Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diyelim ki Luce ile anlaşıldı.Röportajda resmen "yalancı,düzenbaz" diye Ustadan bahsediyor.Usta devam eder mi?Ederse büyük güç kaybeder.
    Ustayı geçtim size iş hayatınızda biri böyle dese ne yapardınız?Devam eder miydiniz?
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Lucescu'nun videolu açıklamalarını nerde bulabilirim.

Yorum

• Luce yaptığı açıklamanın biçimi ve içeriğiyle net bir ithamda bulundu.
        Yönetim şimdi hızlı bir şekilde bundan sonraki kartını oynamalı.
        Ersun Yanal'ın muhattap olduğu eleştirilere gelince @DEEP_BLUE 'ya katılmamak elde değil.
        Biz nerde duracağız, bizim kırmızı çizgimiz nedir bunun adını koymak gerekiyor.

Gönül Luce'nin olmasını isterdi ve fakat bu şekilde ilerleyen bir süreçle değil.
        Ve şimdi Ersun Yanal net hedef olmalı.
        "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
        Hz. Mevlana

Yorum

• Anketi tekrar sıfırlayalım bence

Yorum

• İşin kötü yanı bu olay sonrası Ersun hocanın da kucağına oturmuş olduk. Normalde türk olup da getiremeyeceğmiz kimse yok ama yaşanan olaylar sonrası Ersun hocanın eli bizden daha güçlü malesef.
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bırakalım şu çingeneyi ve yolumuza bakalım
              Irkçılığa gerek yok adam imza atmak zorunda değil ki Trabzonspora

senin için demiyorum yanlış anlama lütfen ama bizim taraftarda boyle bi sorun var kiminle sorun yaşasa hakarete başlıyoruz M bia instagram hesabındaki ırkçı saldırılar rezildi,nitekim sonra ıkı tarafında haklı sebebleri olduğu ortaya çıktı...Özerden nefret eden birisi olarak ona yapılan saldırılarda berbattı...Kaybeden hep TS olur böyle yaparak...
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Ayrıca Lucescunun gelmesi benim kıstasım değil bu yonetime 6 ay süre verdim İHO enkazından bunlar sorumlu değil,maaş ve kulup giderlerini makul bi seviyeye indirirlerse lucescu yu getirmekten daha büyük bir iş yapmış olurlar
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Ey atalarım,
                  Ne güzel söylemişsiniz; "Bir musibet bin nasihattan iyidir" derken.
                  Çok başarılı bir iş adamı, iyi bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmak farklı bir şey, Trabzonspor'u yönetebilmek çok daha başka bir şey. Yöneticilik de hatayla öğreniliyor. Usta ilk hatasını yaptı, lakin bu derece bile bile lades demek oldu.

Burada defalarca yazdık,
                  Yanal'ı en azından ciddi bir alternatif olarak tutun diye,
                  Luce'ye bu kadar bağlanmayın diye. Elinuz mahkumken pazarlık şansınız olmaz diye...

Hakikat burada defalarca dile getirildiği halde utanmadan sıkılmadan, "Ersun antrenmanları karı kız işlerine göre planlıyor" laflarına boğulduk. Yalan olduğunu bile adama iftira atmaye devam ettiler...
                  Şimdi Romen Çingenesinin kucağına oturmuş durumda zevk almaya bakın...

Yorum

• Ersun'un eli neden güçlenecekmiş?

Dünyada td mi bitti?

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun'un eli neden güçlenecekmiş?

Dünyada td mi bitti?
                      Yani...

Yorum

• Ersun iyi hoş da maç sırasındaki oyuncu tercihleri insanı verem ediyor.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun'un eli neden güçlenecekmiş?

Dünyada td mi bitti?
                          Dünyada olmasa bile Trabzon'da metrekareye birkaç hoca düşüyor: Lemi, Hami, Giray vs...
                          Trabzon çocuklarına sahip çıkar, olur biter...

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Irkçılığa gerek yok adam imza atmak zorunda değil ki Trabzonspora

senin için demiyorum yanlış anlama lütfen ama bizim taraftarda boyle bi sorun var kiminle sorun yaşasa hakarete başlıyoruz M bia instagram hesabındaki ırkçı saldırılar rezildi,nitekim sonra ıkı tarafında haklı sebebleri olduğu ortaya çıktı...Özerden nefret eden birisi olarak ona yapılan saldırılarda berbattı...Kaybeden hep TS olur böyle yaparak...
                            Bize imza atmadığı için demedim ki. Görüşme ve pazarlık olduğu halde ben kimseyle pazarlık yapmadım Başkan yalan konuşuyor dediği için kızdım ben adama. Bu arada Adam çingene zaten. Niye ırkçılık yapmış oldum onu anlamadım
                            En son Ahmet Ulusoy tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 11:30.
                            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Hayret. "Bursa Batalla' yı geri getiriyor. Keşke biz alsaydık" diyen olmadı. Büyük ilerleme var forumda.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ilizyonist ersun yine dillerde
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X