Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray Bulak, severiz sevmeyiz...

Ama Aspor da şu an çok doğru şeyler söylüyor....
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizi hiç bir durumda rahat bırakmazlar biz turkiye standartlarının uzerınde futbol oynadıgımızda bile sampiyon olamıyoruz ( bir sekilde silkelerle tesfiklerle federasyon ve hakemlerle bunu engellliyorlar içimizdeki serefszilerin etkisi de yuksek tabiki) yabancı teknik direktorler sistemle oynatan hocalar oyuzden bıze huc bır zaman uymazlar ornekleri turkiyede coktur illa bir teknik direktır olacaksa bence 3 ısım sadece gundemde olmalı

1- yılmaz vural
      2- hami mandıralı
      3-sadi tekellioğlu

Sadi Hoca sezon sonuna kadar göstersin "eski" olmadığını kalsın - eyvallah.
      Vural bence konu dışı.
      Hami de bence son sezonunda bir şansı haketmişti, İHO rezil etti Vahid de Vahid diye...

Ama vizyoner bir hamle yapılacaksa bu liste ile de zor işte...
      "Trabzonspor bir çember gibi,
      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Sezon sonuna kadar macera aramaya gerek yok, Sadi hoca başa geldiğinden beri takımda olumlu bir hava var, genç oyunculara da şans veriyor, içlerinden en az 2 tanesini de Trabzonsporumuza kazandırırsa iyi bir iş çıkarmış olur.

Yorum

• hahahaaaa...
          akşam akşam güldürdün vallahi genç kardeşim.
          eline sağlık...

İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocamız belli rengimiz belli
          Mircea Sadi

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gulmekten gozlerimden yas geldi)) nerden akliniza gelir arkadas)
            Şapka reise yapılırmı bee...yakışmış ama yerli lucescu..)
            Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Bakalım bu; "Sadi ile gençlere şans" sabrı kaç maç sürecek. Sanki dünyada gençlere şans veren tek hoca Sadi' ymiş gibi...

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bu hafta bursa macindan sonra anlasilir sadinin kalibresi
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu hafta bursa macindan sonra anlasilir sadinin kalibresi
                  +Beşiktaş maçı
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Lucien Favre ihtimali var mı?Görüşüldü mü acaba ya da kendisi şu an daha büyük bir lig ve takımın eşiğinde olduğu için mi hiç ismi yazılmıyor?Var mıdır bilen?
                    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Anlaşılan o ki mayısa kadar bir adım atılmayacak. Tabi ilk 3-4 maçı kaybedersek durum değişebilir.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• bence usta bir teknik direktör ile anlaştı ancak bize sabrı öğretmek istediği için belli süre daha bekleyebilir
                        Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• normalde sadece okumak için kullanıyordum giray bulak'ın açıklamalarından sonra buraya içimi dökmek istedim.ya bu adam kendini ne sanıyo anlayamıyorum asporda bazen denk geliyorum nası teknik direktör olabilmiş şaşırıyorum,adam gelmiş ts yi şampiyon yaparım ama istemem diyo bu nası bi kafa kendini nerde görüyo acaba.yok kardeş sana burdan ekmek yok anla iho bile senle çalışmadıysa anla.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            normalde sadece okumak için kullanıyordum giray bulak'ın açıklamalarından sonra buraya içimi dökmek istedim.ya bu adam kendini ne sanıyo anlayamıyorum asporda bazen denk geliyorum nası teknik direktör olabilmiş şaşırıyorum,adam gelmiş ts yi şampiyon yaparım ama istemem diyo bu nası bi kafa kendini nerde görüyo acaba.yok kardeş sana burdan ekmek yok anla iho bile senle çalışmadıysa anla.
                            Son 2-3 haftadır görev alabilmek için yaptığı yalakalığı hayatı boyunca hiçbir zaman yapmamıştır herhalde.. Ülkedeki spor medyasının hali o kadar vahim ki bunu konuşturuyorlar işte..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Giray bulak 1461 e gelsin madem cok istiyor.

Yorum

• akşam a spor da haldun domaç trabzonspor un sezon sonuna kadar sadi hoca ile devam edileceğini söyledi bunu yönetim deklare etmiş bu haberin aslı varmıdır .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X