Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gallardo o kadar hücumcu bir hoca değil ama mesela adı geçen Sampaoli tam bir çılgın. Bizim topraklarımız onun hücum taktiğine hiç hazır değil şu an Ersun Yanal Sampaoli'nin yanında Catenaccio oynatan hocalar gibi kalır.
    Açık söyleyeyim buna ben hazır değilim
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Gallardo o kadar hücumcu bir hoca değil ama mesela adı geçen Sampaoli tam bir çılgın. Bizim topraklarımız onun hücum taktiğine hiç hazır değil şu an Ersun Yanal Sampaoli'nin yanında Catenaccio oynatan hocalar gibi kalır.
      Sampaoli imkansız gibi hocam.Chelsea ile adı geçiyor .Bielsanın Şilisini daha da yukarı çıkardı adam.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• ntvspor'dan Sadi Hoca'ya güzel jest bence.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Açık söyleyeyim buna ben hazır değilim
          Ben ve bazı arkadaşlar özellikle [MENTION=47101]ataullah-ı sani[/MENTION] hazırdı ama bence kaçtı artık. Talipleri çok daha büyük takımlar olur bizimle bir çay bile içmez

Adamı bıkmadan usanmadan yazıp foruma tanıtmaya çalışan arkadaşlara üzülüyorum aslında o zamanlar çok saçma eleştiriler yaplıyordu kendilerine. Aradan fazla zaman geçmedi şimdi burada Gallardo ve Sampaoli isimleri konuşuluyor. İbretlik bence
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Abi naptin sen ya

Gelme ihtimali var mi peki bosta mi su an ?

Yorum

• Gallardo'nun yarısaha röportajında bir soruya verdiği cevap çok önemli aslında vizyonun ne denli geniş ve akılcı olduğunu gösteriyor...

"Matias Kranevitter’e Busquets’in videolarını izlettiğin ve kendisine onu örnek almasını istediğin söyleniyor?""Bir teknik direktör olarak futbol anlayışımın sahada kaliteli, takım için oynayan ve taktik bilgisi yüksek oyuncular tarafından temsil edildiğini düşünüyorum. Sahada olup bitenin her an farkında olan oyuncular gördüğümde onlardan etkilenmem de çok doğal. Barcelona’da bu tür oyuncular var ve sadece öndeki üçlüden ibaret değiller. Diğer oyuncuların da önemi çok büyük. Öndeki üçlüyü durdurmak için her şeyi yapsan da, kalan oyuncuların verdiği bir kısa ilham ile maçları kazanabiliyorlar."

Yorum

Ben ve bazı arkadaşlar özellikle @ataullah-ı sani hazırdı ama bence kaçtı artık. Talipleri çok daha büyük takımlar olur bizimle bir çay bile içmez

Adamı bıkmadan usanmadan yazıp foruma tanıtmaya çalışan arkadaşlara üzülüyorum aslında o zamanlar çok saçma eleştiriler yaplıyordu kendilerine. Aradan fazla zaman geçmedi şimdi burada Gallardo ve Sampaoli isimleri konuşuluyor. İbretlik bence
                Yani, sonuçta artık futbol da tümden popülist bir oyun oldu. İsim istiyor taraftar ayrıca Vahid Halilhodzic travmasının da etkisi büyük

Yorum

Bence de hazır değil. Hele ki bizim gibi en ufak şeye kulp bulan bir taraftar topluluğu hiç hazır değil. Ayrıca elimizdeki futbolcu topluluğu da Sampaoli' nin sistemine uygun değil gibi geldi bana. O veya ona benzer bir teknik adam geldiği takdirde bir hayli transfer yapmamız gerekebilir.
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bakin tekrar gun verildi yarina açıklama var diye o zaman yarının tartışması oranlarını veriyorum.

Hami hoca midir 3.30
                    Ersun ve capkinliklari 1.50
                    Senol hoca efsane midir 1.70
                    Cardozo gönderilsin 5.00
                    Onur Adam midir. 5.00
                    Yonetim istifa. 12.00
                    Sadi hocayla ikinci yari bitmez 1.30
                    Ust (En az 2 kisi banlanir) 1.70
                    En son Poor tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 17:10.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bakin tekrar gun verildi yarina açıklama var diye o zaman yarının tartışması oranlarını veriyorum.

Hami hoca midir 3.30
                      Ersun ve capkinliklari 1.50
                      Senol hoca efsane midir 1.70
                      Cardozo gönderilsin 5.00
                      Onur Adam midir. 5.00
                      Yonetim istifa. 12.00
                      Sadi hocayla ikinci yari bitmez 1.30
                      Ust (En az 2 kisi banlanir) 1.70

Efsane.. "Onur adam mıdır?"a tüm paramı yatırıyorum.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence de hazır değil. Hele ki bizim gibi en ufak şeye kulp bulan bir taraftar topluluğu hiç hazır değil. Ayrıca elimizdeki futbolcu topluluğu da Sampaoli' nin sistemine uygun değil gibi geldi bana. O veya ona benzer bir teknik adam geldiği takdirde bir hayli transfer yapmamız gerekebilir.
                        Elimizdeki futbolcu topluluğu futbola uygun değil ki herhangi bir sisteme uygun olsun..

Yorum

• Bence sezon sonu için Lucescu ile anlaşıldı

Gündemi değiştirip ortamı soğutmak için ortaya farklı isimler atılıyor

Yorum

• 1461 Asbaşkanı Nihat Demir: "Her şeyden önce takıma zarar veriliyor. Beşiktaş ile berabere kalınmış, puan alınmış, takım iyi bir hava yakalamış, belki rövanş maçından da puan alabilecektik. Ancak hocanın görevden alınması tüm havayı olumsuz etkiledi. Oyuncular bile idmana çıkmak istemiyor."
                            Mantığa bak bir BJK beraberliği her şeye bedelmiş demek ki. Yahu takım küme düşüyor 17 maçta topu topu 4 galibiyet alınabilmiş. Daha ne başarısından bahsediliyor. Trabzonspor'da olduğu gibi ilk 3 haftada 7 puanla zirve ortağı olununca 1461 yönetimi de o günlerde çok fena gaza gelmişti. Bu sene Süper Lig'e çıkacağız dolayısıyla Trabzonspor'la olan organik bağlarımızı koparacağız sözleri havalarda uçuşuyordu...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

Ben ve bazı arkadaşlar özellikle @ataullah-ı sani hazırdı ama bence kaçtı artık. Talipleri çok daha büyük takımlar olur bizimle bir çay bile içmez

O mesele yeni değil Üstad, sen ve senin gibi iyi takip edenler ne zamandan beri yazdığımızı iyi biliyor.Adamın lakabı profesör artık bütün dünya nasıl bir taktik deha olduğunun farkında.

Yorum

• Beşiktaş maçını çok abartmışlar. 1461'in ligde bulunduğu yer pek sürpriz değil. Kafadan kadrosu yetersiz ve yönetim saçma sapan topcuları getirirken hocanın tek sesi çıkmadı; aynı paralelde de lig maçlarında ne takım savunması vardı ne doğru düzgün hücum organizasyonu.. Abuk subuk gol/goller yenip maç bir anda gidiyordu, kaç maç böyle oldu üst üste. Takım kötü durumdayken ve ümit vermezken hocaya 1 maç üzerinden büyük umutlar beslemek komik.
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X