Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Malouda yedek beklerken Şahin Aygüneş'i oyuna alan bir hoca

Yorum

• Yeni playmaker Atik adlı şahıs olacaktır kendisine gün doğdu yaveride Aydoğdu adlı elemandır

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lucesku trabzonspora neden gelmez
        1-ukraynada çok iyi para kazanıyor hatta ve hatta shaktar başkanının bankasında 20 milyon euro parası olduğu söyleniyor.
        2- istanbulun 3 yalakası hoca aradıklarında ilk tercihleri heplucesku oldu ama hiçbirine gitmedi tutup bizemi gelecek.
        3-shaktara her zaman gönül bağının olduğunu ve kovulmadan burdan ayrılmam diye defalarca yaptığı açıklamalar var
        4-shaktar başkanıyla arası çok iyi ve onun sözünden çıkmıyor
        5-ukraynada shaktarın şampiyonluk şansı 100 de 60 ama trabzonsporun şampiyonluk şansı 100 de 20 bunu çok iyi bilen lucesku 100 de 60 ı seçer
        6-ukraynada sinirsiz stressiz parasını kazanıyor türkiyeye gelip neden kendini sin,r strese soksun
        7-sizce şartlar bu iken lucesku trabzonspora gelirmi bence gelmez.
        Luce belki heyecan arıyodur. Olamaz mı.
        Ben bazı şeyleri çantada keklik görmektense bişeyler için mücadele edip başarmayı daha çok isterim.Luce her sene şampiyon ee bu adam bundan tat bile almaz. Yeni başkan yeni stat yeni bir oluşum bunun bir parçası olmak kim istemez.Herşeye memur zihniyetiyle bakmayalım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        En son yüregimts tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 14:26.
        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Levent Ustabaşı @narvent · 1 dk.1 dakika önce
          Muharrem Usta, "Trabzonspor Avrupa'dan men edildi" ve "Hami Mandıralı ile anlaşma sağlan" haberlerini yalanladı
          Kim gelir bilmem ama Sadiyi daha fazla kaldıramaz bu camia.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Malouda yedek beklerken Şahin Aygüneş'i oyuna alan bir hoca
            Zaten Malouda üç kişiye bacak arası yaparak gol atan bir adamdı bize geldiğinde, giderken de iyi doldurdu cebini. İhonun kazıklarının ilki ve en güzeliydi.

Bu örnek hiç uymadı.

Yorum

• Yarım sezonluğuna da olsa Hami Mandıralı'yı istemiyorum.

Sadi hocadan artısı kesinlikle yoktur

Trabzonspor'da daha önce başarılı olamadı ve sonraki kariyeri ortada

Kendisini geliştirmek için ne yaptı Trabzonspor'a gelmeden önce ve ayrıldıktan sonra

Yorum

Malouda'nın neden yedek bekletildiğini ve oynatılmadığının örneklerini bolca gördük.....

Demekki Hami , Şahin Aygüneş'i almak zorunda kalacak kadar kötü bir kadroyu idare etmeye çalışıyordu....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hami'nin görev aldığı kısa süren dönemi hatırlıyorum da Sadi Tekelioğlu'na her türlü tercih ederim yarım sezonluğuna.
                  Niye mesela?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zaten Malouda üç kişiye bacak arası yaparak gol atan bir adamdı bize geldiğinde, giderken de iyi doldurdu cebini. İhonun kazıklarının ilki ve en güzeliydi.

Bu örnek hiç uymadı.
                    Rize maçında sakatlanana kadar kötü müydü ? Hami Hocanın egosuna yenilen bir adamdır.

Yorum

Hoca?

Yorum

• yarım sezon için hoca almak bana pek mantıklı gelmiyor, sadi tekelioğlu ile devam etmek de olmaz, ne yapılacak o zaman?
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Malouda'nın neden yedek bekletildiğini ve oynatılmadığının örneklerini bolca gördük.....

Demekki Hami , Şahin Aygüneş'i almak zorunda kalacak kadar kötü bir kadroyu idare etmeye çalışıyordu....
                          Tabi canım.Aygüneş o kadar iyiydiki Antalya'ya gittiğinde yanında götürmüştü.
                          Allah bu yerel zihniyeti def etsin kulüpten.

Yorum

• Hami Luceyle iletişim halinde olacak mı acaba? Yani luce şunu yap bunu yap der mi . Ben nedense luceyle anlaşıldığını düşünüyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• mustafa reşit akçay hoca boşta mı? bak o yarım sezon bu işi yapardı
                              En son mustafakaya tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 14:40.
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niye mesela?
                                Takıma oynattığı oyunu Sadi hocanın oynattığına kıyasla daha çok beğeniyorum.

Hami hoca ile şampiyonluk hayal etmiyorum yanlış anlaşılmasın, kendi çapımda kıyaslama yaptım ve kısa vadede olacak şekilde.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X