Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursa hocası Hamza daha yeni takımın başına geçmiş,ilk devrenin son maçını kazandılar puanı 18'e çıkardılar maçtan sonra Hamza hocanın açıklaması ''Sezon sonunda avrupa kupasına katılacağız'' şeklindeydi.
    Bizden 6 puan geride,Lig 4. Kasımpaşa ile aralarında 12 puan fark varken yeni hocaları bu açıklamayı yapıyor.Bursa'nın borcu yaklaşık 300 milyon tl ve bizden çok çok daha kötü durumdalar üstelik yönetimlerini kovmak için gün sayıyorlar.
    Bizim bu Bursa camiasından eksiğimiz ne ki adamlar hedefleri doğrultusunda ilerlerken biz olduğumuz yerde sayıyoruz.
    Maalesef Bursa'da dışarda hakemler....

İçerde HER AN HER ŞEYE MUHALEFET EDEN yerli yamyamlar yok....

Kadrolarıda fena değil. en azından direkt olarak kullanabilecekleri 3 tane kaliteli forvetleri var....
    Orta sahaları bizden daha dirençli.....

Bursa'dan bir tek kalede üstünüz o kadar....

Acı ama gerçek
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yılmaz vurala mı düştük yine Dünyada ersun,luce ve ramos dışında hoca yok zaten bu 3 ü olmazsa sadiyle devam

Yorum

Bursa hocası Hamza daha yeni takımın başına geçmiş,ilk devrenin son maçını kazandılar puanı 18'e çıkardılar maçtan sonra Hamza hocanın açıklaması ''Sezon sonunda avrupa kupasına katılacağız'' şeklindeydi.
        Bizden 6 puan geride,Lig 4. Kasımpaşa ile aralarında 12 puan fark varken yeni hocaları bu açıklamayı yapıyor.Bursa'nın borcu yaklaşık 300 milyon tl ve bizden çok çok daha kötü durumdalar üstelik yönetimlerini kovmak için gün sayıyorlar.
        Bizim bu Bursa camiasından eksiğimiz ne ki adamlar hedefleri doğrultusunda ilerlerken biz olduğumuz yerde sayıyoruz.
        İşte tam da bu düşünceler İHO düşüncesi.

Onlar verirken biz nabacaz. Olur mu yakışır mı. Biz Trabzonsporuz ulan!

Gibi 2 sn düşünerek -ki olmayan beyni ile...

Sonunda borç "resmi" olarak 500 milyon TL.

Ama kulüpten söylenene göre her gün yeni bir ödeme çıkıyormuş bunların dışında!

Tabii canım bizim neyimiz eksik. Özel uçakla gidelim. Helikopterle komando gibi iple indirelim.

Fenerin elinden teee isveç'e gidip adam kaldıralım. (!)

Borç kimin umurunda biri çıkıp temizlesin. Temizlenir yeaaaa...

Sene sonu Avrupa kupasına katılamama cezası yüksek ihtimal.

Haberiniz var mı?

Bunu gerçekleştirenleri katıksız savunmanızdan dolayı kendinizi sorguluyor musunuz?

Benim ne şekilde dahlim olmuş bu enkazda diyor musunuz?

Hayır.

Hiç bir şey olmamış, yapılmamış gibi devam şimdi de bu yönetimi "aynı icraat" tarzına zorlama...

PES!
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Bazen eski yönetimi aklayıp yeni yönetime kolay vuruyorsun, bu konuda anlaşamayabiliriz.

Ama dikkat ettiysen "Yeni yönetim sabrı hakediyor ama hoca konusunda hata yaptılar" dedim, ve bu konuda sana katılıyorum.

1.5 ayda bir hoca konusu belli olmuyorsa orada hata vardır. Lucescu gelecek mi gelmeyecek mi hala bilmiyoruz, hevesimiz de kaçtı zaten.

Uzun vadeli hoca olmuyorsa bari kısa vadeli olarak "Sezon sonuna kadar takımı bu hoca ile götürüyoruz" denmeli. Ve bu kişi Sadi hoca değilir. Yeteneklerini tartışmaya açmaya gerek yok iyi veya kötü olabilir. Ben burada kendisini savundum ama geçici bir çözüm olarak savundum. Sene sonuna kadar götürecek hoca bu işe daha hevesle sarılmalı, Sadi hoca kendisi zaten gitmek istiyor, takıma da bu hava sirayet ettiği için artık etkili olması zor.

Bir de kısa dönemli hoca getirilmesini istemek "plansızlık" veya "sabırsızlık" değildir.

Olması gerekeni talep ediyoruz.

Kısa vadeli plan yapmak da bir şekilde plan yapmaktır.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maalesef Bursa'da dışarda hakemler....

İçerde HER AN HER ŞEYE MUHALEFET EDEN yerli yamyamlar yok....

Kadrolarıda fena değil. en azından direkt olarak kullanabilecekleri 3 tane kaliteli forvetleri var....
            Orta sahaları bizden daha dirençli.....

Bursa'dan bir tek kalede üstünüz o kadar....

Acı ama gerçek
            Yuh Faik o kadarda değil

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne dedi ki tam olarak...???
              Süleyman Hurma'nın açıklamaları soruldu. O da bilinen şeyleri söyledi. Yani bu takımın hedefi şampiyonluk olmalı ve bunun için gereken transferler yapılmayacaksa benim hocalık yapmamın bir anlamı yoktu dedi...

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türkiye kupası elde kalan tek hedef. Ligi unutun.
              Türkiye kupası hedefi ise mutlak ulaşılması gereken bir konu. Gelecek yıl şampiyonluk projeksiyonu için vazgeçilmez düğüm noktası.
              Türkiye kupasında çeyrek finalde BJK, FB, GS ve Başakşehir dörtlüsünden biriyle karşılaşacağımız için daha ötesine geçeceğimizi pek düşünmüyorum...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu takım eğer Yılmaz Vural ile kampa girseydi şimdi tabanca gibiydi.

Sene sonuna kadar anlaşacaksın.

1 - Takımın düzgün şekilde raporlanması, kimlerin kalabileceğinin belirlenmesi
                2 - Genç oyunculara şans verilip hangileri takımda kalacak, hangileri 1461'e gidecek, hangileri gönderilecek belirlenmesi
                3 - Türkiye Kupası'na ciddi şekilde asılınması

diye 3 ana hedef ekseninde konuşacaksın. Başarılı olacağına adım gibi eminim.

Ben Güvenç Kurtar veya Yılmaz Vural demiştim ama Güvenç Hoca hem yaşlandı hem de eskisi kadar aktif değil. Biraz da eskilerde kaldı gibi.

Ama Yılmaz Vural'ın bu işi kotaracağına eminim, adam sırf tecrübe. Maç maç düşünür, puanları alır, kupayı da müzeye koyarsa şaşırmam.
                Hocam Yilmaz Vural ile ilgili tüm söylediklerine katiliyorum ama Güvenç Kurtar demeseydin iyiydi Guvenc i cok tutmam ben..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben cani gönülden istiyorum kardesim..Maliyetten kacip yeni hocayi Sadi ile bekleyecegime Yilmaz Vural ile beklerim..Basarisiz olursa zaten gider olursa da devam edersin..Benim inancim tam..
                  sayfalar önce yazdım en iyisi yılmaz vural diye, deli damgası yedim..... yine aynısını yazıyorum bu takıma biraz deli bir hoca lazım,

zaten kim gelirse gelsin bu komediye yakın oyuncu kadrosuyla maxsimum 4. olur, ileriye gidemez...

orta sahası erkan , mehmet, aytaç, okay olan kadronun maç kazanması mucize zaten, onuda bırak defansı ayrı bi şaka malzemesi başlı başına..
                  County of Essex

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte tam da bu düşünceler İHO düşüncesi.

Onlar verirken biz nabacaz. Olur mu yakışır mı. Biz Trabzonsporuz ulan!

Gibi 2 sn düşünerek -ki olmayan beyni ile...

Sonunda borç "resmi" olarak 500 milyon TL.

Ama kulüpten söylenene göre her gün yeni bir ödeme çıkıyormuş bunların dışında!

Tabii canım bizim neyimiz eksik. Özel uçakla gidelim. Helikopterle komando gibi iple indirelim.

Fenerin elinden teee isveç'e gidip adam kaldıralım. (!)

Borç kimin umurunda biri çıkıp temizlesin. Temizlenir yeaaaa...

Sene sonu Avrupa kupasına katılamama cezası yüksek ihtimal.

Haberiniz var mı?

Bunu gerçekleştirenleri katıksız savunmanızdan dolayı kendinizi sorguluyor musunuz?

Benim ne şekilde dahlim olmuş bu enkazda diyor musunuz?

Hayır.

Hiç bir şey olmamış, yapılmamış gibi devam şimdi de bu yönetimi "aynı icraat" tarzına zorlama...

PES!
                    Senin gibi düşünenlerde neyi hakediyor biliyormusun sürüm sürüm sürünecek takımı hakediyor.İHO düşüncesiymişmiş.ligi 10.sırada tamamlarsan kim gelir sana sponsor olur,Hangi taraftarı ertesi sene tribüne çekersin bunları düşündünmü hiç?Resmi borç 410 milyon tl.Hadi diyelim senin dediğin gibi olsun ne bok yiyecez hocasız sezon sonuna kadar cevap versene.Ulan sanki atla deve bişey istiyoruz git iyi bir hocayı kulağından tut getir cüzi rakamda anlaş,Eksik yerlere 2-3 tane kiralık oyuncu al olayı bitir.Noldu şimdi kulübün 50 milyon lirasımı gitti?Sezon sonuna kadar önüne gelenden 3-4 yiyince seneye süper olacağımızımı düşünüyorsun.Sen kime ne anlatıyorsun?

Yorum

• Konu dışı olacak ama bazı haber kaynaklarında muhammet demir ile satış opsiyonlu sene sonuna kadar kiralık anlaşıldığına dair haberler var..
                      Bilgisi olan var mıdır arkadaşlar

wakitsiz
                      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam Yilmaz Vural ile ilgili tüm söylediklerine katiliyorum ama Güvenç Kurtar demeseydin iyiydi Guvenc i cok tutmam ben..

Güvenç iddiasını fazla dillendirmiyorum zaten

Dediğim gibi biraz eskilerde kaldı o, son zamanlarda pek bir başarısı da yok. Ben de düşününce tercih etmem yani.

Ama Yılmaz Vural bu konuda bize ciddi katkı sağlar.

Uzun vadeli olarak ise Alman Thomas Doll ya da daha tecrübeli birisi isteniyorsa Eric Gerets demiştim.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Misal Hamza Hoca'yı Başkan Muharrem Usta takımın başına getirmeye çalışsa idi ;

Özevlatçılar tarafından çoktan aforoz edilmişti.....

( Gsnin hocası bize olurmu , Ondan Yavuz selimde çok var gibi filan ) .....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca kim olmali?
                            Önce hoca olacak kisi ne gibi kriterlere sahip olmali! Bunu belirlemesi gerekir kulübümüz
                            +1967
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazen eski yönetimi aklayıp yeni yönetime kolay vuruyorsun, bu konuda anlaşamayabiliriz.

Ama dikkat ettiysen "Yeni yönetim sabrı hakediyor ama hoca konusunda hata yaptılar" dedim, ve bu konuda sana katılıyorum.

1.5 ayda bir hoca konusu belli olmuyorsa orada hata vardır. Lucescu gelecek mi gelmeyecek mi hala bilmiyoruz, hevesimiz de kaçtı zaten.

Uzun vadeli hoca olmuyorsa bari kısa vadeli olarak "Sezon sonuna kadar takımı bu hoca ile götürüyoruz" denmeli. Ve bu kişi Sadi hoca değilir. Yeteneklerini tartışmaya açmaya gerek yok iyi veya kötü olabilir. Ben burada kendisini savundum ama geçici bir çözüm olarak savundum. Sene sonuna kadar götürecek hoca bu işe daha hevesle sarılmalı, Sadi hoca kendisi zaten gitmek istiyor, takıma da bu hava sirayet ettiği için artık etkili olması zor.

Bir de kısa dönemli hoca getirilmesini istemek "plansızlık" veya "sabırsızlık" değildir.

Olması gerekeni talep ediyoruz.

Kısa vadeli plan yapmak da bir şekilde plan yapmaktır.
                              Ben kimseyi aklamıyorum,Kimsede aklıyorsun deyipte önüme böyle şeyler getiremez.
                              Ben yönetime sabır göstermeyelim minvalinde yorumlar yapmıyorum aksine sonuna kadar desteği hakediyorlar diyorum lakin kısa zamanda atılacak adımlarda var ve bu adımlar atılmazsa Önümüzdeki sezonlarıda etkiler diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu taraftar bu yönetimi de yer.

Çok net.

Yönetimin hataları var ancak bu asla hoca falan değil.

Hata yapmaya zorluyorsunuz yönetimi. Ve yapınca da sizin dahliniz hiç yokmuş gibi kenara çekileceksiniz yine.
                                Cok güzel bir yazi
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X