Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye kupası elde kalan tek hedef. Ligi unutun.
    Türkiye kupası hedefi ise mutlak ulaşılması gereken bir konu. Gelecek yıl şampiyonluk projeksiyonu için vazgeçilmez düğüm noktası.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yilmaz Vurali getirsinler basarili olursa kalir,olmazsa zaten gider..

Muthis bir potansiyeli var kullanmak lazim..

Risk ise risk..
      Yılmaz Vural gibi adamı Türkiye'de madara ettiler ya ona yanıyorum.

Adamda disiplin, yabancı dil, taktik bilgi, heyecan her şey var... İşler kötü gidince kendini geyiğe vurdu ama adam ligde en iyi hocalardan. Şu takıma kupayı aldırır.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En azından @artvints'nin dediği gibi antreman yapmak istemeyen oyuncuları öğrenmiş oluruz
        Vallahi benim ki saka degil..Ben Yilmaz Vuralin futbol bilgisine sonsuz saygi duyuyorum...

Gelsin biraz ortalik senlensin.ayrica

Yorum

6 aylık gelecekse Yılmaz Vural gelsin kendisine büyük haksızlık yapıldığını düşünmüşümdür hep. Adamı gönderdiğimiz zaman ilk 3 içindeydi yanlış hatırlamıyorsam ve şikecileri deplasmanda en son kendisiyle yenmeyi başardık.
          şu ortamda bize futbolcuyu dize getirecek lafını geçirebilecek hoca lazım. futbolcular vurdum duymaz olmuş. ben ilk yarının son maçından sonra egerki hoca sezon sonuna kalacaksa 6 aylıgına Yılmaz Vural gelmeli diye yazmıştım. Sadi hoca iyi niyetli babacan biri onuda futbolcular pek takmıyorlar gibime geliyo. gelsin Yılmaz hoca avrupayı bari kaçırmayalım
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Getirmeyelimde önümüze gelenden 3-4 yiyelim böyle daha güzel
            Gelecek teknik direktör kalıcı olmayacaksa zaten gelmez....

kalıcı olanda sezon arası gelmez.....

o nedenle

40 düşünüp 1 hareket etmek en doğrusu.....

Şu saatten sonra ilk 3 e oynayamayacağımız ayan beyan belli ( Sadi gibi konuştum ) hal böyle iken fazla kasmanın çok masrat etmenin anlamı yok bence....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bizim taraftar profili ile bir kez daha gördük ki proje uzun vadeli bir plan yapılamaz.

Adamlar başarı istiyor ama hemen istiyor. 1 gün içinde.

Böyle bir şey dünyada yok!

Canı sıkılan o gelsin bu gitsin ekşın olsun istiyor.

Trabzonspor zaten sizin psikolojinizi tedavi için var. Sinir stressinizi giderecek kum torbası zaten.
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taraftara hoş görünmek için İHO 2,5 yılda 6 Td eskitti.....

Sadece Teknik Direktörden zararımız 20 milyon tl nin üzerinde....

Hal böyle iken yine aynı hataları tekrarlamayı istemenin mantığı nedir Allah aşkına......
                Bizim kulüp ve mantık Traftardaki durum şu; transfer olsun da ne olursa olsun. Hoca, fizyoterapist, malzemeci vs. Yeter ki transfer olsun.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu arada çok kötü bir yorumcumuz var Olcay Çakır diye. Yok camia onu yemiş bunu yemiş evlatlarını yemiş. Konuştu durdu bilip bilmeden
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yılmaz Vural gibi adamı Türkiye'de madara ettiler ya ona yanıyorum.

Adamda disiplin, yabancı dil, taktik bilgi, heyecan her şey var... İşler kötü gidince kendini geyiğe vurdu ama adam ligde en iyi hocalardan. Şu takıma kupayı aldırır.
                    Ben cani gönülden istiyorum kardesim..Maliyetten kacip yeni hocayi Sadi ile bekleyecegime Yilmaz Vural ile beklerim..Basarisiz olursa zaten gider olursa da devam edersin..Benim inancim tam..

Yorum

Vallahi benim ki saka degil..Ben Yilmaz Vuralin futbol bilgisine sonsuz saygi duyuyorum...

Gelsin biraz ortalik senlensin.ayrica
                      Şaka yapmadım zaten Bu adama bir borcumuz olduğunu düşünüyorum bir şans verilmesi gerekir.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye kupası elde kalan tek hedef. Ligi unutun.
                        Türkiye kupası hedefi ise mutlak ulaşılması gereken bir konu. Gelecek yıl şampiyonluk projeksiyonu için vazgeçilmez düğüm noktası.
                        Selam, eski nickiniz farabi değil mi?

---

İhtiyar heyeti fikrinize katılıyorum ama 2 yerli 2 yabancı şeklinde olabilir. Yabancı 1 tane yeter hatta.

Onur ve Özer yerli olarak, Cardozo da yabancı olarak takımın durumunu oturup konuşur, yönetim ile iletişim halinde olurlar.

Zamanla bu düzene uyum sağlayacak kadro kurulur, pürüz çıkaranlar ile yollar ayrılır.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Şaka yapmadım zaten Bu adama bir borcumuz olduğunu düşünüyorum bir şans verilmesi gerekir.
                          Adami 2.iken kovduk var tabi....Su donem tam zamani getirdik getirdik...Usta tepkiden korkar getirmez ama..

Yorum

Adami 2.iken kovduk var tabi....Su donem tam zamani getirdik getirdik...Usta tepkiden korkar getirmez ama..
                            Yerine getirilen Özkan Sümer'e Trabzon'da 5 atması ve kovulmasına neden olması fenaydı.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelecek teknik direktör kalıcı olmayacaksa zaten gelmez....

kalıcı olanda sezon arası gelmez.....

o nedenle

40 düşünüp 1 hareket etmek en doğrusu.....

Şu saatten sonra ilk 3 e oynayamayacağımız ayan beyan belli ( Sadi gibi konuştum ) hal böyle iken fazla kasmanın çok masrat etmenin anlamı yok bence....
                              Bursa hocası Hamza daha yeni takımın başına geçmiş,ilk devrenin son maçını kazandılar puanı 18'e çıkardılar maçtan sonra Hamza hocanın açıklaması ''Sezon sonunda avrupa kupasına katılacağız'' şeklindeydi.
                              Bizden 6 puan geride,Lig 4. Kasımpaşa ile aralarında 12 puan fark varken yeni hocaları bu açıklamayı yapıyor.Bursa'nın borcu yaklaşık 300 milyon tl ve bizden çok çok daha kötü durumdalar üstelik yönetimlerini kovmak için gün sayıyorlar.
                              Bizim bu Bursa camiasından eksiğimiz ne ki adamlar hedefleri doğrultusunda ilerlerken biz olduğumuz yerde sayıyoruz.

Yorum

Şu takım eğer Yılmaz Vural ile kampa girseydi şimdi tabanca gibiydi.

Sene sonuna kadar anlaşacaksın.

1 - Takımın düzgün şekilde raporlanması, kimlerin kalabileceğinin belirlenmesi
                                2 - Genç oyunculara şans verilip hangileri takımda kalacak, hangileri 1461'e gidecek, hangileri gönderilecek belirlenmesi
                                3 - Türkiye Kupası'na ciddi şekilde asılınması

diye 3 ana hedef ekseninde konuşacaksın. Başarılı olacağına adım gibi eminim.

Ben Güvenç Kurtar veya Yılmaz Vural demiştim ama Güvenç Hoca hem yaşlandı hem de eskisi kadar aktif değil. Biraz da eskilerde kaldı gibi.

Ama Yılmaz Vural'ın bu işi kotaracağına eminim, adam sırf tecrübe. Maç maç düşünür, puanları alır, kupayı da müzeye koyarsa şaşırmam.
                                En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 15:33. Sebep: Yazım yanlışı.

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X