İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şampiyon olma zorunluluğu verilen bir takımda çok bile şans verdi.
bukadar bilmiyordum
gercekten yanal sezonumu bu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegercekden iyi vermis
bukadar bilmiyordum
gercekten yanal sezonumu buŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut, Sadi Hoca'nın genç Beşir'e dünkü Adanaspor maçında 11'de şans vermediğini biliyorsun değil mi ?
En son Mesut tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 15:57.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Beşir'in bu kadar gündem de olmasını sağlayan da Sadi hoca ama.16 yaşında ki adamada şans veren aynı adam.Aklımda deli sorular diyelim Sadi hoca başarılı oldu ikinci devre iyi bir performans gösterdi takımı 3. bitirdi.Ne olacak
Yorum
-
Evet ufukta böyle bir tehlike görülüyor. Eğer sadi hoca başarılı olursa Hamicilerden bazıları sadi hocayı destekler. Hami hocanın başarısızlığında alternatif olarak Sadi hoca altında toplanır bu kesim. Sonuç olarak Trabzonspor olarak yerelleri temizleme senesi gibi bir sene yaşanabilir. Bu süreçte Hami'den tutupta Fatih Tekke'ye bir teknik direktör denemesi yaşanır.
Usta başarısız olursa bizi bu tehlike beklemektedir. Tabi şunu da ekleyelim. Hami veya Tekke kendini geliştirip evrensel anlamda teknik direktörlüğü öğrendiğinde Yerellikten çıkar ve her kesim tarafından destek görürler.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarkeden bişe olmıcak
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduyumusuzluktan kavga bile çıkmıyor artık hocam elini taşın altına koysan en azından mesai saati bitene kadar oyalansak
Yorum
-
Arkadaş şaka gibi yorumlar var.Neymiş Sadi Hoca gençlere şans veriyormuş.
Yahu adam geçici teknik direktör. Kendisine bir başarı hedefi verilmedi. Belli ki iki şey söylenmiş ;
1)Satmak istediğimiz adamlara şans ver, piyasa yapsınlar
2)Gençlere şans ver
Ne yapacaktı başka?
Ayrıca şu gençlere şans verme işinde de bir kriter olmalı.
Çok övülen 1461'deki çocukların hangisi piyasada şimdi?
En istikrarlı olanları Akhisar'da yedek.
Bu konuda ben Şenol Güneş'in bakışını beğeniyorum. Eğer yarışma durumundaysan, genç-yaşlı, yabancı-yerli ayrımı yoktur arkadaş, hazır olan/iyi olan oynar.
Diğeri öndekini geçinceye kadar bekler. Yok bu seneki gibi havlu atmışsan düşmediğin sürece istersen 11 tane 16 yaşında adam oynat.
Bu arada gençleri oynatmak her zaman "onları kazanmak" demek değildir. Bazen erken oynatınca "kayberdersin". Hiç unutmuyorum, Ersun Hoca ilk geldiğinde Barış'ı A takıma ladı. Özkan Sümer "daha çok erken, acele ediyoruz" dedi. Sonuç?
Taraftarımız sabırsız, gençlerimiz havaya girmeye müsait. Bunları da gözönünde bulundurmak lazım.
Yorum
-
Herkese sırayla şans vermek mi yoksa içlerinden potansiyelli ve hakedene sürekli şans vermek mi ?
Şimdi Ramazan şans bulmuş mu oldu örneğin? Çocuk sol açık mevkiinde oynuyor normalde, maçta sağ bek oynadı az bir süre. Bu sadece bir örnek, performans eleştirisi değil.
Her maç başka başka isimler kadroya giriyor bu güzel ama artık Beşir gibi sabit süre alanları da anlayalım buna lig maçları da dahil. Hadi uğurcan kaleci onu anlarım. Abdülkadir, Denizhan, Mertcan ve Beşir gibi isimlerin artık 18 de bulunmaları lazım. Sene sonu takımda olmayacak Salih'ten ise Mertcan'a şans verilmesinden yanayım. Tabi ki uygun maçlar için.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Hurma kulübe haciz göndermiş.
Onur meselesinde Onura alçakça yüklenenlere gelsin hurmalar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum