Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazılarının Hami sempatisi, taraftar içinde giderek antipatiye dönüşme sürecine girdi ne yazık ki. En büyük tehlike de bunun genele yaygınlaşması (şimdilik).
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hami 6 ay sonra Mircea Lucescu...Hami Mandiralida yardimci Hoca..
      Eh bu çok açık bir şekilde ortaya kondu artık açıklanmasa da
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerçekleri görmen gerek ondan bahsediyorum, yükseklerden uçmak iyidir ama düşünce canın çok yanar.
        Trabzonspor'un gerçekleri Ömer Şişmanoğlu olamaz. Ben Ömer Şişmanoğlu'nu istiyorum demek, futbolcu portföyüm ortalama bir anadolu takımı taraftarı kadar demektir.
        8. Kuşatma

Yorum

• Başkan basın toplantısı düzenleyecek deniliyor .
          .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'un gerçekleri Ömer Şişmanoğlu olamaz. Ben Ömer Şişmanoğlu'nu istiyorum demek, futbolcu portföyüm ortalama bir anadolu takımı taraftarı kadar demektir.
            Sen bir kanal tutturmuşsun oradan şarkı söylemeye devam ediyorsun ben seni tutmayım...

Yorum

• 1 yıllık opsiyonun bana kalırsa açıklaması şu: Olur da Uefa'dan men ve transfer yasağı cezası alırsak kolay kolay üst düzey bir hoca gelmez. O zaman da Hami ile devam ederiz. Ama yok ekonomiyi biraz olsun düzeltir, cezadan kurtulursak yeni Lucescu vari hoca ile anlaşırız. Hatta Soner başta olmak üzere diğer gereksiz oyuncuların da bu transfer yasağı tehlikesi yüzünden takıma katıldığını düşünüyorum. Herhangi bir yasak durumunda elimizdeki oyuncularla oynamak mecburiyetinde kalacağız.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1 yıllık opsiyonun bana kalırsa açıklaması şu: Olur da Uefa'dan men ve transfer yasağı cezası alırsak kolay kolay üst düzey bir hoca gelmez. O zaman da Hami ile devam ederiz. Ama yok ekonomiyi biraz olsun düzeltir, cezadan kurtulursak yeni Lucescu vari hoca ile anlaşırız. Hatta Soner başta olmak üzere diğer gereksiz oyuncuların da bu transfer yasağı tehlikesi yüzünden takıma katıldığını düşünüyorum. Herhangi bir yasak durumunda elimizdeki oyuncularla oynamak mecburiyetinde kalacağız.
                Aynen durum budur.

Lakin hami basarili olursa kupayida alirsa devam sansi cok yüksek.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan basın toplantısı düzenleyecek deniliyor .
                  evet bugün 10:15 ' te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hami basarili olursa bile kalsin demiyorsun yani?

Sizin derdiniz Trabzonspor falan degil...
                    Hayir kalmasin cünkü Hamiyle Sampiyon olunmaz.mümkün degil . Lucescu gelecek gelmelide.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayir kalmasin cünkü Hamiyle Sampiyon olunmaz.mümkün degil . Lucescu gelecek gelmelide.
                      Onyargilari yikmak atomu parcalamaktan bile zordur haklisin.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Sen bir kanal tutturmuşsun oradan şarkı söylemeye devam ediyorsun ben seni tutmayım...
                        Evet, ben Trabzonspor'un basit bir anadolu takımı gibi yönetilmesini hazmedemiyorum. Sadece Trabzonlu olduğu için takımın içinde olan vasıfsız insanları görmek istemiyorum.
                        8. Kuşatma

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Basın toplantısı başlayacak birazdan .
                          .

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hami'nin gelişinin en büyük nedeni taraftar. Daha doğrusu mevcut şartlarda sene sonuna kadar geçiş elemanı olarak görev alacak birine ihtiyaç vardı, taraftarın Hami sevdası nedeniyle o isim Hami oldu.

**

Kulüp şuan tam anlamıyla iflas durumunda, mayıs ayına kadar tasarruf falan değil amiyane tabirle oruç tutmamız lazım. Şu durumda yapılacak en ufak harcama bile şubat ayındaki uefa fair play görüşmesinde kulübün elini ciddi şekilde zora sokup ve cezanın katmerlenmesine neden olabilir. Allah korusun bi transfer yasağı demek bütün projenin çöpe gitmesi anlamına geliyor. Ortada hafife alınacak bi durum yok.

Şuan Trabzonspor ve Trabzonspor markası belki de tarihinin en düşük değerinde. Eğer zor durumdaysan elindeki mal iyi olsa bile karşıdaki adam "nasıl olsa satmak zorunda" diye düşünüp 5 liralık teklifini 2ye düşürür. Yani forma reklamı vs. gibi gelir getirecek kalemlerin şuanda kullanılması ancak İHO gibi bi çapsızın yapabileceği bi iş.

Devre arasında yabancı bi teknik adam getirmek müthiş bi külfetin altına girmek demek, ki şu kadroyla kulübün şu haliyle başarılı olma şansı maksimum %30. Durduk yere bi kamyon tazminat ödemenin alemi yok.

Yönetim de bunu düşünerek sene sonuna kadar soft ve masrafsız bi geçişi tercih edip tercihini Sadi hocadan yana kullandı ama işler istenildiği gibi gitmedi ne yazık ki. Şimdi aynı mantıkta B planı olarak Hami hoca geliyor. Ben ne karakter ne hocalık olarak Hami'yi zerre beğenmem ama şu durumda yapılacak en mantıklı tercih Hami'ydi, çünkü taraftarın da gazı biraz alınmış oldu. Zaten taraftarın geneli Hami'yi istiyordu, yönetim bu anlamda oluşabilecek baskıyı da minimine etti. Hiç patırtısız, gürültüsüz, masrafsız bi tercih oldu.

Hayırlısı olsun. Umarım sene sonuna kalmadan şu eldekileri gönderip mayıs ayına mali olarak rahatlamış şekilde ulaşırız.
                            En güzel, mantıklı yorumlardan biri diyebilirim.
                            Hamiş

Yorum

Bırak şimdi, ihonun "gerçekleşen" yalanlarını saymaya kalksak burdan köye yol olur. Hemen başlama karalamaya az sabret bari.
                              adam 3 ayını yeni doldurmuş şimdiden atııp tıutmalar başlamış,

takım maddi manevi,sportif açıdan dipteydi zaten

gelmeden bu seneden beklentimiz yok dedi zaten

Usta'nın işi zannetiğimizden daha zor
                              sakin olun...

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hami'nin gelişinin en büyük nedeni taraftar. Daha doğrusu mevcut şartlarda sene sonuna kadar geçiş elemanı olarak görev alacak birine ihtiyaç vardı, taraftarın Hami sevdası nedeniyle o isim Hami oldu.

**

Kulüp şuan tam anlamıyla iflas durumunda, mayıs ayına kadar tasarruf falan değil amiyane tabirle oruç tutmamız lazım. Şu durumda yapılacak en ufak harcama bile şubat ayındaki uefa fair play görüşmesinde kulübün elini ciddi şekilde zora sokup ve cezanın katmerlenmesine neden olabilir. Allah korusun bi transfer yasağı demek bütün projenin çöpe gitmesi anlamına geliyor. Ortada hafife alınacak bi durum yok.

Şuan Trabzonspor ve Trabzonspor markası belki de tarihinin en düşük değerinde. Eğer zor durumdaysan elindeki mal iyi olsa bile karşıdaki adam "nasıl olsa satmak zorunda" diye düşünüp 5 liralık teklifini 2ye düşürür. Yani forma reklamı vs. gibi gelir getirecek kalemlerin şuanda kullanılması ancak İHO gibi bi çapsızın yapabileceği bi iş.

Devre arasında yabancı bi teknik adam getirmek müthiş bi külfetin altına girmek demek, ki şu kadroyla kulübün şu haliyle başarılı olma şansı maksimum %30. Durduk yere bi kamyon tazminat ödemenin alemi yok.

Yönetim de bunu düşünerek sene sonuna kadar soft ve masrafsız bi geçişi tercih edip tercihini Sadi hocadan yana kullandı ama işler istenildiği gibi gitmedi ne yazık ki. Şimdi aynı mantıkta B planı olarak Hami hoca geliyor. Ben ne karakter ne hocalık olarak Hami'yi zerre beğenmem ama şu durumda yapılacak en mantıklı tercih Hami'ydi, çünkü taraftarın da gazı biraz alınmış oldu. Zaten taraftarın geneli Hami'yi istiyordu, yönetim bu anlamda oluşabilecek baskıyı da minimine etti. Hiç patırtısız, gürültüsüz, masrafsız bi tercih oldu.

Hayırlısı olsun. Umarım sene sonuna kalmadan şu eldekileri gönderip mayıs ayına mali olarak rahatlamış şekilde ulaşırız.
                                Forumda yenilerdensiniz ama yorumlarınz bi harika ,devam...
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X