Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğru,mevcut durumun başka açıklaması olamaz
    Hoca konusunda söylediğine kesinlikle katılıyorum kardeşim
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ya sen sahaya 4 senede 4 kez gelinlik giymiş yeni gelin gibi sahaya çıkan,3 yönetim gören,sol ayağındaki ayakkabıyı kül kedisine kaptırmış klara kedisini sahaya kurtarıcı olarak sürersen kim ipler ciddiyeti.
      Oyuncular ciddiyetsizmiş.Hoca ya da yönetim neci?

Yorum

• Sampaoli boşa çikti. Yanliş anlamadiysam Chile de yeni Futbol Federasyonu seçilmiş ve anlaşamamişlar. Yerine Bielsa getirilebilirmiş. Keşke Bielsa yada Sampaoli yi biz alsak. Kaliteli ve ucuz Latin Topcular ile ilerde güzel Top oynayan bir Kadro kurulabilir.
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Hami demeyin Allah aşkına, çok yetersiz bir adam. Tamam zamanında çok değerliydi ancak td olacak çapta biri değil.

Ünal Karaman'ı getirmeleri gerekiyor. Ünal Hoca sezon sonuna kadar gayet iyi yönetir takımı. Sonra da kendisine uygun bir görev bulunur. Usta böyle isimleri mutlaka kulüp bünyesinde tutmak isteyecek bir başkan.

Osman Özköylü boşta olsa biçilmiş kaftandı ama Ünal Karaman da bu işin altından kalkabilir.

En azından bir otorite koyar, bari eşofman giyip şapka takmaz, bıyık bırakır, basın toplantısında bağırır, masayı yumruklar, bi şey yapar.

Bu takım beni hasta ediyor..
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami demeyin Allah aşkına, çok yetersiz bir adam. Tamam zamanında çok değerliydi ancak td olacak çapta biri değil.

Ünal Karaman'ı getirmeleri gerekiyor. Ünal Hoca sezon sonuna kadar gayet iyi yönetir takımı. Sonra da kendisine uygun bir görev bulunur. Usta böyle isimleri mutlaka kulüp bünyesinde tutmak isteyecek bir başkan.

Osman Özköylü boşta olsa biçilmiş kaftandı ama Ünal Karaman da bu işin altından kalkabilir.

En azından bir otorite koyar, bari eşofman giyip şapka takmaz, bıyık bırakır, basın toplantısında bağırır, masayı yumruklar, bi şey yapar.

Bu takım beni hasta ediyor..
            Osman hoca Adana Demirspor'a geri döndü değil mi?

Yorum

Osman hoca Adana Demirspor'a geri döndü değil mi?
              Evet, şu an Demirspor'u çalıştırıyor.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Evet, şu an Demirspor'u çalıştırıyor.
                Ekip işi çok önemli.Gelecek hoca ile uyum sağlansa aslında Osman hocadan olacak gibi.

Yorum

• yerli olacaksa Ünal Karaman olsun.
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

Ekip işi çok önemli.Gelecek hoca ile uyum sağlansa aslında Osman hocadan olacak gibi.
                    Ben Osman Hoca'yı potansiyel hocamız olarak görüyorum ki kendisinin hedefi de bu.

Ancak takip ettiğimiz kadarıyla; bana göre iletişimini ve sosyal tarafını biraz geliştirmesi gerekiyor. Bunun dışında gelecek vaat eden bir hoca.

Tabi sir mra için de büyük beklentilerimiz vardı ancak koca bir fiyasko oldu. Bu işler pek belli olmuyor.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Ben Osman Hoca'yı potansiyel hocamız olarak görüyorum ki kendisinin hedefi de bu.

Ancak takip ettiğimiz kadarıyla; bana göre iletişimini ve sosyal tarafını biraz geliştirmesi gerekiyor. Bunun dışında gelecek vaat eden bir hoca.

Tabi sir mra için de büyük beklentilerimiz vardı ancak koca bir fiyasko oldu. Bu işler pek belli olmuyor.
                      MRA konusunda yanlış zamanda aceleye geldi diye düşünüyorum.Osman hoca konusundaki çekincelerinize katılıyorum ancak illaki geliştirecektir kendini,gelişime açık bir yapısı var gözlediğim kadarıyla.

Yorum

• Arkadaşlar, ayakkabı muhabbetine özelden devam edelim lütfen..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar, ayakkabı muhabbetine özelden devam edelim lütfen..
                          Eyvallah arkadasim, senin dedigin gibi yapalim...Trabzonspora hoca bulmak ayakkabi bulmaktan daha önemli,
                          bundan dolayi bende bu saatten sonra hoca arama isnine koyuluyorum, en iyisini bulana kadar aramaya devam....
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Sampaio Şili'den ayrıldı...hadi bakalım..
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sampaio Şili'den ayrıldı...hadi bakalım..
                              Ya yok ya, yani, rüya olur rüya!

EFSANE OLUR!!!

Yorum

şu mahalle kabadayısından mı bahsediyorsun?!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X