İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampaoli ismi sıkça geçmeye başlamış. Burada kendisinden baya bi ayrıntılı bahsedilmiş.
http://www.yarisaha.com/sampaoli-de-kim/
Sanırım bunları yazanlar profesyonel scout dimi?Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sezon sonu için Lucescu ile anlaşıldı
Gündemi değiştirip ortamı soğutmak için ortaya farklı isimler atılıyor
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Antrenör konusunda düşüncem net ve kesin; Markalarla çalışmış değil, marka yaratacak birini istiyorum.
Şuana kadar ismi geçen yabancılardan Lucescu hariç HİÇBİRİ beni heyecanlandırmadı. Hatta Lucescu da kapıyı sert şekilde kapadıktan sonra hedef dışı kaldığı için onuda artık istemiyorum. Yabancılara soğuk bakmıyorum, aşırı dozda soğuk bakıyorum. O derece...
Ancak Jorge Sampouli için durum değişir. Bu adam bildiğim kadarıyla Şili de adını duyurdu, kulüp tecrübesi hakkında bilgim yok her sene takım değiştirmiş latin diyarlarda, başarılı mıdır başarısız mıdır bilemem. Kalkıp okyanus ötesinden Trabzon a gelir mi bilmem ama sürpriz olur da yakın zaman içinde başkanla el ele pozlarını görürsek Ersun Yanal gelmiş kadar heyecanlanırım. Tekrarlıyorum Jorge hakkında fazla bilgim yok, sadece Şili ye oynattığı futbolu izledim ve büyülendim o kadar... Yabancı olacaksa böyle biri olsun, tam marka yaratacak hoca tipi. Bize de uyum sağlar gibi, hafif psikopat. Sahaya girip Cüneyt Çakır ı dövebilir mesela...
Bilic Hırvatistan ile nam yaptı bjk de zirveye çıktı. Bilic in de milli takım dışında kariyeri yoktu, zaten Hırvatistan dan Moskova ya gitti oradan kovuldu geldi bjk ye. Bizde Şili ile nam yapan hocayı getirsek keşke. Maliyetini, scout ekibini (varsa?) yardımcılarını veya Avrupa ya açılma hayallerini bilemem ama nedense Sampouli ismi heyecanlandırıyor.
Yönetime baskı yapsak mı, Chelsea haberleri doğru değilse biriyle anlaşmadıysa bizimkiler gidip görüşür. Yapsak mı öyle bir çılgınlık, yüklenelim mi sosyal medyadan ? Şaka yapmıyorum ciddiyim.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 18:28."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sağolsun Olgun abi de başkanın yakını olarak bu düşüncemi onaylıyor.
Lucescu olmayacak olsa şuan bir hocayla anlaşılırdı.
Yeni hoca takımı tanır, mevcut oyuncuların performansını yükseltebilir ve sezon sonu yapılanmasına başlardı.
Sezon sonuna kadar Sadi hocayla gitmenin, takıma genç oyuncular konusu dışında artısı olmayacaktır.
Yap bozun parçalarını birleştirdiğimiz zaman Lucescu isminin çıktığı ortadadır.
Lucescu ve başkan güzel bir oyun ortaya koydular.
Bize düşen buna inanmış gibi yapıp gündemin soğumasını seyredip takımımızı maddi manevi desteklemektir.
Sezon sonu itibari ile yepyeni bir Trabzonspor'un temelleri atılacaktır.
Bu konuda yönetime ve başkanımıza olan güvenim tamdır.En son TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 19:43.
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca gündemini başından beri takip eden biri olarak yanıldığımı düşünmüyorum.
Sağolsun Olgun abi de başkanın yakını olarak bu düşüncemi onaylıyor.
Lucescu olmayacak olsa şuan bir hocayla anlaşılırdı.
Yeni hoca takımı tanır, mevcut oyuncuların performansını yükseltebilir ve sezon sonu yapılanmasına başlardı.
Sezon sonuna kadar Sadi hocayla gitmenin, takıma genç oyuncular konusu dışında artısı olmayacaktır.
Yap bozun parçalarını birleşrirdiğimiz zaman Lucescu isminin çıktığı ortadadır.
Lucescu ve başkan güzel bir oyun ortaya koydular.
Bize düşen buna inanmış gibi yapıp gündemin soğumasını seyredip takımımızı maddi manevi desteklemektir.
Sezon sonu itibari ile yepyeni bir Trabzonspor'un temelleri atılacaktır.
Bu konuda yönetime ve başkanımıza olan güvenim tamdır.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu avatarı boşuna yapmadık ya
Lucescu gelene kadar bu zulüme katlanacakmıyız yani
Yorum
-
İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu gelene kadar bu zulüme katlanacakmıyız yani?
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu gelene kadar bu zulüme katlanacakmıyız yani
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum