Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elin oğlu yatabare, Ndoye aldıda ne oldu kovalamak için neler çekiyorsun
    Yatabare yanlış bir transferdi ama N'doye'un böyle bir performans göstereceğini kimse beklemiyordu.Velev ki ikisi de yanlış transfer olsun. Ömer Şişmanoğlu'nu istemesi Hami'nin vizyonunu ortaya koyar. Hami'nin çapı budur. Ptt topçularıyla şampiyon olabileceğini sanar. Her iyi oyuncu iyi teknik direktör olacak diye bir şey yok. 14 maçta 6 galibiyet aldı diye efsane haline geldi resmen. Ben de isterim başararılı olsun, başarıdan başarıya koşalım Hami ile, ama bana bu umudu verecek hiçbir somut olgu yok.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yatabare yanlış bir transferdi ama N'doye'un böyle bir performans göstereceğini kimse beklemiyordu.Velev ki ikisi de yanlış transfer olsun. Ömer Şişmanoğlu'nu istemesi Hami'nin vizyonunu ortaya koyar. Hami'nin çapı budur. Ptt topçularıyla şampiyon olabileceğini sanar. Her iyi oyuncu iyi teknik direktör olacak diye bir şey yok. 14 maçta 6 galibiyet aldı diye efsane haline geldi resmen. Ben de isterim başararılı olsun, başarıdan başarıya koşalım Hami ile, ama bana bu umudu verecek hiçbir somut olgu yok.
      Ömer o dar Türk havuzunda ve yabancı kontenjanında iyi bir oyuncuydu
      Adam e.güral ve henrique ile neler yaptı Lig'te
      O kadar vizyonlu hocalar geldi ne yıldızlar aldılar cardo dışında alayını sopa ile kovalarsın eminim
      Ne vizyonlu hocalarımış ki bunlar çuvalla para verilmesine göz yumdular
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• 4 aylık teklifi anca Ünal, Hami veya Sadi hoca kabul ederdi. Bence aralarından en iyisi Hami, yönetim de böyle bir seçim yaptı. Lucescu olayına da pek inanmıyorum ama sene sonuna kadar iflas etmez biraz toparlanırsak, iyi bir proje hocası getireceklerine dair güvenim tam.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En cok takimdaki Lampard ,Pique vari oyuncular sevinmistir
          Hami dusmani kalmamis forumda nereye gittiler?
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ömer o dar Türk havuzunda ve yabancı kontenjanında iyi bir oyuncuydu
            Adam e.güral ve henrique ile neler yaptı Lig'te
            O kadar vizyonlu hocalar geldi ne yıldızlar aldılar cardo dışında alayını sopa ile kovalarsın eminim
            Ne vizyonlu hocalarımış ki bunlar çuvalla para verilmesine göz yumdular
            Renkdaş ben diğer hocaları savunmuyorum burada. Ayrıca adamın e. güral ve henrique ile hiçbir şey yaptığı da yok kendimizi kandırmak anlamsız. Paralel evrende farklı maçlar mı oynandı? 14 maçta 6 galibiyet iste daha neyini savunuyorsunuz anlamadım.
            8. Kuşatma

Yorum

• Ndoye nin transferinden ziyade aldığı rakam yanlıştı. ..

Cardozo nun 2.5 aldigi yerde Ndoye tas catlasa 2 alacak ...

Benim nazarimda 2.5 alacak topcular Schenider Gomez Melo Alex hatta Burak...

Burak buraya kalite olarak yakismadi belki ama atiyor mu atiyor..Kazandiriyor mu kazandiriyor..

Ndoye Constant Mbia bunlar o rakamlara oynayacak topcular degiller..Digerlerinden ziyade Mbia ilerde basan bir takimla beraber o paraları hakedebilir...

Yorum

• Ndoye nin transferinden ziyade aldığı rakam yanlıştı. ..

Cardozo nun 2.5 aldigi yerde Ndoye tas catlasa 2 alacak ...

Benim nazarimda 2.5 alacak topcular Schenider Gomez Melo Alex hatta Burak...

Burak buraya kalite olarak yakismadi belki ama atiyor mu atiyor..Kazandiriyor mu kazandiriyor..

Ndoye Constant Mbia bunlar o rakamlara oynayacak topcular degiller..Digerlerinden ziyade Mbia ilerde basan bir takimla beraber o paraları hakedebilir...

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel şimdi17 saniye önce
                  Baskan Muharrem Usta bugün (Persembe) saat 10.15'de M. Ali Yilmaz Tesisleri'nde basin toplantisi düzenleyecek.

Yunus Emre Sel @yunusemresel şimdi4 saniye önce
                  Bir aksilik olmaz ise Aspor'dan canlı olarak yayınlanacak basın toplantısı.
                  En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 21.01.2016, 09:38.
                  Oscar CARDOZO
                  İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                  Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• SPORX.COM ‏3 saniye önce
                    SON DAKİKA! Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Hami Mandıralı oldu. Mandıralı, Trabzonspor'dan aylık 100 bin TL alacak.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Hami'nin temkinli futbol oynatışı şuan tam bize göre.
                      6 ay bile olsa faydalı olacağı kanaatindeyim.
                      Ama yönetimin Hamiye fiili destek verip artislik yapan futbolcuların kulağını çekmesi gerekli.
                      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• NTV Spor ‏@ntvspor 35 sn.35 saniye önce
                        SON DAKİKA | Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

1,5 yıl fazla olmuş, 6 ay neyine yetmiyordu
                        .

Yorum

• 1.5 yıllık mı? Sene sonu bir de bunla uğraşırız
                          1 yili opsiyonmuş pardon.Parası da makul

Yorum

• 1.5 yillik anlasma yapilmis.

Yorum

• opsiyonluymus ama . Hami gelecek sezonda takimin basinda olursa Muharrem usta tarihin en büyük yalancisi olmus olacak.

Yorum

• 1 yillik opsiyon kullanilmaz sıkıntı yok...Ayrica gecen dönemde ki gibi gözle görülür bir gelisme kaydederse de devam edebilir benim icin sıkıntı yok..O ışığı görmeliyiz ama..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X