şuan ramos-bielsa-lucıen favre-rudi garcia boşta ve bu hocaların hepsi birbirinden iyi bizim yönetim den kimse bu isimleri görmüyormu veya bu hocaları yönetime kimse tavsiye etmiyormu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal ın tekrar gelmesi şaka gibi.
Şikebahcede dıs etkilerin esliginde yasadıgı sampiyonluk haric ne basarısı var?
Lucescu vari hoca Ersun mu yani?
Valla ben yemedim sizi bilmem.
Yorum
-
Bana kalırsa Ertuğrul Sağlam veya Tolunay Kafkas gibi bir hoca ile 2.5 yıllık bir yapılanma sonunda şampiyonluğa oynamak ve bunu ileri ki sezonlara yaymak daha doğru olur.
Oyuncu tercihlerinde MBia Cardozo (Bu oyuncular gerçekten iyi) Aurelio Szmkoiak Yattara veya yine bunlar gibi ucuz genç hırslı oyunculardan takım kurulmalı.
Lucescu ve Shaktar modeli gerçekten iyi ancak bizim böyle bir yapılanmaya girecek ekonomik gücümüz yok.
Ayrıca Türk Futbolu her zaman bizim aleyhimizde oldu/olacak.
Düşünün Lucescu yu getirdik Shaktar da olduğu gibi 5 tane ortalama 5 milyon eura bonservis bedeli ile oyuncular aldık.Ama 2011 de ki gibi şampiyonluğumuz çalındı o zaman bu kadar ekonomik yatırım karşılıksız kalacak ve biz yine duygusal olarak çöküntü yaşayacağız.Ne yazık ki çok kolay manipüle edilen bir camiayız.Ve ekonomik sorunlar gerçekten başedilemez boyutlara ulaşır.
Böyle bir riski almaktansa küçülerek büyümek daha mantıklı olur bence.En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 11:19.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş kendine göre haklısında da hami veya ertuğrul sağlam mı gelsin bence ersun hem hamiye hem ertuğrula 5 basar
Ustteki mesajda yazdıgın isimlerin hangisi gelirse gelsin yeni bir sistem kurabiliriz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Şu durumda yabancı hoca getirmek çok mantıksız. Adam takımı Türk futbolunu tanıyacak ta ohoo.
Türk olarak ta 2 seçenek vardı . Birisi Denizli digeri Ersun hoca ... Ersun En azından ligi takımı tanıyo... Baktık başarılı yeni sezonda o devam eder.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
Sezon sonu için Lucescu ile anlaşıldıysa, ANLAŞILDIYSA, başka hoca getirmeye bence lüzum yok. Çünkü yeni bilinmezlikler ve ekstra çatışmalar ortaya çıkartır. Takımdaki disiplini yukarı çekmek, eldeki futbolculardan alınacak verimi yükseltmek hedef olmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünün twitter duyumu Hami Mandıralı oldu, hadi bakalım.
Yorum
-
Şu Trabzonlu Hocalardaki iyiliği bir tek biz görüyoruz. Diğer takımlar 3 günde bir TD değiştiriyor ama ne hikmetse bir tanesinin aklına Hami gelmedi.
Hami'de gördü burada arkadaşlar anlamıyorum. Adam bizim Hoca iken resmi teknik direktörümüz bile değildi.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya biri bana anlatsın hami mandıralı hoca olarak ne yapmış 7 şampiyonluğu olan trabzonspor klübünü çalıştırmak bu kadar kolaymı eğer hami sırf trabzonlu diye mi takımı çalıştırmaya hak kazanıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum