Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sezon bitti üstüne proje kurulacak hoca kesinlikle sezon sonu gelmeli.
    100% katiliyorum. Tek dogru hamle (en dogru hamle demiyorum, tek dogru hamle diyorum) Sadi'yi kovup yerine sezon sonuna kadar takimi calistiracak hocayla anlasmak olur. Bu Hami olur, Ünal olur beni hic ilgilendirmez cünkü sezon zaten bitmis benim icin. Kupa'yi alabilecegimize hic inanmiyorum. Tek hedef ilk 4'e girmek onunda olma ihtimali baya bir düsük.

Sezon sonuna kadar kim gelecekse gelsin yeter ki Sadi'den kurtulalim. Mayis ayinda uzun süre calisacagimiz hocayla anlasiriz. Transfer sezonu baslamadan 1-2 ay önce anlasalim ki transfer hamlelerini hoca önceden belirlemek icin zamani olsun.
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• Rudi Garcia için şimdiden la Liga dan büyük kulüplerin adı geçer oldu .
      Yinede yıllık 3 milyon Euro ve asgari 3 yıllık sağlam bir proje ile gidilirse ikna edilebilir.

Kişisel görüşümde Lucescu olmuyorsa ulaşabileceğimiz en iyi proje hocasıdır . Boşta iyi İtalyan hocalarda var , Avrupa kıtası dışından bir hocanın bizim şehirde başarılı olabileceği fikrinde değilim.

Şayet hiç biri olmayacaksa da Hami hoca bence uygundur. Geçmiştede benzer halde hatta çok daha kötü bir kadroyu alarak kısa Zaman'da pozitif bir profil çizdi. Bunda en önemli faktör hami hocanın insan ilişkilerine önem veren yapısıdır. Gelecek sezon yardımcı hocalığı kabul etmediği takdirde de hiç sorun çıkarmadan takımdan ayrılır. Kendisine karşı gereksiz ve temelsiz bir öfke var.
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 14:42.

Yorum

• İlk adayım Gallardo Sampaoli kaçtı bari bu adam kaçmasın. Rudi Garcia'yı çok beğeniyorum ama kendisine daha cazip teklifler geleceğini düşündüğüm için pek umutlu değilim.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın ve yönetimin işi zor. Milletin ne dediğine bakmadan doğru bildiklerini uygulamalılar.
          sadi çok iyi bir hoca diil ama sıkıntı sanki sadece hocadaymış gibi... bu kadroya kimi getirirsen getirt olan hocaya olacak....sadi gitsinde kim gelirse gelsin deniyor bu yazıları ben son 8 hocadada dinledim bu hoca gitsinde kim gelirse gelsin diyene olacak sonuçta 1 2 maç acaba bişe olacakmı diye merakla tv başında oluruz.. ilk galibiyette şampiyon olabiliriz sözleri daha 15 maç var 14 ünü alırız ...demem odurki bu bi geçiş dönemi iyi atlatmamız gerek...

Yorum

• Ersun Yanal dün niye ayrıldığını üstü kapalı açıkladı. Şartlarda bir değişiklik olmadığına göre gelmesinin pek bir anlamı yok...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ünal karaman takım içindeki disiplinide sağlar yeni bir havada getirir takıma.Sezon sonuda gelen hocanın yardımcısı olabilir.
              MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Başkanın ve yönetimin işi zor, sabır konusunda da forumda beni bilen bilir, herkesi sakinliğe davet eden biriyim.

Ama devre arası bitmişken, 1.5 ayda hoca konusunu netleştirmemek yönetimin hatasıdır.

Bunu söylememiz gerekir arkadaşlar.

İsterse Spalletti, Capello, Mourinho olsun... Kimse 2 ay beklenmez.

He geleceği kesindir, geçici çözüm bulursun. Gelmeyeceği kesindir, yoluna bakarsın. Ama hala neyin ne olacağı belli değil ve içeride BJK maçımız var. Zor maçlarımız var ve takım maç kazanacak bir görüntü sergilemiyor.

Sadi hocayı tercihleri dolayısıyla savunmuştum burada, ama kendisi benim açımdan da geçici bir çözümdü. 5 yıl Sadi Tekelioğlu kalacak dense o da daha farklı çalışır ama herkes geçici çözüm olduğunu bildiği için bundan sonra hoca ne yaparsa yapsın takımı kolay kolay yukarı seviyelere çıkaramaz.

Bu hoca problemini yönetime baskı unsuru yapalım demiyorum, ama yapılan bir hata varsa da bunu söylemeliyiz. En azından kendi aramızda konuşurken hiç sıkıntı yokmuş gibi yapamayız.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• !olgun! Gallardo yu iletebilirmisiniz yönetime genc,basarılı,güney amerika pazarina hakim gelecek vaad eden bir hoca.Eger gelir ise destek olunursa bizde basarılı olacagına inanıyorum.
                  En son guarin tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 14:57.
                  BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Lucescu sezon arasında gelemem dedi.....

Ramos istemedi....

Ersun Yanal dahi bütün yerlilere bir kılıf bulduk....

Peki Muharrem Usta ne yapsın....
                    Bastırsın 20-30 milyon doları Mourinyoyumu getirsin.... ne yapsın....?
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hami hocaya olan kızgınlığım yardımcı hocalığı kabul etmemesinden ötürü...Daha hiçbir tecrübesi,başarısı yok.10 maça çıkmış.İstiyor ki hemen tepedeki isim ben olayım.Çalışabileceğin en iyi yönetim var işte.Yardımcı hocalığı kabul et,yarım dönem götür takımı.Sezon sonu gelecek hocanın yardımcısı ol,tecrübe kazan.3 yıl sonra da sen geç takımın başına.
                      Bizim yörenin özelliği işte: SABIRSIZLIK.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Başkan sadece söz kestiği hoca ile protokol yapsın ve isim açıklamadan ' hoca işini hallettik taraftarımız tasalanmasın çok iyi bir proje inşaa ediyoruz gelecek yıl için ' dese , taraftarın içine düştüğü belirsizlik büyük oranda dağılır . Taraftarın tutunacağı bir dayanak ihtiyacı var.

Ancak diğer tehlikeli belirsizlik alanı takım futbolcuları üzerinde. Sadi hocanın etkinliği bu nedenle çok zayıf. Bunu azaltmak için yönetimin yarım sezonluk olarak takım üzerine daha derinlemesine eğilmesi gerekir.

Örneğin takım içinde yerli yabancı eşit sayıda 6 futbolcu ile ihtiyar heyeti kurulmalı ve bu futbolcu heyeti yönetimin A takımı ile periyodik olarak oturup görüş alışverişinde bulunmalı. Bu yolla hazırlanan projeye mevcut kadronun değerli oyuncuları da dahil edilebilir ve bu sezonun kalanında takımın kalan hedeflere daha sıkı sarıl ası sonucunu oluşturabilir.

Yorum

• Bu taraftar bu yönetimi de yer.

Çok net.

Yönetimin hataları var ancak bu asla hoca falan değil.

Hata yapmaya zorluyorsunuz yönetimi. Ve yapınca da sizin dahliniz hiç yokmuş gibi kenara çekileceksiniz yine.
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Ersun'u kaçırdık.. Hami ile pek bişey farketmeyecek..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lucescu sezon arasında gelemem dedi.....

Ramos istemedi....

Ersun Yanal dahi bütün yerlilere bir kılıf bulduk....

Peki Muharrem Usta ne yapsın....
                              Bastırsın 20-30 milyon doları Mourinyoyumu getirsin.... ne yapsın....?
                              Nemi yapsın?
                              Parasını ödeyebileceği Teknik direktör getirsin kâfi.

Yorum

• Yönetimin yerinde olsam her sese kulağımı tıkar bildiğimi okurum. Çok konuşan olursa riv riv riv der geçerim.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X