Bende Albayrak'ı bi gerekçe göstermeden savunan ve her koşulda suçu taraftara atanlarda art niyet arıyorum ...

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            xxxxx sitesindeki ankette Albarak tekrardan aday olsun diyenler çoğunlukta. Bende oy kullandım tekrardan aday olması yönünde. Tabi verdiğim bu oy asılnda ortada Albayraktan düzgün başkan adayı olmamasından kaynaklanmaktadır. Yani bu yönetim hatalardan ders almışa benziyor inşallah öyledir ben yanılmam ama gidişat öyle gibi.

Sonunda taraftar mazoşist oldu şaka bir yana galiba albayrak sanırım seçim yatırımı olsun diye taraftarları satın almaya başlıyor. Albayraktan düzgün başkan yokmuş bence albayraktan beter başkan yok.Peki siz inanıyormusunuz albayrağın bize çektirdiklerinden ders aldığını yada alacağını? Hiç sanmıyorum. Siyasi görüşü için böyle adamları desteklerseniz başımız daha çok ağrır.Ya ya ya şa şa şa paralı böyük başkan albayrak çok yaşa
                            En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 16:45.

Yorum

• iğneyi kendimize batırmazsak başkasının çuvaldızı bizi acıtır dostum...

Yorum

• Sen kendine batırabilirsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X