Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir eleştiriye açıklık getirmek istiyorum. Muhammed Beşir, Abdülkadir vs diğer gençlerimiz neden 11 başlamıyor diye hocaya veryansın ediyoruz.

Ben 17 - 19 Yaşında gençlerin 90 dakikayı kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu konuda hoca kesinlikle haklı.

Oyunun başında fiziksel mücadele ön planda oluyor. Bu zamanlarda '' Sezon başı fizik kondisyon yüklemesinde bulunmayan gençlerimiz '' ezilirler.

Oyunun ikinci devresi rakip yorulup fiziksel mücadele en aza indiğinde sahaya sürülmeleri çok doğru ve doğaldır.

İlk 11 başlatıp çıkartmaktansa sonradan oyuna dahil olmak hem moral hem yeteneklerini göstermeleri açısından daha doğrudur.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aman kavga çıkmasın böyle güzel
      Olgun renktas senin bildigin birseyler vardir transferi kapatikmi yoksa birseyler olacakmi ?
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir eleştiriye açıklık getirmek istiyorum. Muhammed Beşir, Abdülkadir vs diğer gençlerimiz neden 11 başlamıyor diye hocaya veryansın ediyoruz.

Ben 17 - 19 Yaşında gençlerin 90 dakikayı kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu konuda hoca kesinlikle haklı.

Oyunun başında fiziksel mücadele ön planda oluyor. Bu zamanlarda '' Sezon başı fizik kondisyon yüklemesinde bulunmayan gençlerimiz '' ezilirler.

Oyunun ikinci devresi rakip yorulup fiziksel mücadele en aza indiğinde sahaya sürülmeleri çok doğru ve doğaldır.

İlk 11 başlatıp çıkartmaktansa sonradan oyuna dahil olmak hem moral hem yeteneklerini göstermeleri açısından daha doğrudur.
        Sistem hatalı.

1461'in kondisyoneri olan arkadaş mesela, altyapıdan gelen futbolcuların 1461'in antremanlarını kaldıramadığını söylüyordu.

Eee, doğal olarak gelir gelmez Rooney'nin İngiltere'de yaptığı etkiyi bekleyemiyoruz.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ersun hoca gelecek mi ? çok sessiz buralar .

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sistem hatalı.

1461'in kondisyoneri olan arkadaş mesela, altyapıdan gelen futbolcuların 1461'in antremanlarını kaldıramadığını söylüyordu.

Eee, doğal olarak gelir gelmez Rooney'nin İngiltere'de yaptığı etkiyi bekleyemiyoruz.
            O zaman sistem neden yenilenmiyor?
            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Az evvel Altuğ Atalay'ı dinledim ona göre Lucescu ile hiç temas olmamış Usta'nın tamamen seçimi kazanmaya yönelik ortaya attığı bir projeymiş. Seçimi kazandıktan sonra da görüşmedi demesinler diye Türkiye'deki bir aracıyla göstermelik teklif olmuş. Ramos da maddi açıdan mümkün değilmiş. Bu yüzden seneye Trabzon'lu bir teknik adam düşünülüyormuş. Cevat Kol da Muharrem Usta'nın söylemleriyle eylemleri çok farklı bu da hayal kırıklığı yaşattı tarzında ifadeler kullandı. Usta'nın taraftar bazında kredisi gözükse de yerel basında pek yok gibi duruyor. Gerçi Sadi Hoca ile devam edilmesinden ve feda hamlelerinden sonra bir kesim sabırsız taraftar da haklı olarak yavaş yavaş desteğini çekmeye başladı. Velhasıl teknik direktör seçimi yönetimin vizyon göstergesi olacak...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az evvel Altuğ Atalay'ı dinledim ona göre Lucescu ile hiç temas olmamış Usta'nın tamamen seçimi kazanmaya yönelik ortaya attığı bir projeymiş. Seçimi kazandıktan sonra da görüşmedi demesinler diye Türkiye'deki bir aracıyla göstermelik teklif olmuş. Ramos da maddi açıdan mümkün değilmiş. Bu yüzden seneye Trabzon'lu bir teknik adam düşünülüyormuş. Cevat Kol da Muharrem Usta'nın söylemleriyle eylemleri çok farklı bu da hayal kırıklığı yaşattı tarzında ifadeler kullandı. Usta'nın taraftar bazında kredisi gözükse de yerel basında pek yok gibi duruyor. Gerçi Sadi Hoca ile devam edilmesinden ve feda hamlelerinden sonra bir kesim sabırsız taraftar da haklı olarak yavaş yavaş desteğini çekmeye başladı. Velhasıl teknik direktör seçimi yönetimin vizyon göstergesi olacak...

Cevat Kol artik elinde belgeylenbirseyler gostersede inanmam. Yaptiklariyla yillardir kulube zarar veren adam. Bu konusmalarda onun kokusu var. Baskan Lucescu ile araci ile gorusmusse gorusmus demektir. Artik Lucescuyuda unutmamiz gerek. Yaptigi o aciklamalardan sonra daha ne Lucescusu?
                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman sistem neden yenilenmiyor?
                  Yönetimden beklentimiz de o yönde.

Hep beraber takip etmek lazım.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az evvel Altuğ Atalay'ı dinledim ona göre Lucescu ile hiç temas olmamış Usta'nın tamamen seçimi kazanmaya yönelik ortaya attığı bir projeymiş. Seçimi kazandıktan sonra da görüşmedi demesinler diye Türkiye'deki bir aracıyla göstermelik teklif olmuş. Ramos da maddi açıdan mümkün değilmiş. Bu yüzden seneye Trabzon'lu bir teknik adam düşünülüyormuş. Cevat Kol da Muharrem Usta'nın söylemleriyle eylemleri çok farklı bu da hayal kırıklığı yaşattı tarzında ifadeler kullandı. Usta'nın taraftar bazında kredisi gözükse de yerel basında pek yok gibi duruyor. Gerçi Sadi Hoca ile devam edilmesinden ve feda hamlelerinden sonra bir kesim sabırsız taraftar da haklı olarak yavaş yavaş desteğini çekmeye başladı. Velhasıl teknik direktör seçimi yönetimin vizyon göstergesi olacak...
                    Altuğ Atalay'ı hala dinliyor musunuz?

Başkan kendisini milletin içinde fırçaladıktan sonra Altuğ Atalay'ın nasıl konuşmasını bekleyebiliriz ki? 10 puan farkla şampiyon olsak niye 15 puan farkla olmadınız der, bişey bulur yani eleştirecek.

Cevat Kol'u zaten söylemiyorum, onu dinlemeyi bırakalı yıllar oldu. Gözümüze baka baka yalan haber yaptığı için bi ara medyatrabzon'a bile girmiyordum.

Altuğ Atalay ile Cevat Kol eleştirdikçe ben Usta'ya daha çok sarılıyorum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Altuğ Atalay'ı hala dinliyor musunuz?

Başkan kendisini milletin içinde fırçaladıktan sonra Altuğ Atalay'ın nasıl konuşmasını bekleyebiliriz ki? 10 puan farkla şampiyon olsak niye 15 puan farkla olmadınız der, bişey bulur yani eleştirecek.

Cevat Kol'u zaten söylemiyorum, onu dinlemeyi bırakalı yıllar oldu. Gözümüze baka baka yalan haber yaptığı için bi ara medyatrabzon'a bile girmiyordum.

Altuğ Atalay ile Cevat Kol eleştirdikçe ben Usta'ya daha çok sarılıyorum.
                      Bunu okuyup susarlarsa ne güzel olur

Yorum

• Adı basına sızmayan iki yabancı hoca daha varmış.

Yorum

• 1. Berdiyev
                          2. Bielsa

Basinda pek yer bulmadi bu isimler
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• aslında feda denilmesi güzel; çünkü Trabzonspor'un olmazsa olmazlarından biri de mali tablodur. güçlü
                            kalınmak zorundadır.

yeni ve pahalı hoca sizden bütçe isteyecektir.

derseniz ki hoca şampiyonluk en önemlisi değil önemli olan her yıl şampiyonluğa oynayacak bir yapı kur ; bize kuvvetli bir takım yarat sana gençler için vs bir bütçe de ayırırız; o zamanda hoca sizden sabır isteyecektir.

ben gelip geçiciden ziyade kalıcı ve sürdürülebilir bir oluşum istiyorum.

bir de oyunculara feda deyip ona buna lüzumsuz paralar saçılırsa takım yine dengeden uzaklaşacaktır dikkatli olunmalı.
                            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                            RİLKE

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1. Berdiyev
                              2. Bielsa

Basinda pek yer bulmadi bu isimler

Diye diye getireceksin şu adamı TD'liğe heralde
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Diye diye getireceksin şu adamı TD'liğe heralde
                                Ben inanmaya basladim, öyle olacak bence de Bielsa olsa da olur, skinti yok, ama tabi ki 1. sirada Kurban hoca var
                                iho'nun baskan oldugu seçimde Metin Atasoy'u destekleyen "atillati" rumuzlu renkdasimiz gibi hissediyorum kendimi
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X