Bir sözümde sevgili ustaya ,sevgili başkan seni sonuna kadar destekledik vede desteklemeye devam ediyoruz. amaa;be hemşerim sen takımın bu berbat halini biliyordun bilmiyordum ayaklarını geçecesin . Hesap kitap ortadaydı.Peki ne akla hizmet 50.yılda şampiyonluk sözü verdin bu kadroyla şampiyon olunamayacağını 80 yaşıdaki babanemde biliyor sen bilmiyormusun ???Bir hoca rüyasına savuruldun durdun.Hangi hoca seni bu kadroyla bırak şampiyon yapmayı 3.yapabilir?Bu rezil,kepaze,ahlaksız vede yeteneksiz adamlarla sen 3.dahi olabilir misin??Senin sağ açık mevkiğine adam lazım forvet lazım,sol bek,bir merkez orta saha bir tane gerçek 10 numara mehmet gibi çakma Tahtakale malı değil,2 tane seni rezil etmeyecek stoper alman lazım 7 adam lazım sana nasıl alacaksın.Ayrıca takımdan en başta gitmesi gereken mbia,cavanda,mehmet,soner,deniz,musa,ishak,dauglas gibi adamlar hala duruyor eeeee.Sen bu taraftara hayal satmayı bırakıp 4 yıllık bir plan proje ile çalışabileceğin iyi bir türk hocayı yarın bu takıma kazandırman lazım sonrada taraftara gerçeği açıklayıp şu 50.yıl palavrasını ravfa kaldır zira komik bile değil.Dün lig TV de ersun birşey dedi, karı kız ayağına gönderildi diyenler dinlememiş olabilir:Benden bu kadroyla şampiyon yapmmı istediler(İHO) ben onlara 2 şekilde şampiyon olabilirsiniz dedim.1.Güçlü rakiplerin var parayı bastırıp benim belirlediğim adamları alırsanız sizi şampiyon yaparım.2. Pramoz yok diyorsanız,3 senelik bir proje yapacaksınız bunuda taraftara anlatacaksınız zaman yayarak 3.senenin sonunda şampiyon olabiliriz.Onlar sen bizi elde mevcut takımla şampiyon yap dediler bende bu takımın şimdiki hale geleceğini onlara söyledim......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekli hamle ne ise yapmak görevimiz Fatih...
Uyarı için teşekkürler...
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takıma yapılmış en büyük kötülük kongrenin aralık ayında yapılıyor olması.. diğer bütün kötülükler ondan sonra gelir emin olun.. gelenin eli kolu bağlı kalıyor, panikle bişeyler yapmaya çalışıp kulübü daha da batağa sürüklüyor..Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sözümde sevgili ustaya ,sevgili başkan seni sonuna kadar destekledik vede desteklemeye devam ediyoruz. amaa;be hemşerim sen takımın bu berbat halini biliyordun bilmiyordum ayaklarını geçecesin . Hesap kitap ortadaydı.Peki ne akla hizmet 50.yılda şampiyonluk sözü verdin bu kadroyla şampiyon olunamayacağını 80 yaşıdaki babanemde biliyor sen bilmiyormusun ???Bir hoca rüyasına savuruldun durdun.Hangi hoca seni bu kadroyla bırak şampiyon yapmayı 3.yapabilir?Bu rezil,kepaze,ahlaksız vede yeteneksiz adamlarla sen 3.dahi olabilir misin??Senin sağ açık mevkiğine adam lazım forvet lazım,sol bek,bir merkez orta saha bir tane gerçek 10 numara mehmet gibi çakma Tahtakale malı değil,2 tane seni rezil etmeyecek stoper alman lazım 7 adam lazım sana nasıl alacaksın.Ayrıca takımdan en başta gitmesi gereken mbia,cavanda,mehmet,soner,deniz,musa,ishak,dauglas gibi adamlar hala duruyor eeeee.Sen bu taraftara hayal satmayı bırakıp 4 yıllık bir plan proje ile çalışabileceğin iyi bir türk hocayı yarın bu takıma kazandırman lazım sonrada taraftara gerçeği açıklayıp şu 50.yıl palavrasını ravfa kaldır zira komik bile değil.Dün lig TV de ersun birşey dedi, karı kız ayağına gönderildi diyenler dinlememiş olabilir:Benden bu kadroyla şampiyon yapmmı istediler(İHO) ben onlara 2 şekilde şampiyon olabilirsiniz dedim.1.Güçlü rakiplerin var parayı bastırıp benim belirlediğim adamları alırsanız sizi şampiyon yaparım.2. Pramoz yok diyorsanız,3 senelik bir proje yapacaksınız bunuda taraftara anlatacaksınız zaman yayarak 3.senenin sonunda şampiyon olabiliriz.Onlar sen bizi elde mevcut takımla şampiyon yap dediler bende bu takımın şimdiki hale geleceğini onlara söyledim......
Yorum
-
başkan, tamamen düzmece olduğuna inandığım trt deki lucescu haberine hiç bir şekilde cevap vermedi değil mihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhtemelen sene sonu luce ile anlaşıldı .. içinde bulunduğumuz durumun başka açıklaması olamaz.. bu durumda bize 6 aylık bir hoca lazım.. ben yılmaz vurala da razıyım ama bu sadi ile 6 ayı çıkaramayız.. korkum o ki biz 5-6 hafta içinde yine böyle kötü mağlubiyetler alacağız ve yönetim baskıya dayanamayıp gidip olmadık bir hocayla anlaşacak..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Futbolcular kutsandığı sürece biz daha çoookk başarısızlıklar görürürüz.Öyle ki bazı futbolcular eleştirilemez neredeyse.Ula ne yapmışlar ne.Takım kaptanı feda demişmiş.2 milyon euro ya düşmüşmüş inanın gsliler bile bize gülüp ne kazık yemişler diyor ama biz bilmiyoruz.Bi de bazı oyunculara iyi koşuyor demezler mi aklıma bizim köyden 60 küsür yaşındaki birisiniz sözünü getiriyor.Kahvede maç izlerken istatistikleri verdiler bizimkilerden birisi en çok koşan çıktı falan..vaay ve ne koşmuş denilince amca dedi ki "Bana da 1 milyon euro versinler vallahide bu yaşta o sıtatta basılmadık çim bırakmam".İşin özü başarılı olsun olmasın futbolcular kutsanmaz,kutsanmamalıAli yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha bir bucuk sene var soz verdigi sene icin, zaman kavraminiz nasil calisiyor sizin merak ediyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2017 -1967 :40 ...Seneye başka bir yılamı giriyoruz.Hadi 1 senede benden olsun .Hangi hoca dünyadaki en iyi hocalar dahil bi ekip dahilinde gelse bu kadro 3.olamazzzzzžzzzzzzzzzzz .Kellemi,mesleki kariyerimi koyarım ortaya... Bu sövmemek için kendimi zor tuttuğum ahlaksız kadro 3.Dahi olmaz 4 sene lazım bu iyi aile çocuklarını gönderip yerlerine senibşampiyonluğa oynatacak kalite,ahlak ve aidyet duygusundan adam buluman için.Bjk fedanın 4.senesinde ancak şampiyonluğa oynayabiliyor oda bir ihtimal olabilir de vede bjk senin şu düştüğünü kötü durumlara hiç düşmedi.En kötü 4.oluyordu bjk feda dediğinde önüne geleneğe yenilmiyordu.Gerçekçi olacaksın insanlara açıda gelse ağlatsada gerçekleri söyley ceksin.İhonun polyanna havarileri bizi bu noktaya getirdi buradan dahada öteye geçit yok.
2016-2017 sezonu
2017-2018 sezonu
Dediğiniz gibi mevcut kadroyla gelecek sezon şampiyonluk şansı çok az. Bunun için de ciddi yapılanma gerekli. Ekonomik durum da ortada. Bu yüzden yanlış karar verme şansımız maalesef yok. Muharrem Usta ve yönetiminin yavaş(kişiye göre değişir) davranmalarının sebebi bu bence.
Yorum
-
Tamammmmmmm yavaş davranılıyorda.....24 puanımız var haftaya lider bjk ondan sonraki hafta flaş takım akhisarla 5 maçta 1 puan aldığımız bir deplasmanda oynayacağız.Ondan sonra kayseri.Ayrıca hobit abimizin ne yenilgi ne puan durumu hiçbirşey UMRUNDA değil derdi belası hakem sanki hakem demek bu zeka küpünü kurtaracak sanki buna bir ölçek kum vermişler önünde oyuncak kova sen burada kendi kendine oyna demisle r oynuyor abimiz. Orta dünyada soba boyacısı olan ama saçtığı ışık sayesinde Trabzonspora hoca olan hobit abimizle kaybedeceğimiz âşika4 olan bu Maçlardan sonra o panik nasıl idare edilecek ki ben futboldan anlıyorsamki bu takım 34 puanı anca toplar.?¿??????Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
daha öncede burda söyledik usta yönetimi önümüzdeki sezon için lucesku ile anlaşıldıysa açıklasın ama bence öyle birşey yok lucesku ile felan anlaşılmadı zaten lucesku türkiyeye elmez bunu usta da biliyor işte acı olan bu usta ve yönetimi hoca konusunda büyük hayal kırıklığı yarattı bu işin sadi ile olmayacağı belliydi aralık 6 da seçimi kazandılar ogün bugündür bir lucesku ismidir almış başını gidiyor sanki dünyada başka hoca kalmamış ama şu var ben ihtimal vermiyorum ama lucesku ile anlaştılarsa çıkıp delikanlı gibi açıklasınlar.
Yorum
-
Başkan 2 .yarıyı beklemeye gerekerk yok mbia,cavanda,dauglas,ndoye,mehmet,soner,okay,erkan ,bunlarla değil şampiyonluk yolculuğu şurdan bakkala gidilmez.Özellikle takımdaki yabancı oyuncularla ister ikna ister tehdit hangi yöntemi kullanıyorsanız derhal yolları ayır diyorsun ki hedefimiz yok başımızda hocada yok bu oyuncularından o oynamasına gerek yok mbia denen esmer MARADONAYA rizden 3 osmanlıdan 3 mersinden 3 bursadan 4 tane yemek için ne tahamülüm etmeye nede dünyaların parasını vermeye gerek yok hanı su herif müsvetteleinin fB de olduğunu düşünüyorum da aziz bunları soyunma odasında hangi kıtlıktan hangi kılığa sokardı cipsimi kolamı alıp seyrederim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum