Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim hala Luce'nin olma ihtimali üzerine ümitlerim var...

yukardaki sitenin haberinde geçen haberin doğru olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana...Doğru ise mevcut Sadi Hoca üzerinde Luce'nin takım üzerindeki gölgesi hissetmek kolay olurdu. Yaşını ve kariyerini almış bitirmiş bir Sadi Hoca'nın yönetimin ricasıyla Luce'nin takım üzerindeki "gizli direktiflerini" yerine getirmesi kolay olurdu.

Yani Sadi Tekelioğlu ile yola devam kararı alınırsa muhtemelen Lucescu Haziran sonrası bizde.

Öbür taraftan da ben olsam....;

"Lucescu Ukrayna takımı yönetimi ile kavgalı hale gelmiş, -ne alaka, - kimse ile görüşmedim, atarı yapmış...."

Eeee gelsin kaybedecek neyi var ki tazminatı mı ? adamın zaten 6 ayı kalmış , varsın almasın o parayı da ki bize karşı bir jesti olsun. (işte burada benim bu the more revolt the more lose tarzım karşısında all time winner bir tarz ortaya çıkıyor. Kariyerinin yanında kalite bir insan olduğunun yanıtı ortaya çıkıyor. Düzgün gelmek, Adam gibi çalışmak ve Saygı ile anılarak ayrılmak. Bu da benimle Luce arasındaki fark olsun )
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 15:00.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yerel basınımızın temsilcileri 2 gündür ligin dibindeki 1461'in Hoca'sının gönderilmesini eleştiriyorlar. İyi ki 1461 BJK ile berabere kalma başarısını gösterdi. Seneye 2.Lig'e düşünce bu beraberliğin ne önemi kalıyor acaba?Fatih Tekke mi sevilmiyor o yüzden mi eleştiriyorlar anlamadım...
      sıkıntısı geçen sezon gibi herkez ne yazacağını merak etmiyor çünkü bilgi alamıyor

Yorum

• Arka sayfada Juande Ramos gelmiyor haberleri vardı. İsabet olmuş. Bunca senedir yabancı hocalardan dilimiz yandı artık cımbızla seçmemiz lazım.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bir yanım Sadi hoca kalsın diyor gençlere bu kadar şans veren bir hoca daha görmedim.Bizim kurtuluş reçetemiz bu gençler.

Yorum

• 3'lü defansı yeniden dünyaya kazandıran , yanında eşantiyon olarakta avrupa futboluna Napoli'yi tekrardan kazandıran Walter Mazzari 'de boşta.

Hem Mazzari hem de Garcia' nın 1 ortak özelliği var.

On yıllarca baş altı takım olarak yıllarca lig şampiyonluğu hasreti çeken takımları ekonomik dezavantajlara , kadro kalitesindeki dezavantajlara rağmen ayağa kaldırmış hocalar.

İkinci ortak özellikleri , taktiksel yaratıcılıkları . Öyleki Garcia kuzeyin barçasını yarattı. Mazzari ise İtalya futbolunu yeniden ayağa kaldıracak taktik ekolü...

Üçüncü özellikleri ise tecrübeli oyuncularla gençleri mükemmel harmanlayan hocalar oldular.
            Özellikle Garcia ; Hazard'ı ve Origi'nin kapasitesini görüp 17 yaşında sahaya sürecek kadar gençlere güvenen bir hoca ...
            Ama bunun yanında takım içi gruplaşmaya karşı geliştirdiği beşli altılı akıl danışma heyeti ile takım içi iletişimi derinleştirebilecek bir adam.

uzun lafın kısası , Lucescu Türkiye şartlarında gerçekten de belli düzeyde bir başarıyı garanti edecek bir isim .

Ancak mesele göreve getirilecek hocanın arkasında durmak ve çalışması için istikrarlı bir yapıyı muhafaza etmektir. O koşulda Lucescu , alternatifsiz değil.

Yorum

• Ersun gelirse yine oynatır bu gençleri bence. Sadi' ye falan gerek yok. En azından 26 lık Mehmet Kuruoğlu gibi kazmalara şans vermez. Gerçek potansiyellilere verir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir yanım Sadi hoca kalsın diyor gençlere bu kadar şans veren bir hoca daha görmedim.Bizim kurtuluş reçetemiz bu gençler.
                Sadi bizi kesinlikle basariya ulastiramaz.
                Ama sezon sonuna kadar devam etmeliyiz.
                Simdi gelicek hoca yi bu kadroyla atese atmaya gerek yok.

Yorum

• Şu yaşlı tayfadan yeminle nefret ediyorum. Fatih Tekkenin getirilmesini, teknik direktör arama çalışmalarını ihonun teknik direktör biçmesine benzetip eleştiriyorlar akıllarınca.

Ulan yeter da kulaktan dolma bilgilerle teknik direktörlük yapan zerzavatlarla çamura saplandığımız. Yıllarını kendini geliştirmeye adamış adamları çekemiyorlar, aynı tas aynı hamam kalsın her şey istiyorlar.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                  En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 15:26.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir yanım Sadi hoca kalsın diyor gençlere bu kadar şans veren bir hoca daha görmedim.Bizim kurtuluş reçetemiz bu gençler.
                    Mesut, Sadi Hoca'nın genç Beşir'e dünkü Adanaspor maçında 11'de şans vermediğini biliyorsun değil mi ?

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun gelirse yine oynatır bu gençleri bence. Sadi' ye falan gerek yok. En azından 26 lık Mehmet Kuruoğlu gibi kazmalara şans vermez. Gerçek potansiyellilere verir.

Sizinle aynı fikirde değilim. Ersun Hoca ilk döneminde 12 kişi ile sezona başlayıp 12 kişi ile bitirmişti. Bırak gençleri Giray'a bile doğru dürüst forma vermemişti.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesut, Sadi Hoca'nın genç Beşir'e dünkü Adanaspor maçında 11'de şans vermediğini biliyorsun değil mi ?

sadiye hak vermemek elde diil aslında maçın nasıl gelişeceğini kestirememiştir kendisine az top geleceğini düşünmüş olabilir çünkü bizin taraftarda hazırda bekliyor tamam bundan bişey olmaz diyip kestirip atmayıbence böyle ısındırması daha güzel...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun gelirse yine oynatır bu gençleri bence. Sadi' ye falan gerek yok. En azından 26 lık Mehmet Kuruoğlu gibi kazmalara şans vermez. Gerçek potansiyellilere verir.

salih ucana dakika vermeyen adam
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Rudi Garcia, Fred Rutten, Bielsa beni heyecanlandıran isimler. Eğer Lucescu ile el sıkışılmadıysa bu isimlerden birini isterim.
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Mehmet kuruoğluna verilen forma formalite icabıydı sanki , efsane 1461den A takımda forma giymeyen tek altyapı oyuncusuydu belki de

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                salih ucana dakika vermeyen adam

Şampiyon olma zorunluluğu verilen bir takımda çok bile şans verdi.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X